Το θεατρικό έργο του Δημήτρη Μαμαλούκα “Πανδοχείον ο χορτάτος λαγός” παρουσιάζεται στον πολυχώρο Vault, από το Σάββατο 14 Απριλίου, κάθε Σάββατο στις 16.00 και Κυριακή στις 19.00.

Ληστείες, γρήγορα αυτοκίνητα, εγκλεισμοί, μοιραίες γυναίκες και σεξ δίχως αύριο

ομαδική Κατερίνα(2)

Λίγα λόγια για το έργο

Σε μια τρελή αστυνομική κωμωδία με ερωτικές αποχρώσεις.

Χειμώνας 1985. Η θρασύτατη κλοπή κοσμημάτων μιας δούκισσας κατά τη διάρκεια μια δεξίωσης, αναστατώνει την πρωτεύουσα. Δυο βδομάδες μετά, δυο φιλικά ζευγάρια από το χώρο του θεάματος αποφασίζουν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο στην ορεινή τοποθεσία Άνω Νιχώρι και πιο συγκεκριμένα στο πανδοχείο-καταφύγιο «Ο χορτάτος λαγός» που φημίζεται για τον περίφημο λαγό στιφάδο του, άθλος μαγειρικής της οικοδέσποινας Ντενίζ Λέλου-Γαβάθα. Η μαγείρισσα (που διεκδικεί το τρίτο αστέρι του Οδηγού Μισελέν για τη μαγειρική της), διευθύνει το πανδοχείο μαζί με τον ορεσίβιο σύζυγό της Μπάμπη Λέλο, ο οποίος ξεναγεί τους επισκέπτες στις άγριες ομορφιές του όρους Σύγκαμα, και την ανιψιά τους Παρασκευούλα, που όλοι όμως φωνάζουν Πιπινέλι.

Οι τέσσερις επισκέπτες θα συναντήσουν στο πανδοχείο άλλο ένα ζευγάρι, αρκετά ασυνήθιστο, την Πηνελόπη και τον ιατρό Αστέριο. Η πρώτη ξενάγηση από τον Μπάμπη κυλούσε υπέροχα μέχρι που κάποιος από τους επισκέπτες πέφτει σ’ ένα γκρεμό την ώρα που μια ξαφνική σφοδρή χιονοθύελλα σκεπάζει τον δρόμο και κόβει τα καλώδια του τηλεφώνου, αποκλείοντας τους επισκέπτες στο πανδοχείο. Κι εκεί συμβαίνουν περίεργα πράγματα…

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αυγουστίνος Ρεμούνδος

Κείμενο: Δημήτρης Μαμαλούκας

Σχεδιασμός φωτισμού: Άννα Ρεμούνδου

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ανδριόπουλος

Αφίσα: Κατερίνα Σεμερτζόγλου

Παραγωγή: Ομάδα Όνομα?

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Ευδοκία Τσοτάκου, Νίνα Ντούνη, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Έλσα Χωριανοπούλου, Θοδωρής Αστροπεκάκης, Μούκος Κοπαράνης, Γιέλενα Γκάγκιτς, Σωτήρης Αντάρης, Νατάσα Βησσαρίωνος

Η παράσταση «Πανδοχείον ο χορτάτος λαγός» του Δημήτρη Μαμαλούκα  δημιουργήθηκε από ερασιτέχνες ηθοποιούς, στο πλαίσιο του  θεατρικού σεμιναρίου της ομάδας  «Όνομα?» που πραγματοποιήθηκε τον χειμώνα του 2017 – 2018 στο Θέατρο Vault.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Κάθε Σάββατο στις 16.00 και Κυριακή στις 19.00

Πρεμιέρα: Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά χωρίς διάλλειμα

Εισιτήρια : Είσοδος Ελεύθερη

Πολυχώρος Vault Theatre Plus

Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447

Τηλ. 213 0356472

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
28 + 20 =