Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Οι καλύτερες ταινίες με την Meryl Streep που αξίζει να δεις!

Οι καλύτερες ταινίες με την Meryl Streep που αξίζει να δεις!

2018_meryl_streep

Αγαπημένη, ταλαντούχα, ακομπλεξάριστη, με τον αέρα της σταρ, που πάντα σε ό,τι κι αν κάνει θα μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος σειρών, χαρίζοντας μας εξαιρετικές ερμηνείες σε όλα τα είδη. Υπάρχουν όμως κάποιες ταινίες, στις οποίες την απολαύσαμε λίγο παραπάνω και την ξεχωρίσαμε.

Εσύ τις έχεις δει όλες;

The Iron Lady

cq5dam.web.738.462

Μια από τις πιο διάσημες και με μεγάλη επιρροή γυναίκες του 20ου αιώνα, η “Σιδηρά Κυρία” Μάργκαρετ Θάτσερ, έρχεται από το πουθενά για να σπάσει τους φραγμούς του φύλου και της κοινωνικής τάξης, και να επικρατήσει σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο. Μια μοναδική ιστορία για την εξουσία και το τίμημά της.

The Devil Wears Prada

The Devil Wears Prada 2006 – Anne Hathaway Meryl Streep

Η Άντι, μια τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας με μποέμ αντιλήψεις για τη ζωή και τη μόδα, υποφέρει τα πάνδεινα από την αυταρχική αφεντικίνα της Μιράντα Πρίστλι, διευθύντρια διάσημου περιοδικού μόδας, που της αρέσει να εξευτελίζει τους ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν σαν σκλάβοι γύρω της.

Mamma Mia!

mammamia_g

Η Donna (Meryl Streep) είναι μια ανεξάρτητη μητέρα, που μεγάλωσε μόνη της τη κόρη της και είναι ιδιοκτήτρια ενός μικρού ξενοδοχείου που βρίσκεται σε ένα ελληνικό νησί. Η κόρη της, Sophie (Amanda Seyfried) σύντομα θα παντρευτεί, και η μητέρα της κάλεσε δυο πολύ καλές της φίλες, τη Rosie και την Tanya, οι οποίες μαζί με την Donna αποτελούσαν κάποτε τη μουσική μπάντα Donna and the Dynamos. Η μελλοντική νύφη από την άλλη, θέλοντας να μάθει την ταυτότητα του πατέρα της, αποφασίζει να καλέσει στο γάμο της τρεις άντρες από το παρελθόν της μητέρας της.

Doubt

050115-meryl-streep-movie-looks-6

Είναι 1964, του Αγίου Νικολάου στο Μπρονξ. Ένας χαρισματικός ιερέας, ο πατήρ Flynn, προσπαθεί να όρθιο αυστηρή των σχολείων έθιμα, τα οποία έχουν εδώ και καιρό έντονα φρουρείται από Sister Aloysius Beauvier, ο σίδηρος-γάντια κύριος που πιστεύει στη δύναμη του φόβου και της πειθαρχίας. Οι άνεμοι της πολιτικής αλλαγής είναι σαρωτικές μέσω της κοινότητας, και μάλιστα, το σχολείο δέχθηκε μόνο ο πρώτος μαύρος μαθητής του, Donald Miller. Αλλά όταν Sister James, μια ελπιδοφόρα αθώα, οι μετοχές με την αδελφή Aloysius ενοχή που προκαλεί υποψίες της ότι ο Πατέρας Flynn πληρώνει πάρα πολύ προσωπική προσοχή σε Donald, Sister Aloysius ξεκινά σε μια προσωπική σταυροφορία για να αποκαλύψει την αλήθεια και να expunge Flynn από το σχολείο. Τώρα, χωρίς ένα θραύσμα της απόδειξης, εκτός από την ηθική βεβαιότητα της, Sister Aloysius κλειδώνει σε μια μάχη των διαθηκών με τον Father Flynn που απειλεί να διαλύσει την κοινότητα με αμετάκλητες συνέπειες.

The Post

image

Ένα σκάνδαλο που περιλάμβανε τέσσερις προέδρους των ΗΠΑ, οδηγεί την πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γράχαμ, της Ουάσιγκτον Ποστ, και τον άτεγκτο συντάκτη Μπεν Μπράντλι σε έναν δημοσιογραφικό πόλεμο απέναντι στην κυβέρνηση, ώστε να δημοσιευτούν τα Pentagon Papers.

 

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗneolaia.gr
Προηγούμενο άρθροΈκρηξη επωνύμων στο Posidonio, ενώ ο Πάνος Κιάμος Βάζει φωτιά στη νύχτα
Επόμενο άρθροCake μπανάνας χωρίς αλεύρι – Με 5 υλικά σε 5 λεπτά