Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Γιώργος Ζιώρης : ”Ο,τι και να κάνεις στη ζωή σου προσπάθησε να...

Γιώργος Ζιώρης : ”Ο,τι και να κάνεις στη ζωή σου προσπάθησε να το κάνεις όσο καλύτερα γίνεται”

Ο Γιώργος Ζιώρης ο νικητής του φετινού The Voice, σε μια συνέντευξη, εφ΄όλης της ύλης, για λογαριασμό του KoitaMagazine. Απολαύστε τον.

Πως ένιωσες όταν άκουσες ότι κέρδισες το The Voice;

Ήταν τόσο πολύ το άγχος πάνω στο stage που πραγματικά αυτό που περιμέναμε ήταν απλά να τελείωσει . Με το που ανακοινώθηκε το όνομά μου , έφυγε όλη η πίεση και το βάρος από πάνω μου. Μόνο για να έρθει να πάρει τη θέση του το άγχος του ”και τώρα τι? ” μεροικά λεπτά αργότερα. Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκα αρκετό καιρό για να συνειδητοποιήσω τι έγινε.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή; 

Πιο πολύ η περιέργεια . Η περιέργεια του τι είναι το Voice , του πόσο ενδιαφέρουσα θα ήταν αυτή η διαδικασία . Είμαι από αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή καθαρά για την εμπειρία … και μέχρι στιγμής παραμένω στην άποψη ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου.

Περίμενες ότι θα το κέρδιζες;

Πιστεύω πως κανένας όταν δηλώνει συμμετοχή δεν περιμένει ότι θα κερδίσει . Ή τουλάχιστον η νίκη υπήρχε σε ένα πολύ μικρό ποσοστό στο πίσω μέρος του μυαλού  μου. Πόσο μάλλον όταν ακούς και βλέπεις τόσες τρομερές φωνές μέσα στο παιχνίδι. ‘Αρχισα να πιστεύω στη νίκη κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πως είναι η επόμενη μέρα από το παιχνίδι; Η επόμενη μέρα ήταν πραγματικά μεγάλη. Έπρεπε να σκεφτώ τι αλλάζει στη ζωή μου , τι κινήσεις πρέπει να κάνω , να οργανωθώ ,  να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πέρασαν αρκετές βδομάδες για να συνειδητοποιήσω τη νίκη και να αρχίσω να τη χαίρομαι.

Τι απαντάς σε εκείνους που κατακρίνουν το εν λόγω παιχνίδι; 

Το The Voice και τα υπόλοιπα talent show της ίδιας σοβαρότητας , είναι παιχνίδια τα οποία δίνουν τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες να αναδείξουν μέσω της τηλεόρασης τη δουλειά τους και τις ικανότητες τους . Όλοι μας στο παιχνίδι επιλέξαμε να εκτεθούμε στην τηλεόραση για να δείξουμε αυτό που κάνουμε και να διαφημίσουμε τον εαυτό μας με προοπτική μία καλύτερη πορεία στην Ελληνική μουσική σκηνή . Ίσως η τηλεόραση να μην είναι το πιο θεμιτό μέσω για να γίνει αυτό, λόγω της φύσης της , αλλά για εμένα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα .

Περιέγραψε μας τον εαυτό σου με λέξεις… 

Αν μπορώ να κλείσω σε λέξεις τον εαυτό μου θα έλεγα πως είμαι αρκετά ρομαντικός άνθρωπος … αυτό μάλλον είναι και λόγω της καλλιτεχνικής φύσης . Είμαι σίγουρα τρομερά οργανωτικός ( πολλές φορές σε υπερβολικό βαθμό) , προτιμώ τα πράγματα να περνάνε από τα χέρια μου πρίν ”πάρουν το δρόμο τους” . Το πιο βασικό προτέρημα που πιστεύω ότι έχω σαν άνθρωπος είναι η ευγένεια . Στο κάτω κάτω , ποιός ο λόγος να μην είμαστε ευγενικοί;

26814999_177391336200151_5259418469000422281_n

Τι αγαπάς και απεχθάνεσαι τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό;

Αγαπώ το να υπάρχουν άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε στηρίζουν για αυτό που είσαι και που κάνεις , αγαπώ την ειλικρίνεια . Αντιστοίχως , απεχθάνομαι το ψέμα και τις ”μάσκες” . Αυτό ίσως να προκύπτει απ’το ότι είμαι γενικά ενθουσιώδης άνθρωπος και μου αρέσει να ανοίγω τα χαρτιά μου για το ποιός είμαι από την αρχή.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα; 

Προς το παρόν προέχει η προώθηση του νέου μου κομματιού ”Πειρασμός” , το οποίο εκδόθηκε από την MINOS EMI UNIVERSAL τους τελευταιους μήνες . Άμεσος στόχος μου είναι οι live εμφανίσεις και η παρουσίαση της δουλειάς μου μετά το πέρας του παιχνιδιού. Ελπίζω να σας αρέσει αυτό που θα παρουσιάσω στους επόμενους μήνες.

Τι θα ήθελες να πεις κλείνοντας; 

Ένα από τα ”moto” που χρησιμοποιώ συχνά είναι πως ” ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου προσπάθησε να το κάνεις όσο καλύτερα γίνεται»

Το υλικό της συνέντευξης είναι απ΄το προσωπικό αρχείο του Γιώργου Ζιώρη


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροBill Murray : Οι 10 Καλύτερες Στιγμές Του Στον Κινηματογράφο
Επόμενο άρθροIzabella : ”Στόχος μου να γίνομαι καλύτερη”