Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 30 Απριλίου έως 6 Μαϊου...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 30 Απριλίου έως 6 Μαϊου 2018)

1493728673676_zodia_1-H793
Η ενέργεια της Πανσελήνου στο Σκορπιό επηρεάζει ευτυχώς με αρκετά θετικό τρόπο.

Υπάρχει περίπτωση να μάθεις εξαιρετικά νέα που αφορούν στα οικονομικά σου -ή τα οικονομικά σας σαν ζευγάρι και να μπει επιτέλους ένα τέλος σε μια μεγάλη περίοδο άγχους και ανασφάλειας. Αν είσαι σε σχέση, τότε ετοιμάσου να κολλήσετε ο ένας στον άλλο σαν αυτοκόλλητα.

Την Κυριακή 6 Μαΐου ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας θα ευνοήσουν όλες τις κοινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι single τότε η όρεξή σου για ζωή και περιπέτεια θα ανοίξει και θα δεις το μέλλον πολύ πιο αισιόδοξα.

ΚΡΙΟΣ
Στον εργασιακό σου χώρο γίνονται αλλαγές. Οι περισσότερες είναι ρουτίνας, αλλά κάποιες δείχνουν να έχουν θεαματικές προδιαγραφές και ενθουσιάζεσαι. Δεν θα αισθάνονται όλοι οι συνάδερφοί σου το ίδιο. Ακολούθησε τις αλλαγές της ηγεσίας και δες πως μπορείς να επωφεληθείς από τα νέα δεδομένα.
Ο δεσμός ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου συνεχίζει να γίνεται όλο και πιο δυνατός. Αυτό οφείλεται φυσικά και στους δύο σας, αλλά έχεις βάλει και αρκετή προσωπική δουλειά. Έχεις δουλέψει το χαρακτήρα σου και έχεις καταφέρει να απελευθερώσεις την καρδιά σου και να «μοιράζεσαι» με τον αγαπημένο σου περισσότερο. Αν είσαι single τότε με ανακούφιση βλέπεις ότι ένα εμπόδιο αρχίζει να υποχωρεί από το δρόμο σου και γίνεσαι έτοιμη να δοκιμάσεις επιτέλους και κάτι καινούριο!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Στα επαγγελματικά σου, αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη νέες ιδέες και δημιουργικότητα. Έχεις την αυτοπεποίθηση να αλλάξεις τα πράγματα και η ώρα είναι τώρα. Η πανσέληνος της Κυριακής συνεχίζει να τροφοδοτεί τα ερωτικά σου με απίστευτη ενέργεια. Αισθάνεσαι ολοκληρωμένη στη σχέση σου και επιτέλους νιώθεις ότι έχεις βρει έναν άνθρωπο στον οποίο μπορείς πραγματικά να στηριχτείς. Εκπλήσσεσαι θετικά όταν βλέπεις ότι ο αγαπημένος σου εκπληρώνει όλες του τις υποσχέσεις.
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να συνδυάσεις με επιτυχία την επικοινωνία σου με άλλους, τις ιδέες σου και πόσο καλά τις εκφράζεις, την ατομικότητά σου και τις ανάγκες σου με την προοπτική ξαφνικών αλλαγών.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα θα φέρει και ανακούφιση, μιας και θα είσαι πολύ πιο παραγωγική στη δουλειά σου. Μη φοβάσαι,  «το ‘χεις» ακόμα. Καλό βέβαια θα ήταν να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένη χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου. Μήπως θα μπορούσες να πάρεις λίγη δουλειά σπίτι για να την ολοκληρώσεις με την ησυχία σου; Κάποιες αλλαγές είναι πιθανές στο θέμα του χρέους σου. Έχουν τον τρόπο τους οι πλανήτες να σε εκπλήσσουν με τα «ψιλά γράμματα».
Με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να περιπλανιέται στο ζώδιό σου γίνεσαι ακαταμάχητη στους άλλους και χωρίς ιδιαίτερο κόπο βλέπεις τα φλερτ σου να πολλαπλασιάζονται! Αυτό που σε κάνει ελκυστική στους άλλους είναι το vibe που εκπέμπεις και δείχνει ότι αγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου. Αν είσαι σε σχέση τότε οι καλύτερες μέρες για αγκαλίτσες είναι από Τρίτη έως και Πέμπτη. Καθίστε σπίτι και απολαύστε ρομαντικές βραδιές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια παρεξήγηση στη δουλειά θα δημιουργήσει προβλήματα που σε καμία περίπτωση δεν υπολόγιζες. Προσπάθησε να λήξεις γρήγορα το δράμα και δες πως δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Τα οικονομικά σου εξαρτώνται από τις καλές σου επαγγελματικές σχέσεις. Προσπάθησε με διπλωματία να βρεις λύσεις που έχουν όλοι κάτι να κερδίσουν.
Η ερωτική σου ζωή θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο μυαλό σου αυτήν την εβδομάδα. Η πρόσφατη πανσέληνος σε έχει κάνει να αισθάνεσαι πως λαμβάνεις την αγάπη και τον σεβασμό που αποζητάς. Αν βλέπεις κάποιον και το πηγαίνετε σοβαρά, τότε μπορεί αυτή η εβδομάδα να είναι η περίοδος που θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε περισσότερο. Αυτό μπορεί να σημαίνει από την αρχή μιας σχέσης μέχρι και το αρραβώνα. Αν είσαι ήδη σε σχέση τότε κάποιο καλό νέο για το παιδί σας, ή το νέο ότι θα αποκτήσετε παιδί σίγουρα θα κάνει αυτήν την εβδομάδα πολύ ιδιαίτερη.

 

ΛΕΩΝ
Ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους χρειάζεται κάποιες αλλαγές και νιώθεις έτοιμη να τις πραγματοποιήσεις. Κάτι τέτοιο θα είχε τεράστιο αντίκτυπο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Εμφανίζονται ευκαιρίες για extra εισόδημα σε μορφή υπερωριών ή part time εργασίας. Αν έχεις αμφιβολία για το μέλλον της τρέχουσας καριέρας σου, ξεκίνα από τώρα να στέλνεις βιογραφικά.
Τα single Λιονταράκια θα παρατηρήσετε ότι σας προσέχουν πολύ τελευταία. Αυτό που κεντρίζει την προσοχή σου όμως είναι το φλερτ από ένα φιλικό πρόσωπο. Φαίνεται πως αυτός ο φίλος θέλει να περάσει από τον πλατωνικό έρωτα και πάει σε κάτι πιο προσωπικό. Αξίζει να ρισκάρετε τη φιλία σας; Αν νιώθεις και εσύ αυτήν την έλξη τότε εξερεύνησε τα συναισθήματά σου μαζί του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην το μετανιώσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κοινωνικοποίησή σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα αυτήν την εβδομάδα. Χρησιμοποίησε τις νέες γνωριμίες σου στην επαγγελματική σου καριέρα. Με έκπληξη θα ανακαλύψεις ότι μια διαδικασία που γνωρίζεις άριστα στη δουλειά, πρέπει να αλλάξει και μαζί της και εσύ. Τα οικονομικά σου δεν επηρεάζονται, αλλά έχουμε πει: Ξοδεύουμε λιγότερα από αυτά που έχουμε!!
Αν έχεις κανονίσει το πρώτο σου ραντεβού με κάποιον αυτήν την εβδομάδα δεν θα απογοητευτείς Παρθένε. Μπορεί μερικές φορές στο πρώτο ραντεβού να αισθάνεσαι άβολα, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα βιώσεις κάτι τελείως διαφορετικό. Οι συζητήσεις σας θα σε κάνουν να αισθανθείς οικεία και θα θέλεις πραγματικά να μάθεις τα πάντα για εκείνον. Είναι σίγουρο ότι και οι δύο θα θελήσετε και δεύτερο ραντεβού σύντομα!

 

ΖΥΓΟΣ
Φρόντισε να μάθεις κάτι καινούριο αυτήν την εβδομάδα, ένα χόμπι ή μια ασχολία που θα σε κάνει να χαλαρώνεις και να ηρεμείς. Μια δικαστική διαμάχη που έχεις, θα λήξει ευνοϊκά και θα νιώσεις δικαιωμένη.
Μια πρόσφατη «αφύπνιση» ίσως σε βοηθήσει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ερωτική σου ζωή. Αν νιώθεις ότι σε υποτιμά ο αγαπημένος σου, ή αν προδόθηκες πρόσφατα από κάποιον κοντινό σου τότε έχεις αρχίσει να νιώθεις στεναχωρημένη και θυμωμένη. Ευτυχώς έχεις τη δύναμη να λάβεις δράση και να διαχειριστείς την κατάσταση όπως ακριβώς χρειάζεσαι. Είσαι πληγωμένη μεν, αλλά έχεις και κότσια δε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή είναι η εβδομάδα που επιτέλους θα κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Μίλησε για τις ιδέες σου και τις απόψεις σου σε μεγάλες παρέες και συγκεντρώσεις χωρίς αναστολές και θα δεις πόσο θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να εξοφληθούν όλοι οι λογαριασμοί, μια και στο άμεσο μέλλον, μπορεί να υπάρξει προσωρινή έλλειψη πόρων. Η πανσέληνος της Κυριακής στο ζώδιό σου θα επηρεάσει ολόκληρη την εβδομάδα σου.
Μια συνειδητοποίηση για κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου, όπως είναι ο αγαπημένος σου, θα σε κάνει να αποκτήσεις νέο ενδιαφέρον. Αν είσαι single ίσως ήρθε η ώρα να κοιτάξεις κατάματα αυτό που σε κρατάει πίσω τόσο καιρό και επιτέλους να κάνεις κάτι γι’ αυτό! Αν βγαίνεις ραντεβού, αλλά δεν βρίσκεις αυτό που ζητάς, τότε ίσως καταλάβεις ότι φταις εσύ και ο τρόπος που διαλέγεις και πρέπει να κάνεις αλλαγές. Αν είσαι σε σχέση όμως τότε όλα είναι μέλι – γάλα. Ο δεσμός σας γίνεται όλο και πιο δυνατός, ενώ στο κρεβάτι βλέπετε «αστεράκια».

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα επαγγελματικά σου οι πλανήτες σου συνιστούν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτούς που μπορούν να σε βοηθήσουν εξελιχθείς σαν επαγγελματίας και να πετύχεις τους στόχους σου. Αν είσαι υποψήφια για προαγωγή, τα νέα μάλλον θα είναι καλά. Το Σύμπαν σε καλεί να δουλέψεις και να εξελίξεις τις πιο κοντινές και πολύτιμες σχέσεις σου. Από κάτι τέτοιο θα έχεις προσωπικό και οικονομικό όφελος.
Όσον αφορά στα προσωπικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις ότι στο πρόσωπο του αγαπημένου σου έχεις βρει έναν πραγματικό σύντροφο για τη ζωή σου. Κάντε μερικές δραστηριότητες μαζί, ή ένα μικρό ταξιδάκι στην εξοχή για να απολαύσετε ο ένας τον άλλο μακριά από όλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα νιώθεις κουρασμένη στη δουλειά, η δημιουργικότητά σου είναι στο ναδίρ και το μυαλό σου είναι απασχολημένο με άλλα πράγματα. Αν δεν αισθάνεσαι καλά για κάτι που συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να μην το μεταφέρεις και στη δουλειά σου. Έτσι τουλάχιστον θα κυλήσει ήρεμα η εβδομάδα στο γραφείο. Μια τυχαία βραδιά έξω με φίλους αυτήν την εβδομάδα μπορεί να εξελιχθεί σε μια αναπάντεχη ερωτική έλξη. Αν ξυπνήσεις το πρωί στο κρεβάτι ενός καλού σου φίλου, τότε θα ξέρεις ότι η φύση της σχέσης σας άλλαξε για πάντα.
Αυτή η έντονη μετατόπιση στη δυναμική της σχέσης σας μπορεί να φαίνεται σαν να συνέβη από το πουθενά, αλλά και οι δύο ξέρετε ότι αυτά τα συναισθήματα σιγοβράζουν μέσα σας για αρκετό καιρό. Αν είσαι σε σχέση τότε μια μικρή παρεξήγηση στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας αναγκάσει να εμπλακείτε για να δώσετε εξηγήσεις. Προσέξτε μην διασπαστεί το μέτωπο «εμείς». Αν αρχίσει η γκρίνια μεταξύ σας, δύσκολα θα ξεμπλέξετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται από το πουθενά αυτήν την εβδομάδα, αλλά ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μην βασανίζεσαι, είσαι καλά εκεί που είσαι. Λίγη περισσότερη προσοχή χρειάζεται σε όσους οδηγούν αυτήν την εβδομάδα. Φρόντισε να πληρώσεις όσους περισσότερους λογαριασμούς μπορείς και οπωσδήποτε μην δημιουργήσεις νέα αυθόρμητα χρέη (μην πας στα μαγαζιά για μερικές μέρες, ούτε με την πρόφαση του καφέ).
Αν μοιράζεσαι το σπίτι σου με τον αγαπημένο σου, τότε αυτήν την εβδομάδα θα θελήσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα. Μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να ξοδέψετε λίγα χρήματα για ανακαίνιση ή για να φτιάξετε ένα ωραίο καθιστικό στον κήπο ή την βεράντα, τώρα που ανοίγει και ο καιρός. Το σημαντικό είναι ότι θα συμφωνείτε και θα προχωρήσετε μαζί. Για τις single οι αλλαγές εστιάζονται κυρίως στην προσωπική εμφάνιση και ένα τολμηρό make over αυτήν την εβδομάδα ίσως είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να τονωθεί το ηθικό και τα φλερτ.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το μόνο που μπορεί να σου χαλάσει το mood είναι κάποιες εξελίξεις στη δουλειά. Αν πάλι δεν κατάφερες να πάρεις εκείνη την προαγωγή ή την αύξηση, σκέψου τι κάνεις λάθος. Το θέμα δεν είναι η ποιότητα της δουλειάς σου, αλλά ο τρόπος που παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους ανώτερους. Χρειάζεται αλλαγή επικοινωνιακής πολιτικής.
Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κοιτάξεις μέσα σου και να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου. Είτε είσαι single, είτε σε σχέση θα χρειαστείς το χρόνο σου. Αν είσαι σε σχέση εξήγησε στον αγαπημένο σου την κατάσταση, ώστε να μην ανησυχήσει αν σε δει κάπως απόμακρη. Αυτή η περίοδος έχει τα φόντα να σε κάνει καλύτερη και ως άνθρωπο και ως σύντροφο.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα :

Ζώδια: Αυτές είναι οι σειρές που πρέπει να δει κάποιος με βάση το ζώδιο του!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtlife.gr
Προηγούμενο άρθροΣοκαριστικό: Γύρισε σπίτι της και είδε σκύλο να τρώει τη γάτα της (Σκληρές εικόνες)
Επόμενο άρθροΑποκάλυψη Άννας Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο- Μου έστειλε όλα του τα ρούχα και μου είπε: «σου χαρίζω το παρελθόν μου το καλλιτεχνικό»