Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Δέκα διάσημες που παντρεύτηκαν τους συζύγους τους χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι...

Δέκα διάσημες που παντρεύτηκαν τους συζύγους τους χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι γκέι (ΦΩΤΟ)

rebeka67

Πολλές είναι οι διάσημες και όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ που έκαναν γάμους και δεν είχαν την κατάληξη που επιθυμούσαν, λόγω των ερωτικών προτιμήσεων των συντρόφων τους.

Η Κάρι Φίσερ, η Τζούντι Γκάρλαντ και η Λάιζα Μινέλι είναι μερικές μόνο από τις ηθοποιούς που χρόνια μετά έμαθαν ότι ο σύζυγός τους είναι γκέι.

Ποια ήταν η αντίδρασή τους;

Κάρι Φίσερ. Η πρωταγωνίστρια του Star Wars παντρεύτηκε το 1991 τον ανιχνευτή ταλέντων Μπράιαν Λουρντ, για να χωρίσουν τρία χρόνια αργότερα. «Μου είπε αργότερα ότι εγώ τον έκανα γκέι… όταν ξεκίνησα να παίρνω και πάλι κωδεΐνη. Και του είπα: «Ξέρεις, ποτέ δεν διάβασα αυτό το μήνυμα στην ταμπέλα. Νόμιζα ότι έγραφε βαρύς εξοπλισμός, όχι ομοφυλοφιλία«».

Κάρι Φίσερ

Τζούντι Γκάρλαντ. Η γνωστή ηθοποιός έκανε 5 γάμους, με τους 4 πρώτους να καταλήγουν σε διαζύγιο. Ο δεύτερος έγινε με τον σκηνοθέτη Vincente Minnelli, ο οποίος φέρεται να είχε σχέσεις με άντρες. Όταν μπήκε στον κόσμο του Χόλιγουντ όμως, ένιωσε ότι έπρεπε να κρύψει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις από το κοινό. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για 5 χρόνια και χώρισε το 1951. Πρέπει να αναφερθεί ότι και ο τέταρτος σύζυγος της Γκάρλαντ, ο Mark Herron, φέρεται να ήταν γκέι.

Τζούντι Γκάρλαντ

Λάιζα Μινέλι. Όπως η μητέρα της, έτσι και αυτή παντρεύτηκε έναν ομοφυλόφιλο. Το 1967 παντρεύτηκε τον μουσικό Peter Allen με τον οποίο πήρε διαζύγιο επτά χρόνια αργότερα. Σύμφωνα με φήμες, ο Allen διατηρούσε σχέση με τον Mark Herron. Και ο τέταρτος σύζυγος της Μινέλι, ο David Gest, λέγεται ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Λάιζα Μινέλι

Φραν Ντρέσερ. Ήταν παντρεμένη από το 1979 μέχρι το 1999 με τον δημιουργό της δημοφιλούς σειράς στην οποία πρωταγωνίστησε, Peter Marc Jacobson.  Στην πραγματικότητα, αυτή που έφυγε από τη σχέση ήταν η ίδια η ηθοποιός, η οποία θέλησε να αφήσει τον επί 20ετίας σύζυγό της να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά του. Ο Jacobson ήταν συντετριμμένος από τον χωρισμό τους, αλλά το ζευγάρι παρέμεινε κοντά. «Όταν έγραψα το μπεστ σέλερ των New York Times “Cancer Schmancer” ήταν που αποκαλύφθηκε. Μου είπε ότι έβγαινε με άντρες και του είπα “ΟΚ, ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο»».

Φραν Ντρέσερ

Μπέτσι Ντρέικ. Έγινε γνωστή από τους ρόλους της δίπλα στον Γκάρι Γκραντ και ήταν η δεύτερη από τις τέσσερις συζύγους της. Παρά το γεγονός όμως ότι ο ηθοποιός έκανε τόσους γάμους, λέγεται ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι για περισσότερα από 10 χρόνια ο Γκραντ συζούσε με τον Randolph Scott.

Μπέτσι Ντρέικ

Βανέσα Ρεντγκρέιβ. Παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Τόνι Ρίτσαρντσον το 1962 και έμειναν μαζί μέχρι το 1967, παρά το γεγονός ότι πολλοί φίλοι του πίστευαν ότι είναι γκέι. Ο σκηνοθέτης είχε πολλές σχέσεις με άτομα και τον δύο φύλων και έτσι η Ρεντγκρέιβ συμπέρανε ότι ήταν κρυφά μπαϊσέξουαλ. Ο Ρίτσαρντσον πέθανε το 1991 από επιπλοκές που συνδέονταν με το AIDS.

Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

Ρεμπέκα ντε Άλμπα. Το διάσημο μοντέλο από το Μεξικό ήταν δίπλα στον Ρίκι Μάρτιν επί 14 χρόνια. Οι δυο τους, αν και δεν είχαν παντρευτεί, έδειχναν απόλυτα ερωτευμένοι. Όπως δήλωσε η ίδια, δεν γνώριζε τίποτα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του συντρόφου της, μέχρι που εκείνος αποκάλυψε δημόσια ότι είναι γκέι.

Ρεμπέκα ντε Άλμπα

Μπέρι Μπέρενσον. Παντρεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της στο Remember My Name Anthony Perkins στις αρχές του 1970 και οι δυο τους έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατό του από AIDS. O Perkins ήταν γνωστό ότι είχε κάνει πολλές σχέσεις με άντρες καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Μπέρι Μπέρενσον

Έλσα Λάντσεστερ. Η βρετανίδα ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Charles Laughton από το 1929 μέχρι το 1962 γνωρίζοντας ότι είναι γκέι. Στη αυτοβιογραφία της αναφέρει ότι αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που δεν έκαναν ποτέ παιδιά.

Έλσα Λάντσεστερ

Κάρολ Τσάνινγκ. Παντρεύτηκε τον μάνατζέρ της Charles Lowe το 1956 και έμειναν μαζί για 41 χρόνια. Το 1998 όμως η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη σωματική κακοποίηση και μια ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή. Ταυτόχρονα ισχυριζόταν ότι την απάτησε με τον φωτογράφο της. Από την πλευρά του ο Lowe αρνήθηκε τα πάντα.

Κάρολ Τσάνινγκ.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗparaskhnio.gr
Προηγούμενο άρθροΣκύλος με αυτιά που μοιάζουν με του Μίκυ Μάους έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο
Επόμενο άρθροΖει στη σιωπή ο θρυλικός Σαμψών… ο λαϊκός ήρωας που όλη η Ελλάδα αγάπησε για τα κατορθώματά του «λύγισε»