Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Μπαμπάς μυστικά τοποθετεί μνημείο για τον γιο του, 13 χρόνια μετά, μαθαίνει...

Μπαμπάς μυστικά τοποθετεί μνημείο για τον γιο του, 13 χρόνια μετά, μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό

108-2-750×430

Όπως αποδείχθηκε όμως, το μνημείο φρόντιζε ο Ρέι Όλσον. Επισκεπτόταν τον χώρο κάθε βράδυ για πάνω από 12 χρόνια τιμώντας τον γιο του που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα, ακριβώς σε εκείνο το σημείο.

Το 2016 όμως, ο Ρέι λύγισε όταν έμαθε πως η περιοχή είχε ενταχθεί σε σχέδιο ανοικοδόμησης.

Δεν πιστεύω πως κάποιος σταματά ποτέ να πενθεί την απώλεια ενός μέλους της οικογένειάς του. Και παρ’ όλο που δεν είναι δυνατό να έχεις κοντά σου το αγαπημένο σου πρόσωπο, μια επίσκεψη στο νεκροταφείο ή στο μνήμα του συγγενικού σου προσώπου σε κάνει να αισθάνεσαι σαν ο δικός σου άνθρωπος να είναι εκεί δίπλα σου, σαν να συνομιλείτε.

Ο Ρέι Όλσον έχασε τον γιο του το 2003 σε αυτοκινητικό ατύχημα σε έναν δρόμο του Ρίτσμοντ, στην Καλιφόρνια. Ο χώρος ανήκε στην πολλών δισεκατομμυρίων αμερικανική εταιρεία Chevron. Ο Ρέι ήταν σίγουρος πως η εταιρεία δεν θα τον άφηνε ποτέ να τοποθετήσει οτιδήποτε εκεί και για τον λόγο αυτό δεν ζήτησε ποτέ την άδειά της. Μυστικά λοιπόν, έστησε ένα μνημείο σε ανάμνηση του γιου του και το επισκεπτόταν κάθε βράδυ. Μέχρι που μια μέρα, ο Ρέι έλαβε το σοκαριστικό μήνυμα από την εταιρεία: Η περιοχή είχε ενταχθεί σε σχέδιο ανοικοδόμησης.
Ήταν σίγουρος πως η Chevron θα έριχνε το μνημείο και θα κατέστρεφε μαζί του και όλες τις αναμνήσεις που είχε από τον γιο του. Δεν ήξερε όμως πως η εταιρεία είχε αποφασίσει να στήσει ένα νέο μνημείο στη θέση του παλιού. Και όχι μόνο αυτό. Η Chevron τοποθέτησε μια πλάκα τιμώντας τη μνήμη του γιου του Ρέι και επίσης έβαλε στον χώρο ένα παγκάκι ώστε οι επισκέπτες που πενθούν το παιδί και ο Ρέι να μπορούν να περνούν λίγο χρόνο εκεί.

“Σκεφτήκαμε, αυτό το σημείο είναι δικό σου Ρέι. Δεν χρειάζεται να έρχεσαι εδώ κρυφά τη νύχτα,” είπε ο εκπρόσωπος της Chevron, Τζο Λόρεντς, μιλώντας στο NBC News.

Ένα ξεκάθαρο δείγμα ευγένειας και μεγαλοψυχίας από κάποιους που ίσως δεν περιμέναμε. Μακάρι και άλλοι σε μεγάλες εταιρείες να έδειχναν τέτοια κατανόηση και ανθρωπιά.

Παρακαλώ κοινοποιήστε την ιστορία αν η πράξη αυτή μίλησε και στη δική σας καρδιά


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο30+1 ιδέες για να φτιάξετε το ανοιξιάτικο μπαλκόνι σας
Επόμενο άρθροSurvivor trailer: Σοκ στο επεισόδιο της Κυριακής! Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός και η αποχώρηση! (video)