Φραπεδιά το γλυκό. Σήμερα σας έχω ένα γλυκό, αφιερωμένο στους λάτρεις του καφέ (και είμαστε πολλοί!). Επειδή μας αρέσουν τα εύκολα και δροσερά γλυκά, αλλά συγχρόνως επειδή βαριόμαστε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Θα χρειαστούμε
- 2 συσκευασίες πτι μπερ
- 3 κουτιά μασκαρπόνε
- 1 αυγό
- 1 φλ.ελληνικού νερό
- 1 κ.γλυκού νες καφέ ντεκαφεϊνέ
- 1 1/2 φλ.τσαγιού άχνη ζάχαρη
Για τα μπισκότα
- 1 κούπα του νες νερό
- 2 κ.σουπάς νες καφε ντεκαφεϊνέ
- κακαό για το στόλισμα
Εκτέλεση
- Διαλύουμε τις 2 κουταλιές νες στην κούπα με το νερό.Βουτάμε μέσα ένα ένα τα μπισκότα.
- Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί ορθογώνιο.Σε ένα μπολ χτυπάμε το μασκαρπόνε, το αυγό και την ζάχαρη για 5 λεπτά.
- Έπειτα διαλύουμε την κουταλιά του καφέ στο φλιτζανάκι του νερού και το ρίχνουμε στη κρέμα, Ανακατευτούμε για 1 λεπτό ακόμη.
- Στρώνουμε την μισή κρέμα πάνω στα μπισκότα, ξαναστρώνομαι μπισκότα πάνω από την κρέμα και πάλι την υπόλοιπη κρέμα.
- Τέλος ραντίζουμε την κρέμα με κακάο. Το γλυκό Μπορείτε να το διατηρήσετε για 3 μέρες στο ψυγείο.
Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Διαβάστε ακόμη
Σαλάτα με τόνο και κριθαράκι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;
Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…
Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…
Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια
Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!
Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !