Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Πωλείται η βίλα της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στο Πόρτο...

Πωλείται η βίλα της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στο Πόρτο – Ράφτη! Φωτογραφίες και βίντεο

spitizois6-1

Είναι ένα υπέροχο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη στο οποίο δεσπόζει το λευκό χρώμα!

Το χρώμα που λάτρευε η Ζωή Λάσκαρη όσο κανένα άλλο. Η βίλα που έζησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την Ζωή Λάσκαρη για πάρα πολλά χρόνια, στο Απολλώνιο συγκρότημα κατοικιών που κτίστηκε το 1975, πωλείται.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι που έζησε η αγαπημένη του Ζωή και έχει δηλώσει ότι αυτό το σπίτι χωρίς της Ζωή είναι πια άδειο… «Μετά τον θάνατο της Ζωής δεν είχε νόημα για μένα να μένω στο Πόρτο Ράφτη. Το Πόρτο-Ράφτη που ζούσαμε τα τελευταία δεκαπέντε – είκοσι χρόνια ήταν επιλογή της.

Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δεν μπορούσα να την εγκαταλείψω Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη το είχε φτιάξει εκείνη. Κάθε τι, ήταν από εκείνη. Το τασάκι, το βάζο, ήταν όλα επιλογή της, ακόμα και η θέση που είχε το καθένα.Μετά την απουσία της, το σπίτι ήταν άδειο για μένα. Το σκέφτηκα, ήθελα να ωριμάσει μέσα μου αυτή η σκέψη για να μπορέσω να φύγω. Ένα σπίτι κενό ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Συναισθηματικά δεν μπορούσα να συμφιλιωθώ με αυτό το κενό…. Ιδίως το δωμάτιό μας, η κρεβατοκάμαρά μας στο Πόρτο Ράφτη ήταν πια τόσο άδεια»

Αυτά είχε δηλώσει στο bovary ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά το θάνατος της αγαπημένης του. Σήμερα το Λοιπόν, δημοσιεύει ότι το σπίτι πωλείται και υπάρχει αγγελία σε site πωλήσεων κατοικιών. Το TLIFE επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο ο οποίος επιβεβαίωσε ότι όντως το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη πωλείται.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

24 άνθρωποι που έχασαν βάρος και μεταμορφώθηκαν εκπληκτικά

Μαρίνα Πήχου : ”Όνειρο μου είναι να έχω επαφή με ανθρώπους που θα με σέβονται, θα με δέχονται και θα με αγαπούν όπως είμαι…”

Δες φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι που έζησε για 20 ολόκληρα χρόνια με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τις κόρες τους η μεγάλη μας ηθοποιός

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtlife.gr
Προηγούμενο άρθροΔείτε τη μία και μοναδική φορά που η Τζένη Καρέζη έγινε ξανθιά! (ΦΩΤΟ)
Επόμενο άρθροΗ παρέμβαση του εισαγγελέα για το τολμηρό ντεκολτέ της Ελένης Ανουσάκη