Αρχική TRAVEL Πήραν ένα κατσαριδάκι και το μετέτρεψαν σε τροχόσπιτο. Το εσωτερικό του θα...

Πήραν ένα κατσαριδάκι και το μετέτρεψαν σε τροχόσπιτο. Το εσωτερικό του θα σας ξετρελάνει

12-17-750×394

Πήραν ένα κατσαριδάκι και το μετέτρεψαν σε τροχόσπιτο. Το εσωτερικό του θα σας ξετρελάνει. Το Volkswagen Beetle είναι πιθανώς από τα πιο αναγνωρίσιμα αμάξια σε όλο τον πλανήτη. Το γνωστό σχήμα του κλέβει τις καρδιές μας από όταν η εταιρία ξεκίνησε να το κατασκευάζει το 1930.

Τα σχέδια της εταιρίας ήταν φτιαγμένα με σκοπό να είναι αποδοτικά και οικονομικά και το VW Beetle ήταν η επιτομή της αποστολής τους. Πράγματι, ήταν το πρώτο μοντέλο που κατασκεύασαν ποτέ.

13-134

Τα πρώτα μοντέλα ήταν πολύ συνηθισμένα σε όλο τον κόσμο. Από το 1950 ως το 1970, το μοντέλο αυτό ήταν συνήθως το δεύτερο της οικογένειας – το μικρό και οικονομικό αμάξι που χρησιμοποιούσαν για να πάνε για δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το αμφίβιο τροχόσπιτο θα σε συναρπάσει! Στοιχίζει 16.900€

Πλέον έχει σταματήσει να κατασκευάζεται και έχει αποκτήσει ακόμα περισσότερη δημοτικότητα με ανθρώπους να προσθέτουν τις δικές τους λειτουργίες και επεκτάσεις.

Λόγω του απλού σχεδίου του, είναι πολύ εύκολο να επισκευαστεί και να αναβαθμιστεί. Το 1975, μία άλλη εταιρία κατασκεύασε το ‘Super Bugger’ – κάτι ανάμεσα από το κλασσικό Beetle και ένα μικρό τροχόσπιτο.

14-125

Η εταιρία κατασκεύασε έναν μικρό χώρο εκεί που ήταν ο οδηγός και οι επιβάτες. Το παράξενο αυτό όχημα αρχικά πωλούνταν για $6,000.

 

Το 1977, το Super Bugger ήταν τόσο καινοτόμο και δημοφιλές που κατέληξε να είναι στο εξώφυλλο του θρυλικού περιοδικού Mechanix Illustrated.

16-108

Οι Keith και Glenna Spelrum τυχαίνουν να είναι οι περήφανοι ιδιοκτήτες του δικού τους ‘Super Bugger’ και το έχουν κρατήσει σε πολύ καλή κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: Romotow: Το τροχόσπιτο του μέλλοντος που μοιάζει με USB

Ενώ δεν έχει κρεβάτι, έχει τραπεζαρία και μία μικρή κουζίνα. Είναι το ιδανικό όχημα για κάμπινγκ – με μία σκηνή απέξω είσαι έτοιμος!

18-97

Ο Keith και η Glenna πηγαίνουν συχνά το τροχόσπιτό τους σε διάφορες επιδείξεις και προτιμούν να το χρησιμοποιούν ως εργαλείο κοινωνικοποίησης και θέμα συζήτησης, παρά ως τροχόσπιτο. Λένε πως συνέχεια το κοιτάνε επίμονα και τους ρωτάνε ερωτήσεις.

19-87

“Μπορεί να μην είναι το καλύτερο τροχόσπιτο του κόσμου αλλά σίγουρα είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις μία κουβέντα.»

Θα θέλατε να κάνετε ένα ταξίδι μ’αυτό το τροχόσπιτο;

Δείτε ακόμη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δείτε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue.gr
Προηγούμενο άρθρο6 μαγαζιά φέρνουν την άνοιξη στην Αθήνα!
Επόμενο άρθροΑγόρασε για την οικογένεια του αυτό το παλιό λεωφορείο και το μετέτρεψε στο εξοχικό των ονείρων τους.