Αρχική ΖΩΔΙΑ Τα ζώδια σήμερα: 2 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα: 2 Μαΐου

colorful-spring-flowers-PN9TQK3
Οι καλές προθέσεις μπορεί να μην αρκούν για να βάλουμε την απόσταση μεταξύ των χθεσινών απογοητεύσεων και των αυριανών αποφάσεων. Το συναισθηματικό κενό θα γεμίσει.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιοδοξία σου είναι η κουβέρτα της ασφάλειάς σου. Πιστεύεις ότι θα καταρρεύσουν τα πάντα γύρω σου αν σταματήσεις να είσαι τόσο θετική, έστω και για μία στιγμή. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Στην πραγματικότητα, η αδιαπέραστη εμπιστοσύνη μπορεί να εμποδίσει την επαγγελματική σου πρόοδο. Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες σου στα οικονομικά σου δεν σε έχουν οδηγήσει σε σωστά μονοπάτια. Στα αισθηματικά σου να θυμάσαι ότι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ευάλωτη σε κάνει και να αισθάνεσαι και πολύ όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα αφήνεσαι ελεύθερη και εμπιστεύεσαι περισσότερο το ένστικτό σου για τα επαγγελματικά σου. Δέχεσαι επιτέλους το γεγονός ότι δεν μπορείς να κυνηγήσεις όλα σου τα όνειρα μαζί. Θα υπάρξουν οικονομικές προκλήσεις μπροστά σου, βάλε τις σωστές προτεραιότητες. Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος σύμμαχός σου. Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα και ένας πειρασμός θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν φτάνει που διαχειρίζεσαι πάρα πολύ περίπλοκες καταστάσεις στα επαγγελματικά σου, τώρα θα υπάρξει και μία «παρέλασε» από ίντριγκες στον επαγγελματικό σου χώρο. Οι φίλοι σου σε παρακινούν να ξεκινήσεις κάτι νέο και περιπετειώδες μαζί τους, μην το σκέφτεσαι, ακολούθησέ τους και αφιέρωσέ τους χρόνο. Προσοχή όμως στα έξοδά σου γιατί τα οικονομικά σου είναι λίγο… σφιχτά αυτές τις μέρες. Η γνώση των ορίων σου είναι ένα σημάδι της νοημοσύνης σου. Μην αλλάζεις συνεχώς γνώμη σε κάτι που συζητάς με τον αγαπημένο σου, τον έχεις μπερδέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι πιο μεθοδική στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους σήμερα, γιατί καταλαβαίνεις τα οφέλη της δημιουργίας συνεκτικότητας στις επαγγελματικές σχέσεις σου. Παρακινείσαι από την επίτευξη των στόχων σου και βρίσκεις το κουράγιο να συνεχίσεις. Πρόσεξε και σκέψου καλά τι κάνεις με τα χρήματά σου. Στόχος σου είναι να μείνεις εντός προϋπολογισμού. Στη σχέση σου θα υπάρξουν εξελίξεις. Εάν είσαι λίγο καιρό με τον σύντροφό σου, ενδέχεται να νιώσεις ότι «έσκασε» το ροζ σύννεφο πάνω στο οποίο καθόσουν.

ΛΕΩΝ

Όλο και λιγότερο το ενδιαφέρον σου πλέον για να κάνεις το καλύτερο στη δουλειά σου. Σε έχει κουράσει το περιβάλλον που αντιμετωπίζεις καθημερινά. Κάνε κάτι για να το αλλάξεις. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή και να περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου στο γραφείο. Εάν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τις επόμενες οικονομικές σου κινήσεις, μην εμπιστευτείς τους φίλους σου για σωστές συμβουλές. Στα αισθηματικά σου, να θυμάσαι ότι το πιο σημαντικό διδακτικό μάθημα είναι να ακούσεις τη δική σου εσωτερική φωνή για την καλοπροαίρετη καθοδήγηση από τους άλλους. Ποτέ μην ζητάς συγγνώμη επειδή εμπιστεύτηκες τη διαίσθησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και τα λόγια σου μπορούν να συντρίψουν τα όρια των άλλων ανθρώπων, ίσως χρειαστεί να εκφράσεις ανοιχτά όσα σκέφτεσαι. Σκοπός σου δεν είναι να προκαλέσεις κανένα πρόβλημα, αλλά δεν σε ενδιαφέρει και να παρατείνεις την… ψεύτικη ειρήνη του γραφείου. Σίγουρα δεν είσαι οπαδός της ανοιχτής σύγκρουσης. Τα οικονομικά σε απασχολούν και αυτήν την περίοδο. Δουλεύεις πολύ, όμως ξοδεύεις πολλά και άσκοπα. Οργανώσου καλύτερα. Τα συναισθήματά σου για τον αγαπημένο σου δεν κρύβονται. Η σχέση σου θα ανανεωθεί ριζικά.

ΖΥΓΟΣ

Οι άνθρωποι μπορεί να κουραστούν από τη σωστή στάση σου σήμερα, όμως μην ασχοληθείς περισσότερο. Δεν θα κερδίσεις τίποτα από μία αρνητική στάση ενάντια σε κάποιον συνάδελφό σου που διαφωνεί μαζί σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές , φρόντισε να τις τακτοποιήσεις για να μην έχεις συνεχώς τις ίδιες ανησυχίες. Στα αισθηματικά σου υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει. Συζήτησέ το με τον αγαπημένο σου και προσπαθήστε από κοινού να βρείτε μία λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να αισθάνεσαι περιορισμένη από τις κρίσεις των συνεργατών σου για τη δουλειά σου. Η προοπτική τους όμως περιορίζει τις επιλογές τους, επειδή θέλουν να ακολουθήσουν το πιο ρεαλιστικό σχέδιο. Εσύ ακολούθησε το δικό σου πλάνο και σίγουρα θα συναντηθείτε κάπου στη μέση του δρόμου. Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Είσαι πρόθυμη να πάρεις το ρίσκο που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου. Τριγμοί στη σχέση σου. Μία διαφωνία σκοτεινιάζει την καθημερινότητά σου. Δεν υπάρχει πολύ περιθώριο για συμφωνία με τέτοιους αντίθετους προσανατολισμούς. Ωστόσο, εξαρτάται από εσένα και τον σύντροφό σου να βρείτε κάποια κοινή βάση, δεδομένου ότι από αυτό το σημείο μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συχνά είσαι πολύ πιο χαλαρή σε περιπτώσεις που πρόκειται να εκφράσεις τα συναισθήματά σου για τους συνεργάτες σου. Είναι σαν να είσαι πρόθυμη να τα εξωτερικεύσεις χωρίς να ανησυχείς για το πώς μπορεί να αντιδράσουν οι άλλοι. Εντούτοις, ίσως να είσαι ιδιαιτέρως ευαίσθητη σε οποιαδήποτε ανατροφοδότηση ή αρνητική κριτική που έρχεται τώρα στην αντίληψή σου. Μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε εμποδίσουν να λάβεις μια ειλικρινή αλληλεπίδραση που θα μπορούσε πραγματικά να σε βοηθήσει να πετύχεις. Τα οικονομικά σου στο μέλλον βελτιώνονται, μετά από τη σκληρή δουλειά σου. Στη σχέση σου πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, τα συναισθήματά σου, αλλά και του αγαπημένου σου δεν κρύβονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλά καθήκοντα στη λίστα σου σήμερα, αλλά δεν αισθάνεσαι άνετα να πεις τίποτα γι ‘αυτό σε κανέναν στη δουλειά σου. Αντί να διαμαρτυρηθείς επειδή έχεις πολλά περισσότερα από τους συναδέλφους σου, προτιμάς να αφήσεις το παράπονο για κάποιον άλλο, ενώ συνεχίζεις τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου φαίνεται ότι κάνεις το καλύτερο που μπορείς το τελευταίο διάστημα και αυτό αποδίδει. Στα αισθηματικά σου, αν συνειδητοποιήσεις ότι έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης σε αυτόν τον τσακωμό, τότε τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τίποτα δεν σε κρατάει πίσω σήμερα, γιατί ήδη ζεις στο… επαγγελματικό σου μέλλον, Έχεις πετύχει πολλούς από τους στόχους σου και οι κόποι σου αποδίδουν πλέον. Το πεπρωμένο σου είναι ήδη εδώ! Παραδόξως δεν υπάρχουν οικονομικές υποθέσεις που να σε ανησυχούν, τουλάχιστον για σήμερα. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι δεν είσαι τόσο ικανοποιημένη από τη σχέση σου. Μάλλον πρέπει να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου το πρόβλημα και να βρείτε μία λύση που να ικανοποιεί και τους δύο.

ΙΧΘΕΙΣ

Εύχεσαι να μπορούσες να αγκαλιάσεις όλους τους συνεργάτες σου και να τους προστατεύσεις από τις κακουχίες της ζωής. Θέλεις να υπερασπιστείς τους πιο αδύναμους και παρόλο που δεν το συνηθίζεις, τώρα θα πάρεις δραστικά μέτρα για να αλλάξει η άσχημη κατάσταση στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να θέσεις κάποια όρια και να μάθεις να μην τα ξεπερνάς. Προσοχή στην υγεία σου. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα βαίνουν καλώς και η χαρά σου δεν κρύβεται.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα :

Ζώδια: Αυτές είναι οι σειρές που πρέπει να δει κάποιος με βάση το ζώδιο του!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο5 συνταγές για νόστιμο πρωινό στο πι και φι
Επόμενο άρθροΠότε ο σκύλος έχει κατάθλιψη; Τα σημάδια και οι τρόποι αντιμετώπισης