Αρχική ΥΓΕΙΑ Με Φώναζαν «Αρκούδα» και μου Πετούσαν το Φαΐ. Σήμερα Είμαι Πλούσια, Κούκλα...

Με Φώναζαν «Αρκούδα» και μου Πετούσαν το Φαΐ. Σήμερα Είμαι Πλούσια, Κούκλα και Όλοι με Ζηλεύουν

x1H8lAQB-750×430

Μία αστέρας των social media από την Βραζιλία αποκάλυψε πώς έχασε το περιττό βάρος αφού υποβλήθηκε σε μία επέμβαση στο στομάχι της

Η Jessica Valitutto έχει χάσει 90 κιλά από όταν έκανε επέμβαση στο στομάχι της το 2010. Αφού έχασε το βάρος, η Jessica έκανε και επέμβαση για να αφαιρέσει το επιπλέον δέρμα και κατέγραψε την μεταμόρφωσή της στο Instagram  όπου έχει 907,000 ακολούθους.

23-29

Είχε φτάσει να ζυγίζει 145 κιλά και είπε πως η επέμβαση δεν ήταν μία «θαυματουργή» θεραπεία, επειδή έπρεπε ακόμα να δουλέψει πολύ σκληρά για να χάσει το επιπλέον βάρος.

25-26

Μετά την επέμβαση προσέλαβε προσωπικό γυμναστή και ξεκίνησε διατροφή με λίγους υδατάνθρακες. Είναι ξεκάθαρα περήφανη για την μεταμόρφωσή της και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram.

26-22

24-27

Λέει πως η υπομονή και η δυνατή θέληση την βοήθησαν να τα καταφέρει. «Τελικά κατάλαβα πως το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις σταθερός στους στόχους σου και να έχεις υπομονή.»

Στην επέμβαση, της έβαλαν μία γαστρική ζώνη στο στομάχι για να μειωθεί το μέγεθός του, κάτι που μείωσε και την όρεξή της.

27-20

Τώρα, χρησιμοποιεί το Instagram για να μοιραστεί συμβουλές με ακολούθους της, συμβουλεύοντάς τους να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους.

28-20

«Η ζωή μας δεν είναι βάρος, αλλά δώρο. Πρέπει να ζούμε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, με αφοσίωση…»

29-17

«Για να βρείτε τον εαυτό σας μην περιμένετε κάποιο θαύμα, γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Κάντε το να συμβεί με την στάση σας!»

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue.gr
Προηγούμενο άρθροΓιώργος Τσαλίκης: «Καλώ τον κόσμο να διαβαστεί με τον θαυματουργό Σταυρό» (εικόνες, βίντεο)
Επόμενο άρθροΤι λέτε για μια ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας;