Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Έδωσαν Μόνο 5000€ και Έφτιαξαν το Σπίτι των Ονείρων τους. Το Εσωτερικό...

Έδωσαν Μόνο 5000€ και Έφτιαξαν το Σπίτι των Ονείρων τους. Το Εσωτερικό του θα σας Ενθουσιάσει

72-3-750×430

Ανάμεσα στα ιστορικά μπανγκαλόου της Νέας Ορλεάνης είναι ένα σπίτι που ξεχωρίζει στην γειτονιά. Δύο μεγάλα κοντέινερ έχουν μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικό σπίτι που μπορεί μόνο να περιγραφεί ως «ιδιοφυές.»

Ο Seth Rodewald-Bates, ένας αρχιτέκτονας τοπίου και η Elisabeth Davies, σεφ ζαχαροπλαστικής, αγόρασαν δύο κοντέινερ με λιγότερα από $5,000 – και άρχισαν να δημιουργούν αυτό το εκπληκτικό σπίτι.  

To σπίτι των 70 τ.μ είναι κατασκευασμένο από δύο κοντέινερ, έχει ύψος 4.3 μέτρα και υλικά όπως ξύλο, καλώδια από χάλυβα και πολυκαρβονικά πάνελ.Έχει σαλόνι, κουζίνα και ξύλινο πάτωμα. Η κουζίνα έχει όλα τα απαραίτητα και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Το μακρόστενο σπίτι μοιάζει με τα σπίτια-καραμπίνες που υπάρχουν στην περιοχή της Νέας Ορλεάνης.Στο πίσω μέρος του σπιτιού είναι η τραπεζαρία και η βιβλιοθήκη.Πίσω από την κουζίνα είναι ο διάδρομος που οδηγεί στο μπάνιο και το υπνοδωμάτιο.

Άλλο ένα δωμάτιο για το οποίο νιώθουν περήφανο είναι το μπάνιο.Έχει πάγκο και πλακάκια από μάρμαρο και το χρώμα του το κάνει να φαίνεται φωτεινό και ευάερο. Μία στενή πόρτα οδηγεί στο υπνοδωμάτιο και είναι ένας τέλειος τρόπος να γλυτώσετε χώρο όταν είναι περιορισμένος.

Το υπνοδωμάτιο έχει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, δύο κομοδίνα και μία μικρή ντουλάπα.Τα περισσότερα χρήματα τα έδωσαν στο να φτιάξουν μία πισίνα στην πίσω αυλή τους.

Η πισίνα περιβάλλεται από έναν ψηλό φράχτη και πλούσιο πράσινο, για να έχουν την ησυχία τους ενώ κάνουν τις βουτιές τους το καλοκαίρι.Το ζευγάρι χρησιμοποιεί την μπροστά αυλή για να μεγαλώνουν τα φρούτα και τα λαχανικά τους.

Οι μεγάλες, ατσάλινες πόρτες μπορούν να κλείσουν και να προσφέρουν ακόμα περισσότερη αίσθηση ασφάλειας.

 

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα :

Ο παλιός φούρνος στην είσοδο της αυλής

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗhomehacks.co
Προηγούμενο άρθροA Quiet Place – Κριτική Ταινίας
Επόμενο άρθροΑφόρισε νεαρή που άναψε τσιγάρο από το Άγιο Φως η Συνοδική Επιτροπή