Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Συνέλαβαν τη Μαρία Κορινθίου – Δείτε τι έκανε η ηθοποιός!

Συνέλαβαν τη Μαρία Κορινθίου – Δείτε τι έκανε η ηθοποιός!

maria_korinthiou1 Κορινθίου

Γιατί συνελήφθη η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου από την αστυνομία; Η ίδια καλεσμένη στην εκπομπή DOT μίλησε για τη σύλληψή της.

Η Μαρία Κορινθίου συνελήφθη και μάλιστα έδωσε και δαχτυλικά αποτυπώματα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό εξηγώντας τι της συνέβη και για ποιον λόγο βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Η ίδια καλεσμένη της εκπομπής DOT μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη σύλληψή της, αλλά αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν στην Αμερική και χρειάστηκε να κάνει δύο δουλειές για να ανταπεξέλθει στις σπουδές της.

«Στην Αμερική δούλευα για να σπουδάσω σε μια πιτσαρία ελληνική και δημόσιες σχέσεις σε ένα ελληνικό μαγαζί. Θα το ξαναέκανα χίλιες φορές, το μεγαλύτερο σχολείο για μένα.

Είχε λήξει η visa μου και με “έδωσε” μια κοπέλα. Μου έστειλαν χαρτί στο σπίτι, με συνέλαβαν κανονικά, φωτογράφιση, δαχτυλικά αποτυπώματα, σύλληψη. Ήμουν πιτσιρίκι 20 χρονών. Μου είπαν ποιες είναι οι διαδικασίες, πέρασα από δικαστήρια, μόνη μου χωρίς δικηγόρο -οι δικηγόροι είναι πάρα πολύ ακριβοί και για να σου διορίσει το κράτος πρέπει να είσαι Αμερικανός πολίτης.

Έκλαψα την ημέρα που μου πάτησαν τη σφραγίδα πάνω στο διαβατήριο, την ημέρα που έπρεπε να φύγω, την ημέρα που ταξίδεψα. Από την προηγούμενη μέρα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Η Αμερική είναι το απωθημένο μου».


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗenews24.gr
Προηγούμενο άρθροΒίκυ Σταυροπούλου: «Η κόρη μου είναι ανόητη! Με κάνει ρεζίλι και ξεφτιλίζομαι…»
Επόμενο άρθροΑπ’τις 23 Απρίλη η Αθήνα γεμίζει με γωνιές ανάγνωσης ως Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018