Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Αυτός ο άντρας έβαλε ένα στρώμα στο ταβάνι της Κρεβατοκάμαράς του. Ο...

Αυτός ο άντρας έβαλε ένα στρώμα στο ταβάνι της Κρεβατοκάμαράς του. Ο λόγος; Πανέξυπνος!

f12-810×423

Αν ζείτε σε μικρό διαμέρισμα, τότε κάθε τετραγωνικό εκατοστό χώρου είναι απολύτως πολύτιμο. Το 2004, η γαλλική εταιρεία Décadrages κυκλοφόρησε ένα πολυμορφικό κρεβάτι, που όχι μόνο είναι ιδανικό για μικρούς χώρους, αλλά έχει και πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Το BedUp είναι ένα κρεβάτι που μέσω ενός ειδικού μηχανισμού στήριξης κρέμεται στο ταβάνι και κατεβαίνει εύκολα όταν θέλετε να κοιμηθείτε. Εξοικονομεί χώρο, που μπορεί να αξιοποιηθεί με άλλα έπιπλα, αφήνοντας ελεύθερο χώρο για άλλη χρήση. Χωρίς μεγάλη προσπάθεια το κρεβάτι ανεβαίνει στο ταβάνι, και μπορεί να κατέβει πάνω από άλλα έπιπλα με τη χρήση στηριγμάτων. Απλά πανέξυπνο!

Ο σχεδιαστής επίπλων Alexandre Grison αναφέρει, ‘αυτό το έπιπλο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως ένα κανονικό κρεβάτι, μπορείτε να το στρώσετε ή όχι, και απλά να το σηκώσετε στον αέρα όταν χρειάζεστε χώρο.’ Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε επίδειξη αυτού του εργονομικού κρεβατιού, που είναι ιδανικό για μικρά διαμερίσματα! Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοσχέδιες κατασκευές που σίγουρα χρειάστηκαν αρκετή φαντασία

Ο άντρας «ζωντανή κούκλα Κεν» είχε αφαιρέσει 4 πλευρά του για να δείχνει πιο σέξι όμως τώρα το μετάνιωσε και στενοχωριέται


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚοστίζει όσο Μισός Ετήσιος Μισθός, Μεταφέρεται Όπου Θέλεις και το Εσωτερικό του Είναι ότι Πιο Σικ Έχουμε Δει
Επόμενο άρθρο3 πανεύκολα γλυκά που γίνονται στο φούρνο μικροκυμάτων για τις βραδινές και όχι μόνον υπογλυκαιμίες