Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Οντισιόν για άνδρες για το FUCKING MEN σε σκηνοθεσία-μετάφραση Αντώνη Γαλέου

Οντισιόν για άνδρες για το FUCKING MEN σε σκηνοθεσία-μετάφραση Αντώνη Γαλέου

Muscular sesy man
Closeup of one young sexual undressed man with beautiful muscular strong body and torso standing with raised hands in studio on black wall background, horizontal picture

Το φθινόπωρο στο Vault

Μετά το Σικάγο, την Αυστραλία και τέσσερα χρόνια sold out Παραστάσεων στο Λονδίνο έρχεται και στην Αθήνα το καυστικό, προκλητικό και γεμάτο χιούμορ Fucking Men.
O γνωστός αμερικάνος συγγραφέας Joe DiPietro (I Love You, You’re Perfect, Now Change) έχει διασκευάσει ελεύθερα το Ερωτικό Γαϊτανάκι του Άρθουρ Σνίτσλερ μεταφέροντάς το στο σήμερα και στο τώρα της κάθε χώρας όπου παίζεται η παράσταση.
Δέκα άντρες όλων των ηλικιών και των κοινωνικών τάξεων: ο έσκορτ, ο στρατιώτης, ο φοιτητής, ο μεταπτυχιακός, ο παντρεμένος, ο επιχειρηματίας, ο μπάρμαν, ο συγγραφέας, ο ηθοποιός και ο δημοσιογράφος μάς μεταφέρουν σ’ένα αποκαλυπτικό πανόραμα της σύγχρονης ερωτικής ζωής.
Μέσα από την οπτική της ομοφυλοφιλίας ένα έργο που μιλάει για τον έρωτα και το συναίσθημα ως δυνάμεις οι οποίες υπερβαίνουν τα φύλα.
Γιατί όπως το καλό σεξ, κάθε στιγμή της ζωής που περνάει σε αφήνει να ζητάς λίγo ακόμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

Το Θέατρο Vault και ο Βασίλης Κωνσταντουλάκης για τις ανάγκες της νέας συμπαραγωγής τους «FUCKING MEN» ένα πρωτοπαρουσιαζόμενο Αμερικανικό έργο πρόζας με τεράστια επιτυχία στις σκηνές του εξωτερικού, σε σκηνοθεσία και μετάφραση Αντώνη Γαλέου, αναζητά
άντρες ερμηνευτές ερμηνευτικής γκάμας από 17 μέχρι 65 ετών
και συγκεκριμένα: ηθοποιούς, χορευτές αλλά και μη επαγγελματίες με ικανότητες στον σωματικό αυτοσχεδιασμό και τον λόγο και διαθεσιμότητα σε πιο ανατρεπτικές προσεγγίσεις της θεατρικής πράξης.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εξαιρετική φυσική κατάσταση και ιδιαίτερο, χαρακτηριστικό παρουσιαστικό. Το έργο απαιτεί τρεις ηλικιακές γκάμες: 17-25, 30-40 και έναν ερμηνευτή 60-65 ετών.
Στην πρώτη φάση της ακρόασης θα κληθείτε να παρουσιάσετε αυτοσχεδιασμό σε ντουέτα, στη δεύτερη θα σας δοθεί διαλογικό κείμενο χωρίς προετοιμασία.
Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν αυστηρά από τον σκηνοθέτη και τους συνεργάτες του με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα και τα υλικά που έχουν αποστείλει.
Όλα τα υλικά είναι απολύτως εμπιστευτικά και θα σας επιστραφούν, εφόσον το επιθυμείτε, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Όσοι επιλεγούν για την ακρόαση θα ειδοποιηθούν αυστηρά στα προσωπικά τους email.
Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις.

Adonis Galeos by CPolymenakos

1.Κατάθεση βιογραφικών και υλικών
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν
ηλεκτρονικά στο email fmengreece@gmail.com με την ένδειξη στο θέμα «Ακρόαση – Άντρες 2018».
1. το βιογραφικό τους,
2. πορτφόλιο με τουλάχιστον 4 πρόσφατες φωτογραφίες τους
και 3. τρίλεπτο αμοντάριστο βίντεο τραβηγμένο από κινητό ή κάμερα με μια δράση και μια σύντομη προσωπική εξομολόγηση με θέμα: η επιθυμία. Το κείμενο θα είναι δικό σας. Τυχόν δυσχέρειες στη διατύπωση ή σαρδάμ θα εκτιμηθούν θετικά. Το βίντεο προτιμούμε να αποσταλεί μέσω Wetransfer ή να αναρτηθεί στο Vimeo με κωδικό.
Ημερομηνίες αποστολής υλικών: από την Παρασκευή 6/4/18 μέχρι και την Δευτέρα 16/4/18:
2.Ακρόαση (όπως περιγράφεται πιο πάνω)
Η ενημέρωση των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Εκεί θα διευκρινίζεται και ο χώρος, ο χρόνος και τρόπος διεξαγωγής της ακρόασης.
Παρακαλούμε να μην τηλεφωνείτε στο θέατρο Vault. Η πληροφόρηση γίνεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης fmengreece@gmail.com
Ευχαριστούμε πολύ!
Καλή επιτυχία και καλή μελλοντική συνεργασία!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑυτές οι Δίδυμες αδερφές που γεννήθηκαν με αλμπινισμό, έχουν σαρώσει το Διαδίκτυο!
Επόμενο άρθρο“The Coffee Show” 17 & 18 Απριλίου_Athinais Cultural Center