Αρχική Health Δίαιτα Χάσε κιλά μέσα στο Σαββατοκύριακο

Χάσε κιλά μέσα στο Σαββατοκύριακο

smoothie-1806575_960_720

Είναι γεγονός πως το Σαββατοκύριακο γίνονται οι μεγαλύτερες παρασπονδίες της εβδομάδας!

Οι συμβουλές για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Πέρα από την κούραση που είναι συσσωρευμένη και που σε καθηλώνειστο κρεβάτι,εσύ σκέφτεσαι μόνο τα εξής: φαγητό και ύπνο.

Μήπως όμως να το δεις λίγο δαιφορετικά;

Ωραίος ο ύπνος, αλλά αν τρως και κοιμάσαι όλη μέρα, μόνο με νεύρα θα ξεκινήσει η εβδομάδα, καθώς θα δείχνει παραπάνω νούμερα η ζυγαριά. Και σίγουρα κάτι τέτοιο δε θες.

Άρα, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αξιοποιήσεις σωστά το Σαββατοκύριακο και να να κάνεις πράγματα που θα σε αναζωογονήσουν και θα σε κάνουν να δείχνεις πιο fit. Για ρίξε μαι ματιά:

1. Βγες από το σπίτι

Ο καιρός έχειπάρει τα πάνω του, αλλά είνα ιμια καλή ευκαιρία να πας έναν περίπατο ή να βγεις μια μεγάλη βόλτα με τον σκύλο σου, που τόσο παραπονο το έχει (αφού τον βγάζεις γύρω – γύρω τις καθημερινές) ή πάρε το ποδήλατό σου και συνδύασε βόλτα με άσκηση. Το θέμα είνα ινα ξεκολλήσεις από τον καναπέ του σπιτιού σου και να έθει το σώμα σου σε επαφή με τη φύση.

2. Κοιμήσου αρκετά

Αναπλήρωσε όλες τις χαμένες ώβρες της εβδομάδας και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ανακτήσει δυνάμεις, που το έχει τόσο μεγάλη ανάγκη! Να θυμάσαι πως η αϋπνία συνδέεται με το επιπλέον βάρος. Όταν δηαλδή δεν κοιμα΄σαι πολύ η όρεξή σου είναι περισσότερο αυξημένη και καταναλώνεις τρπφές με μεγαλύτερο θερμιδικό φορτίο.

donut-791837_960_720

3. Απόλαυσε το πρωινό σου

Έχεις όλο τον χρόνο να φτιάξεις το πιο πλούσιο πρωινό και αυτή τη φορά χωρίς διακιολογίες. Αν καταναλώσεις ένα τέλειο πρωινό θα γλιτώσεις πολλές θερμίδες αφού δεν θα πεινάς μέσα στην ημέρα. Συνέχισε τη μέρα σου με υγιεινά γεύματα και μην αφήσεις το στομάχι σου άδειο.

4. Κάνε γιόγκα ή ένα χαλαρωτικό μασάζ

Κάνε αποτοξίνωση από τις αρνητικές σκέψεις και άσε το σώμα σου να χαλαρώσει, καθώς είναι η κατάλληλη ευκαιρία για stree detox. Το στρες έχει συνδεθεί με την αύξηση βάρους. Γέμισε τον οργανισμό σου με σεροτονίνη και η ζυγαριά θα «ξεκολλήσει!».

5. Προσοχή στα γεύματα με φίλους

Κανόνας απαράβατος, να μην βγαίνεις ποτέ με την παρέα σου χωρίς να έχεις φάει κάτι. Φρόντισε να έχεις φάει έστω ένα μικρό σνακ, ώστε να μην είσαι ασυγκράτητη μπροστά στον κατάλογο. Αν θες να φας γλυκό, μην πάρεις ένα ολόκληρο για τον εαυτό σου, μοιράσου το! Αν θες να πιεις ένα ποτό, μην πάρεις το κοκτέιλ που είναι ζάχαρη στο μεγαλύτερο ποσοστό του. Ολα αυτά θα σε βοηθήσουν να συγκρατήσεις το βάρος σου σε κανονικά επίπεδα ή να χάσεις βάρος.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτη: Η Κατερίνα Ζαρίφη έχασε 20 κιλά σε 8 μήνες και είναι πλέον Κουκλάρα. Τα Κατάφερε κάνοντας αυτή τη Δίαιτα

Από σήμερα δίαιτα: Το μενού για να χάσεις 5 κιλά τρώγοντας αγαπημένα φαγητά!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗlifeis.gr
Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 27 χρόνια μετά! Όταν η Πάτρα “πνίγηκε” στο αίμα – Εικόνες που “χάραξαν” βαθιά όσους έζησαν την τραγωδία της Βότση
Επόμενο άρθροΠλυντήριο πιάτων: Δες τι άλλο μπορεί να πλύνει