Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η μεγάλη επιστροφή του Athens Comedy Festival | Η προπώληση μόλις ξεκίνησε!

Η μεγάλη επιστροφή του Athens Comedy Festival | Η προπώληση μόλις ξεκίνησε!

athenscomedyfestival2018

Η γιορτή του ελληνικού stand up και κωμωδίας επιστρέφει σε νέο χώρο με 32 ολοκαίνουργιες παραστάσεις. Ακόμη να κλείσεις θέση;

Αν θες να γελάσεις με τη ψυχή σου μην το πολυαργείς. Το Athens Comedy Festival επιστρέφει στον Πολυχώρο Ιερά Οδός 13, σε ένα τριήμερο που συγκεντρώνει την ελίτ των stand up comedians. Από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Μαΐου μια στρατιά αγαπημένων Ελλήνων κωμικών έχει ετοιμάσει ολοκαίνουργιες παραστάσεις που θα δεις πρώτος εσύ στο φεστιβάλ: Ο Λάμπρος Φισφής, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, o Δημήτρης Δημόπουλος είναι μόνο μερικοί από αυτούς…

Ταυτόχρονα θα δεις και πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί – και ούτε θα ξανασυμβούν. Ο Tonis Sfinos θα ανέβει στο stage του Πολυχώρου Ιερά Οδός 13, σε ένα κωμικό performance φτιαγμένο αποκλειστικά για το Athens Comedy Festival (ναι, ναι, θα φέρει και τους Playmates να τραγουδήσουν μαζί του). Ταυτόχρονα, στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν 8 celebrities -ονόματα δε λέμε και υπολείψεις δε θίγουμε ακόμη- για να επιδοθούν σε ένα κωμικό μπράντεφερ μέχρι τελικής πτώσης με τους Λάμπρο Φισφή και Δημήτρη Μακαλιά.

Αλλά φέτος δεν λείπουν και οι youtubers από το Athens Comedy Festival. Οι Mikeius και Kostas Maliatsis Salas θα είναι κοντά μας με δύο stand up shows που δεν πρέπει να χάσεις. Επίσης, το Athens Comedy Festival θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά την παράσταση «Stand up for U» τον ετήσιο φιλανθρωπικό θεσμό κωμωδίας που στηρίζει το έργο της UNICEF, της Οργάνωσης των Ηνωμένων Εθνών που βοηθά καθημερινά εκατομμύρια παιδιά.

Μη ξεχνάτε ότι το Athens Comedy Festival φέτος αλλάζει «σπίτι» και θα φιλοξενηθεί στον Πολυχώρο Ιερά Οδό 13, ο οποίος διαθέτει 4 διαφορετικές σκηνές (GaziLive, Acro, Petrogazi και Φως), πλήρως εξοπλισμένες και με όλα τα comfort για να προσφέρουν ένα υπερθέαμα γέλιου. Και να μην ανησυχείς, έχει και πάρκινγκ και είναι και δίπλα στο μετρό!

Από τις 11 έως και τις 13 Μαΐου δώστε ραντεβού με την κορυφαία κωμική διοργάνωση που έχει το κορυφαίο line up όλων των εποχών (με αλφαβητική σειρά): Γιώργος Αγγελόπουλος, Στέλιος Ανατολίτης, Διονύσης Ατζαράκης, Δημήτρης Δημόπουλος, Δημήτρης Δούκογλου, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μερόπη Καρακιουλάκη, Χρύσα Κατσαρίνη, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Μακαλιάς, Κώστας Μαλιάτσης, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Αριστοτέλης Ρήγας, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Αλίκη Τσακούμη, Δημήτρης Τσιμπίδας, Λάμπρος Φισφής, Ηλίας Φουντούλης, Γιώργος Χατζηπαύλου, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Blink Mike, Mikeus. Από τη διεθνή σκηνή, το Athens Comedy Festival θα φιλοξενήσει τους Tom Stade και Ian Moore.

Δεν χρειάζεται να διαλέξεις… Απλά κλείσε τώρα θέση για όλες τις παραστάσεις στο athenscomedyfestival.gr και στο viva.gr. Εάν, δε, έχεις και κωδικό DEALSforYOU, μπορείς να πάρεις 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.

Χορηγοί του Athens Comedy Festival είναι τα Pitatakia, τα Friday’s και η Schweppes.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Έχω γεμίσει τον τάφο της μάνας μου με λουλουδάκια πολύχρωμα, το βλέπεις και λες wow»!
Επόμενο άρθροI cake you: Εξερευνώντας το πρώτο μπισκοτάδικο της Αθήνας για το οποίο μιλούν όλοι!