Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Πρόταση γάμου ή κάτι άλλο; Η Στέλλα τρολάρει άσχημα τον τρομοκρατημένο Πάνο...

Πρόταση γάμου ή κάτι άλλο; Η Στέλλα τρολάρει άσχημα τον τρομοκρατημένο Πάνο με τον πιο χαριτωμένο τρόπο (Vid)

dailymedia_2018115_072859_977660-750×430

Η Στέλλα Μιζεράκη είναι ερωτευμένη με τον Πάνο και δεν το κρύβει σε καμία στιγμή που βρίσκονται μαζί. Ανέχεται ακόμα και τις λίγες εκρήξεις του και φαίνεται πως έχει βρει το κουμπί του για να τον έχει διαρκώς σε εγρήγορση.

Αυτή τη φορά η Στέλλα σκέφτηκε κάτι που θα «τρόμαζε» τον Πάνο, τουλάχιστον στον τρόπο που θα του το παρουσίαζε, παρότι τελικά αυτό που είχε στον νου της ήταν μία μάλλον ρομαντική κίνηση.

Η ξανθιά Κρητικιά πλησίασε με… απειλητικές διαθέσεις τον ήρεμο Πάνο ο οποίος καθόταν αμέριμνος στο τραπέζι. Με το ένα χέρι πίσω από την πλάτη της έκανε εμφανές ότι κρύβει κάτι γι’ αυτόν. Ο Πάνος δεν άργησε να μπει στο νόημα ότι η σύντροφός του κάτι του ετοιμάζει και προσπαθούσε να καταλάβει.

Όταν η Στέλλα του αποκάλυψε ότι είναι ένα κουτάκι, στο μέγεθος αυτών που κρύβουν κάποιο κόσμημα, τον Πάνο τον έζωσαν τα φίδια. Της ζήτησε να προσέξει τί ήταν αυτό που θα του ζητούσε ενώ άρχισε να χαμογελάει άβολα πιστεύοντας ότι η Στέλλα του ετοίμαζε μία ιδιότυπη πρόταση γάμου.
Η Στέλλα γονάτισε και άνοιξε το κουτάκι την ίδια ώρα που τον Πάνο τον… έλουζε κρύος ιδρώτας. Ευτυχώς γι’ αυτόν όταν άνοιξε το κουτάκι αποκαλύφθηκε ότι το δώρο της αγαπημένης του ήταν απλά ένα καμπανάκι.

Ένα καμπανάκι του έρωτα, να το χτυπάει όταν αισθάνεται μόνος για να την καλεί κοντά του. Και εκείνη, όπου και αν βρίσκεται να το ακούει. Ένα μαγικό καμπανάκι.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue.gr
Προηγούμενο άρθροMε αέρα… star ποζάρει η Ελένη Μενεγάκη στις Κάννες
Επόμενο άρθροΧαμός στο Game of Love: Της Πήρε τον Άντρα και πήγαν Πόρτο Χέλι. Έπεσε Άσχημο Κράξιμο: «Φρίκαρα με το… Μπάζο»