Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Εσύ τολμάς; Αυτές οι γυναίκες έδειξαν τα πραγματικά τους οπίσθια στο Instagram!

Εσύ τολμάς; Αυτές οι γυναίκες έδειξαν τα πραγματικά τους οπίσθια στο Instagram!

Φαντάσου το Instagram σαν το σύμπαν. Τεράστιο, ατελείωτο και αρκετά χαοτικό. Μέσα σε αυτό το, χωρίς αρχή και τέλος, σύστημα βρίσκεται και ο πλανήτης fitness που είναι ένας κόσμος από μόνος του.

Εκεί μπορεί να βρεις από πολύ καλά και inspiring παραδείγματα (το κίνημα body positive ή λογαριασμούς γυναικών που δείχνουν την πορεία τους για να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται) μέχρι γυναίκες που απλώς επιδεικνύουν το -υποτιθέμενα αβίαστα-τέλειο σώμα τους.

Καλά κάνουν αφού νιώθουν υπέροχα με αυτό, αλλά εκεί είναι που πρέπει να βάλεις και τη δική σου κριτική ικανότητα σε εφαρμογή. Βλέπεις ένα όμορφο σώμα πάντα είναι άξιο θαυμασμού, αλλά την ίδια στιγμή είναι πηγή ανασφαλειών και προσδοκιών που είναι δύσκολο να εκπληρωθούν.

Γιατί όσο εσύ κάνεις scroll down, βλέπεις αψεγάδιαστα σώματα με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, σφιχτά μπράτσα, αλλά πάνω απ’ όλα ανορθωμένους γλουτούς χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. Και κάπου εκεί χάνεται η μπάλα. «Ούτε με δέκα ώρες στο ελλειπτικό δεν θα μπορούσες να φτάσεις τέτοιο αποτέλεσμα», σκέφτεσαι και σε πιάνει απελπισία.

Έλα, σώπα. Πιες ένα ποτήρι νερό και κάτσε να σου πω (και να σου δείξω) δυο πράγματα.

Θέλεις τονωμένα οπίσθια; Κάνε squats, ελλειπτικό, περπάτα. Γυμνάσου τέλος πάντων. Θέλεις τα τέλεια οπίσθια που δεν σχηματίζουν κυτταρίτιδα με τίποτα; Δεν θα σου πούμε τι να κάνεις (γιατί δεν έχουμε απάντηση), αλλά θα σου δείξουμε τα παρακάτω παραδείγματα.

Instagram influencers με χιλιάδες followers η κάθε μία στο λογαριασμό της δείχνουν και εξηγούν την τακτική με την οποία μπορούν να κάνουν τα οπίσθιά τους να δείχνουν τέλεια και να σε κάνουν να πιστέψεις ότι αυτό που βλέπεις είναι αληθινό.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗladylike.gr
Προηγούμενο άρθροΑδιανόητο: Έχασε 30 κιλά και είναι ίδιος με πρίγκιπα της Disney!
Επόμενο άρθροΗ Ελένη Ράντου συγκινεί: «Έφυγε νωρίς και εκπαιδεύτηκα με τις απώλειες. Πενθώ πολύ»