Αρχική ΓΕΥΣΗ Πιπεριές γεμιστές σε σφολιάτα με γεύση που σε στέλνει στα ουράνια

Πιπεριές γεμιστές σε σφολιάτα με γεύση που σε στέλνει στα ουράνια

piperies-gemistes-se-sfoliata-chefoulis.gr_

Πιπεριές γεμιστές σε σφολιάτα με γεύση που σε στέλνει στα ουράνια. Σήμερα σας έχω μια συνταγή πανεύκολη και με γεύση που θα σας ξετρελάνει.

Θα χρειαστούμε

  • Πιπεριές κέρατο 6 τεμ
  • Τυρί φέτα 200 γρ
  • Αυγό 1 τεμ
  • Σφολιάτα κομμένη σε λωρίδες
  • Πάπρικα
  • Λεμονοπίπερο

Εκτέλεση

  • Πλένουμε τις πιπεριές, τις χαράζουμε κάθετα από την μια πλευρά ώστε να ανοίξουν και καθαρίζουμε τα σπόρια προσεκτικά να μη μας σπάσουν.
  • Πολτοποιούμε την φέτα με ένα πιρούνι μαζί με  το ασπράδι του αυγού και την πάπρικα.
  • Γεμίζουμε προσεκτικά τις πιπεριές με ένα κουταλάκι.
  • Κόβουμε λωρίδες από την σφολιάτα και τυλίγουμε λοξά τις πιπεριές.
  • Αραιώνουμε τον κρόκο του αυγού με λίγο λαδάκι, ανακατεύουμε κι αλείφουμε τις λωρίδες σφολιάτας.
  • Πασπαλίζουμε με λεμονοπίπερο και τις τοποθετούμε στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 – 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη

Τούρτα σοκολάτας με λίγες θερμίδες να την φάμε δίχως τύψεις και χώρις κοιλιά στις παραλίες

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗchefoulis.gr
Προηγούμενο άρθροΈμεινε χωρίς φρύδια αφού χρησιμοποίησε DIY μάσκα προσώπου
Επόμενο άρθρο“Το Μουσικό Σώμα”: σεμινάριο με τον Jean-Jacques Lemêtre