Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Γέννησε τα ξημερώματα η Ελεονώρα Μελέτη!

Γέννησε τα ξημερώματα η Ελεονώρα Μελέτη!

meleti-marosoulis-foto-708

Την πιο σημαντική και ευτυχισμένη μέρα της ζωής της ζει από τα ξημερώματα η Ελεονώρα Μελέτη!

 Η όμορφη παρουσιάστρια, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η Ελεονώρα γέννησε, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, στις 5.30 τα ξημερώματα με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3 κιλών! Όλα πήγαν υπέροχα και αυτή την ώρα μαμά και κόρη ξεκουράζονται στο δωμάτιό τους!

Λίγες ώρες αργότερα, ο μαιευτήρας και γυναικολόγος της Ελεονώρας, κ. Νίκος Στρατάκης, μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε: Ήρθε στο ΙΑΣΩ γύρω στις 3 το πρωί και στις 5:30 για λόγους μαιευτικούς έκανε καισαρική και τώρα κρατάει το μωράκι της. Ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη και γλυκιά, όπως είναι πάντα η Ελεονώρα. Τον ομφάλιο λώρο τον έκοψε ο Θοδωρής Μαροσούλης. Γέννησε με επισκληρίδιο. Πιστεύω ότι το μωρό μοιάζει στον Θοδωρή σε αυτή τη φάση.

Το απόγευμα της Πέμπτης η Ελεονώρα φρόντισε να απολαύσει ένα χορταστικό γεύμα που ήταν μακαρόνια και μάλιστα το ανέβασε και στον λογαριασμό της στο instagram ενώ φρόντισε πτο πριν να πάει και στον καλό της φίλο, Πάνο Καλίτση για να φτιάξει τα μαλλιά της.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Είδαμε την Κόρη της Ματθίλδη Μαγγίρα και Πάθαμε Πλάκα. Δείτε την Πως έχει γίνει Σήμερα.

Ο Αλέκος Τζανετάκος έκανε 17 αρραβώνες και ούτε ένας δεν κατέληξε σε γάμο! Στον κινηματογράφο έτρωγε καρπαζιές και ήταν όλες αληθινές


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Πήγα στο Κομμωτήριο για ένα απλό Κούρεμα, αλλά όταν είδα ΠΩΣ με Κατάντησαν…. Αηδιάσα!»
Επόμενο άρθροΤαινία μικρού μήκους καταγράφει τις κινήσεις μπαλαρίνας με… γεωμετρικά σχήματα