Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Θέλετε μια ανατριχιαστική ηλεκτρονική βόλτα στο πιο στοιχειωμένο σπίτι της Αγγλίας;

Θέλετε μια ανατριχιαστική ηλεκτρονική βόλτα στο πιο στοιχειωμένο σπίτι της Αγγλίας;

gbgfd

Το έχουν χαρακτηρίσει όλοι οι κυνηγοί φαντασμάτων ως το πιο καταραμένο οίκημα της Γηραιάς Αλβιώνας.

Ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων στο Pontefract του Δυτικού Γιόρκσαϊρ, εκεί που ένα νεαρό κορίτσι λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του όταν κάποιος ή κάτι το έσυρε στον πάνω όροφο και πήγε να το πνίξει με τις κουρτίνες.

Οι αναζητητές της μεταφυσικής περιπέτειας μάς λένε πως το οίκημα είναι στοιχειωμένο από τον μαύρο μοναχό, ένα από τα πιo κακά και παραγωγικά φαντάσματα της οικουμένης, ήδη από τον 17ο αιώνα που τον κρέμασαν κάπου εκεί παραδίπλα για την κακοποίηση και τον φόνο ενός νεαρού κοριτσιού.

Οι τελευταίοι ένοικοί του το εγκατέλειψαν μάλιστα άρον-άρον στη δεκαετία του 1960, καθώς κάτι τους τρομοκρατούσε και κάποια στιγμή έσυρε το κοριτσάκι τους στο υπνοδωμάτιό του και λίγο έλειψε να το πνίξει με τις κουρτίνες.

Πλέον το σπίτι είναι επισκέψιμο σε οργανωμένες μεταμεσονύκτιες ξεναγήσεις από τη Haunted Happenings και οι περισσότεροι αναφέρουν παραφυσική δραστηριότητα, έστω κι αν προσπαθούν να την εξορθολογήσουν…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=esLHegkIej0

Δείτε το βίντεο από την ασφάλεια που προσφέρει ο χώρος σας.

http://www.newsbeast.gr/

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤο εγκαταλελειμμένο χωριό στο Νομό Ηρακλείου που ο χρόνος σταμάτησε στο ’70.. Εντυπωσιακές εικόνες από drone (βίντεο)
Επόμενο άρθροΟ μεγαλύτερος βοτανικός κήπος της ανατολικής Μεσογείου βρίσκεται στην Αθήνα. Και οι περισσότεροι δεν τον γνωρίζουν καν!