Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Αγόρασε για την οικογένεια του αυτό το παλιό λεωφορείο και το μετέτρεψε...

Αγόρασε για την οικογένεια του αυτό το παλιό λεωφορείο και το μετέτρεψε στο εξοχικό των ονείρων τους.

13NQYWKL-750×430

Μία μητέρα τεσσάρων παιδιών από το Wigan ζει το Αμερικάνικο όνειρο αφού εκείνη και ο άντρας της ξόδεψαν $38,000 για να μετατρέψουν ένα σχολικό λεωφορείο σε ένα στιλάτο κινητό σπίτι για την οικογένειά τους.

Η Debbie Mayes, 33, γνώρισε τον σύζυγός της Gabriel, 35, από το Angleton του Τέξας, όταν ήταν και οι δύο τους σε μία σχολή στο Illinois και παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά.

93-21

94-18

Παρά την μεγάλη τους οικογένεια, το ζευγάρι βαρέθηκε το μεγάλο σπίτι τους και αποφάσισαν να ζήσουν σε ένα κινητό σπίτι.

95-17

Οι Mayes βρήκαν ένα κλασσικό Αμερικανικό σχολικό λεωφορείο, του έβγαλαν τα καθίσματα, έβαλαν κουζίνα, καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο και κουκέτες για τα 4 παιδιά τους και πλέον η οικογένεια έχει διανύσει 3,000 μίλια από το Tennessee προς την Nevada.

96-18

Αφού πάνε ή στο Μεξικό ή στην Αλάσκα αυτό το καλοκαίρι, το ζευγάρι σχεδιάζει να αγοράσει γη στην Καλιφόρνια και να παρκάρει εκεί μέχρι να χτίσουν ένα μόνιμο σπίτι – αν και η Debbie λέει πως πάντα θα αγαπάνε το λεωφορείο τους.

97-15

Κόστισε $38,000 στην οικογένεια να το αγοράσουν και να το ανακαινίσουν σε ένα κανονικό σπίτι για την οικογένειά τους και η ανακαίνιση διήρκεσε έξι μήνες συνολικά.

99-12

98-16

«Χρειαζόμασταν μία αλλαγή. Βλέπαμε τα πάντα να καταρρέουν. Νιώθαμε απομακρυσμένοι και ξέραμε πως έπρεπε κάτι να αλλάξει.»

100-16

101-17

«Είδαμε ένα βίντεο στο YouTube από το Expedition Happiness και ήξερα αμέσως πως έπρεπε να ζήσουμε με αυτόν τον τρόπο. Ο Gabriel ήταν λίγο σκεπτικός στην αρχή αλλά και οι δύο ξέραμε πως έπρεπε να πάμε στην Καλιφόρνια οπότε σκεφτήκαμε πως αυτός θα ήταν ένας πολύ ωραίος τρόπος να έρθουμε ξανά κοντά.»

102-6 (1)

«Το να είσαι σε έναν τόσο μικρό χώρο μπορεί να είναι πιεστικό αλλά μας έχει δώσει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά. Μας έχει αλλάξει εντελώς.»

104-18

«Πάντα θα έχουμε το λεωφορείο στο Airbnb για όποια οικογένεια επιθυμεί να δοκιμάσει αυτόν τον τρόπο ζωής. Τα παιδιά συνεχώς μαλώνουν για το ποιος θα πάρει το λεωφορείο όταν μεγαλώσουν.»

106-12

«Μην χάνετε χρόνο σκεπτόμενοι τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι ή αν όλα είναι τέλεια σχεδιασμένα. Εάν δεν νιώθετε καλά με τον τρόπο που ζείτε, αλλάξτε τον. Ξεκινήστε να ζείτε την ζωή σας όπως πραγματικά το θέλετε.»

Και μην ξεχνάτε κάντε like  στη σελίδα μας στο facebook  για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ- Όταν έσπαγε το σπυράκι στο μέτωπό της, δεν περίμενε να ακολουθήσει αυτός ο γολγοθάς

Μητέρα πετάει μαχαίρια στα παιδιά της και το πλήθος διασκεδάζει. Το σοκαριστικό βίντεο από τη δεκαετία του ’50 με το «παράξενο» παιχνίδι


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue.gr
Προηγούμενο άρθροΠήραν ένα κατσαριδάκι και το μετέτρεψαν σε τροχόσπιτο. Το εσωτερικό του θα σας ξετρελάνει
Επόμενο άρθροΌλοι της έλεγαν «Εσύ είσαι πανέμορφη, τι θέλεις με τον νάνο» Η απάντησή της; Απλά η καλύτερη!