Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Μια βραδιά στο Βεάκειο για να σταθεί ξανά στα πόδια της η...

Μια βραδιά στο Βεάκειο για να σταθεί ξανά στα πόδια της η Κατερίνα Βρανά

mia-bradia-sto-beakeio-gia-tin-anarrwsi-tis-katerinas-brana.w_l

Η πιο αστεία γυναίκα του κόσμου δίνει μάχη για να σταθεί ξανά στα πόδια της και να κάνει τον κόσμο πιο αστείο. Δείτε πώς μπορείτε να την βοηθήσετε.

Το stand-up comedy είναι το απόλυτο όπλο της Κατερίνας Βρανά. Αυτό επιστρατεύει για να προσφέρει απλόχερα γέλιο και θετική ενέργεια στον κόσμο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίος ο τίτλος που κέρδισε στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Laugh Factory: Η πιο αστεία γυναίκα του κόσμου. Ούτε τα σερί sold out που σημείωναν όλες οι παραστάσεις της.

Μέσω του stand-up, λοιπόν, 20 συνάδελφοί της κωμικοί αποφάσισαν να τη στηρίξουν, οργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας της, η οποία, από τον Απρίλιο του 2017, δοκιμάζεται.
upl5af97ec0d5d1c

Η περιπέτεια της υγείας της

Τον Απρίλιο του 2017, η Κατερίνα βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις, όταν αρρώστησε πολύ σοβαρά. Ένα σηπτικό σοκ την έφερε τρεις φορές κοντά στον θάνατο, επηρεάστηκαν όλα της τα όργανα, έχασε την όρασή της και μετά από 4 εγχειρήσεις και 5μηνη νοσηλεία ατρόφησαν όλοι της οι μυς.

Από τον Σεπτέμβριο που βγήκε από το νοσοκομείο η Κατερίνα μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξαναμάθει να περπατάει και να ανακτήσει τη χρήση των μυών της.

Σήμερα, βλέπει πολύ καλύτερα, ενώ μπορεί να σταθεί όρθια. Συνεχίζει την εντατική φυσικοθεραπεία και τις στοχευμένες ασκήσεις στην πισίνα. Χρειάζεται, ωστόσο, βοήθεια επί 24ωρου βάσεως. Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και απαιτείται υπομονή αλλά και χρήματα.

upl5af97ecb2889b
Η μοναδική φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο facebook μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η Κατερίνα δίνει τον καλύτερό της εαυτό, αντιμετωπίζει με θάρρος και χιούμορ την κατάστασή της, ενημερώνοντας μέσα από το κανάλι της στο YouTube τους φαν της για την πορεία της, χωρίς να χάνει το χιούμορ της και το χαμόγελό της, αναφέροντας ότι πέθανε τρεις φορές και ξαναγεννήθηκε. «Είμαι αθάνατη» λέει χαρακτηριστικά.

Stayin’ Alive

Την Πέμπτη στις 21:00 στο ΒΕΑΚΕΙΟ Θέατρο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια βραδιά με χιούμορ, γέλιο, και θετική διάθεση. Στην Κατερίνα, άλλωστε, δεν αρέσουν τα δακρύβρεχτα και αυτή η έκπληξη πρέπει να είναι αντάξια της μενταλιτέ της.

Αυτή η ξεχωριστή βραδιά είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει κανείς γι’ αυτό το αστείο και ταλαντούχο κορίτσι που σύνθημα του και στάση ζωής του είναι το “Stayin’ Alive”.

Με μότο «Βοηθάμε να γίνει γρήγορα καλά η Κατερίνα γιατί αυτή ξέρει να κάνει τον κόσμο πιο αστείο» μια μεγάλη ομάδα κωμικών υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό σ’ αυτή τη βραδιά γέλιου, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης:

Στέλιος Ανατολίτης 
Διονύσης Ατζαράκης 
Δημήτρης Δημόπουλος 
Δημήτρης Δούκογλου 
Θωμάς Ζάμπρας 
Βύρωνας Θεοδωρόπουλος 
Χρύσα Κατσαρίνη 
Μιχάλης Μαθιουδάκης 
Mikeius 
Blink Mike 
Κώστας Μαλιάτσης Σάλας 
Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος 
Αριστοτέλης Ρήγας 
Ζήσσης Ρούμπος 
Πάρις Ρούπος 
Άγγελος Σπηλιόπουλος 
Λάμπρος Φισφής 
Ηλίας Φουντούλης 
Γιώργος Χατζηπαύλου 
Δημήτρης Χριστοφορίδης  

Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 21:00 στο ΒΕΑΚΕΙΟ Θέατρο (Ηρακλείου 13, Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς). Είσοδος: 15 €. Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

mia-bradia-sto-beakeio-gia-tin-anarrwsi-tis-katerinas-brana.w_l

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗthetoc.gr
Προηγούμενο άρθροBackstage από την φωτογράφιση της Μαρίας Κορινθίου ως άλλη Frida Kahlo (Φώτο)
Επόμενο άρθροΜια τυφλή νεαρή γυναίκα έπαιρνε καθημερινά το ίδιο λεωφορείο, «έμεινε» όμως όταν ο οδηγός της είπε…