Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Ξεκατίνιασμα! Η Τζούλια Σέρνει στα Δικαστήρια τον Μένιο

Ξεκατίνιασμα! Η Τζούλια Σέρνει στα Δικαστήρια τον Μένιο

yMTkM5fb-750×430

Καταστάσεις déjà vu βιώνει στο Εφετείο Αθηνών η Τζούλια Αλεξανδράτου κάθε φορά που καλείται να καταθέσει στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων εις βάρος του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της κλοπής σε βαθμό κακουργήματος.

Κι αυτό διότι η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης για την «εξαφάνιση» του ποσού των 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της στα νότια προάστια η εκρηκτική ξανθιά δεν λέει να αρχίσει.

Και πάλι χθες η εντυπωσιακή show woman αποχώρησε άπραγη από τη δικαστική αίθουσα, καθώς δόθηκε για έκτη συνεχή φορά αναβολή και η εκδίκαση προσδιορίστηκε εκ νέου για τον ερχόμενο Νοέμβριο, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του Μένιου Φουρθιώτη, του Θέμη Σοφού, ο οποίος δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο, καθώς βρισκόταν σε άλλη δίκη. Στο δικαστήριο εκτός από την Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκαν ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό» Δημήτρης Σειρηνάκης, η γνωστή μάνατζερ επωνύμων Χριστίνα Παναγιωτοπούλου και ο Σπύρος Ρέβης, οι οποίοι είναι μεταξύ των μαρτύρων της υπόθεσης.

Η μήνυση του πρώην μοντέλου εις βάρος του πρώην μάνατζέρ της, τον οποίο κατηγορεί για κλοπή, λιμνάζει εδώ και μήνες στο ακροατήριο, έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές και διακοπές.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Πωλείται η βίλα της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στο Πόρτο – Ράφτη! Φωτογραφίες και βίντεο


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue
Προηγούμενο άρθρο“Ο Ηλίθιος” του Ντοστογιέβσκι: Επίσημη πρεμιέρα στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Τέχνη-Άνοιξη: 1-1
Επόμενο άρθρο΄΄ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ΄΄ του Διονύση Λεϊμονή