Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Πώς είναι σήμερα ο γιος του Μιτς Μπιουκάναν

Πώς είναι σήμερα ο γιος του Μιτς Μπιουκάναν

vasiki

Το Baywatch το παρακολουθούσατε. Ο Μιτς Μπιουκάναν, κατά κόσμον Ντέιβιντ Χέισελχοφ είχε ένα γιο: τον Χόμπι. Δείτε πώς είναι σήμερα.

Το “Baywatch” διήρκεσε 12 χρόνια. Στην Ελλάδα το είδαμε για πρώτη φορά, το 1991. Δεν θα ρωτήσουμε πολλά, γιατί… έχουμε μια υποψία περί των πιο έντονων αναμνήσεων που έχετε από αυτήν την τηλεοπτική σειρά, που ήταν σχετική με τους ναυαγοσώστες του Los Angeles.

Σύμφωνα με το Guinness Book of World Records, αυτή ήταν η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, με περισσότερους από 1.1 εκατ. τηλεθεατές. Το κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Mitch Buchannon (David Hasselhoff) ήταν χωρισμένος και μεγάλωνε τον γιο του, Hobie, τον οποίον είχε… αναλάβει ο Jeremy Jackson. Ασχολήθηκε με το ρόλο από το 1991 έως το 1999, όταν εγκατέλειψε γιατί είχε πρόβλημα εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες.

Το 2011 μπήκε σε ειδικό κέντρο για αποτοξίνωση από στεροειδή, το 2014 δήλωσε συμμετοχή σε celebrity εκδοχή του Big Brother, αλλά τον έδιωξαν γιατί είχε εκθέσει συμπαίκτρια του, το 2015 φερόταν να ‘χει αποπειραθεί να σκοτώσει την πρώην σύζυγο του -υπήρχε audio ντοκουμέντο και… το συνέχισε από εκεί.

jeremy

Στα 36 του (φέτος) καταδικάστηκε σε 270 ημέρες φυλάκισης, με 5 χρόνια αναστολή, με τον δικαστή να τον στέλνει για υποχρεωτικά μαθήματα ελέγχου οργής και 52 παρουσίες σε συναντήσεις Ανώνυμων Αλκοολικών.

Αν ολοκληρώσει το πρόγραμμα, οι εγκληματικές κατηγορίες που του έχουν απευθυνθεί, θα γίνουν παραπτώματα. Τι έκανε; Τον Αύγουστο του 2015 φέρεται να μαχαίρωσε γυναίκα, κοντά στο σπίτι της στο Los Angeles, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ τους και εξαφανίστηκε. Αλλά δεν διέφυγε της σύλληψης.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως ο Jackson αποπειράθηκε να κλέψει το αυτοκίνητο του φίλου της, εκείνη μπήκε στη μέση και έγινε ό,τι έγινε. Όταν κάλεσε την αστυνομία, ενημέρωσε ότι “με μαχαίρωσε o Hobie του Baywatch”.

Τον Απρίλιο του ίδιου έτους, ο 36χρονος είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε άνδρα. Τότε είχε πει ότι ήταν σε αυτοάμυνα, κάτι που βρήκε σύμφωνο τον δικαστή… που τον ξαναβρήκε μπροστά του.

jeremy-jackson

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Θα σας πέσει το σαγόνι… Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη του Τζιμ Κάρεϊ! Ιδια ο μπαμπάς της

Σου θυμίζουν κάποια; Είναι οι γονείς Ελληνίδας τραγουδίστριας!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΤα 10 πιο περίεργα σπίτια του κόσμου!
Επόμενο άρθροΣκέφτεσαι να κάνεις τατουάζ; 16 Διακριτικά τατουάζ πίσω από το αυτί!