Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Χριστίνα Γκόλια : ”Ο καθένας από εμάς πρέπει να εμπιστεύεται κάθε μέρα,...

Χριστίνα Γκόλια : ”Ο καθένας από εμάς πρέπει να εμπιστεύεται κάθε μέρα, τη μελωδία της καρδιάς του.”

Golia -21 copy

Η Χριστίνα Γκόλια μια πανέμορφη και εξαιρετική τραγουδίστρια, σε μια πάρα πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη, για λογαριασμό του KoitaMagazine. Απολαύστε την.

Πότε και πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την μουσική και το τραγούδι;

Πάντα ο σπόρος της μουσικής και του τραγουδιού κατοικούσε μέσα μου…Το 2008 ξύπνησε με αφορμή τη συμμετοχή μου στη δισκογραφία με το τραγούδι “Όλα δικά σου” στο cd ‘Σελένα” του Μιχάλη Κακέπη και από τότε άρχισε να ανθίζει. Ακολούθησαν κάποιες ζωντανές εμφανίσεις και από το 2010 και μετά, μπήκα επίσημα στο χώρο και άρχισα να πειραματίζομαι και με δικές μου προτάσεις.
Golia -88

Ποιοι σας βοήθησαν στα πρώτα σας βήματα;

Πρώτα οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι που πιστέψαν στο ταλέντο μου, και στη συνέχεια κάποιοι συνεργάτες που μοιράστηκα μαζί τους τα πρώτα βήματα μου. Ο ταλαντούχος συνθέτης και τραγουδιστής Αργύρης Λούλατζης, ο ενορχηστρωτής και υπέροχος μουσικός Θύμιος Παπαδόπουλος, ο μουσικός παραγωγός Τάκης Μουζακης, ο μοναδικός Λάκης Παπαδόπουλος, η εμπνευσμένη στιχουργός Ρεβέκκα Ρούσση, ο ταλαντούχος συνθέτης Αντρέας Λάμπρου κ.α.
IMG_2043-2

Διαβάζοντας το βιογραφικό σας κανείς, βλέπει μια σπουδαία πορεία που εσωκλύει και πλέκει μέσα πολλά, διάφορα και πολύ όμορφα πράγματα. Τι είναι αυτό που σας εκφράζει περισσότερο;

Σε κάθε βήμα μου, τη στιγμή που το υλοποιούσα, ότι και αν έκανα με εξέφραζε και με γέμιζε απόλυτα.Ολες μου οι εργασίες γίναν με αγάπη και πολύ μεράκι. Τα τελευταία χρόνια βέβαια το τραγούδι και η μουσική με έχουν “πάρε騔 ολοκληρωτικά!Νιώθω ότι ανήκω πλέον εδώ!!! Είμαι στο σπίτι μου…

IMG_1889-2

Θεωρείτε ότι οι τέχνες στην Ελλάδα περνάνε κρίση;

Ναι φυσικά! Όπως όλα τα επαγγέλματα. Ωστόσο πιστέύω ότι η τέχνη είναι ένα από τα όπλα που μπορεί να μας “σώσει” στις δύσκολες στιγμές! Να μας θυμίσει ποιοί είμαστε πραγματικά, να μας παρηγορήσει, να μας διασκεδάσει, να μας ενώσει, να κρατήσει τις ψυχές μας ζωντανές!
IMG_1780-2

Περιγράψτε μου μια απλή καθημερινή σας μέρα…

Καλημέρα! Το πρωί μου ξεκινάει μ ένα δυνατό καφέ και ένα ζεστό μπάνιο (κάποιοι θα το λέγανε νωρίς το μεσημέρι, μιας και συνήθως έχω ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ και έχω ξυπνήσει γύρω στις 11 πμ…) (γέλια). Συνεχίζω με  μισή ωριτσα γυμναστική και φωνητικές ασκήσεις και έτοιμη για δράση!

Τακτοποιώ τις δουλειές μου και τα ψώνια μου εκτός σπιτιού και στη συνέχεια ετοιμάζω το φαγητό μου και καθαρίζω το σπίτι. Εχει φτάσει αργά το μεσημέρι και ασχολούμαι με τα μέιλ μου και όλη τη social δράση μου, (facebook, instagram κλπ) (γέλια).

Στη συνέχεια τρώω και χαλαρώνω λιγάκι. Απογευματινός καφές και πρόβες, μουσική, ετοιμασίες για καινούργια πρότζεκτ κλπ.

‘Οταν έχω βραδινή παράσταση ετοιμάζομαι για να πάω στο μαγαζί και να κάνω soundcheck και στη συνέχεια live!

Αν όχι,πηγαίνω σε θεατρικές παραστάσεις,σε συναυλίες στον κινηματογράφο η απλά για καφέ η ποτάκι με φίλους στο κέντρο. Κάπου αργά το βράδυ γυρνάω στο σπίτι και αφήνομαι στην αγκαλιά του Μορφέα!

Ποιο είναι το μότο σας;

Το κλειδί για την ευτυχία είναι να θεραπεύουμε, να συγχωρούμε, να αφήνουμε πίσω μας το παλιό και να προχωράμε μπροστά με χαμόγελο και με την καρδιά ενός μικρού παιδιού!

Τι θα θέλατε να πείτε κλείνοντας;

Θα ήθελα να καλέσω όλους τους φίλους το Μάιο στο Μοναστηράκι στο “Θέσις 7” (Αγ. Φιλίππου 7), να ταξιδέψουν κάθε Παρασκευή σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μαζί μου!

Και να ευχηθώ στον καθένα να ακούει και να εμπιστεύεται κάθε μέρα, τη μελωδία της καρδιάς του.

Το υλικό της συνέντευξης είναι από το προσωπικό αρχείο της Χριστίνας Γκόλια

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤο ξέφρενο γλέντι της ΑΕΚ (μπάσκετ) και η παρέλαση διασήμων στον Πάνο Κιάμο στο Posidonio !
Επόμενο άρθροΤο Βίντεο Του «Game Of Love» Θυμίζει Ταινία Της Sirina Παρά Reality