Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Gothic και μελωδίες μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος!!!

Gothic και μελωδίες μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος!!!

32777111_10155842777611026_4822003772274245632_n

Αυτοί λοιπόν είναι οι SadDolls με τις dark μελωδίες τους και τα μπάσα φωνητικά.

Αν και δεν είμαι οπαδός της Gothic Metal μπορώ να πω με σιγουριά πως λίγες μπάντες αυτού του είδους μουσικής με έχουν απασχολήσει, μία από αυτές είναι και οι SadDolls που θες με τις μελωδίες τους, θες με τα μπάσα φωνητικά που αγαπώ σε μία μπάντα, θες και η προσωπική μου γνωριμία με κάποια άτομα των SadDolls που με κέρδισε το ήθος τους, πάντως είναι μία μπάντα που απασχολεί και θα συνεχίσει να απασχολεί το Ελληνικό Gothic Metal και όχι μονο.

Οι SadDolls αποτελούνται από τους:

Vocals – George Downloved

Guitars – PauL EviLRose

Guitars – J. Vitu

Bass – Sir Psycho

Keyboards – Sean McQueen (Studio Member)

Drums – Darroc

Και έχουν στο βιογραφικό τους 4 full-length albums, 1 single και 1 EP

Dead in the Dollhouse EP 2007

About Darkness… Full-length 2009

Happy Deathday Full-length 2012

Grave Party Full-length 2014

Cold Blood Inside Single 2017

Blood of a Kind Full-length 2017

Μίλησα λοιπόν με τον κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος των SadDolls, Paul EviLRose, κατά κόσμον Παύλο Βλαχόπουλο για να μάθουμε περισσότερα για την μπάντα.

Ποιος είναι ο σκοπός ύπαρξης της μπάντας SadDolls και τι είναι οι SadDolls για σένα;

Δεν ξέρω να σου πω ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης αλλά υπάρχουμε λόγω των συγκροτημάτων που μας έκαναν να αγαπήσουμε αυτή τη μουσική και μας καθοδήγησαν να κάνουμε κάτι δικό μας. Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτή τη μπάντα. Μεγάλωσα με τους SadDoLLs. Περάσαμε και ωραίες στιγμές αλλά και πολύ άσχημες. Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου που με excit-άρει αλλά με ζορίζει και ταυτόχρονα για διάφορους λόγους.

 

Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές τόσο οι δικές όσο και της μπάντας;


Νομίζω ότι οι δικές μας επιρροές είναι και οι επιρροές γενικότερα της μπάντας. Όλοι νομίζω βάζουμε το λιθαράκι μας για να βγει αυτό που έχει τη σφραγίδα SadDoLLs. Έχουμε παντρέψει διάφορα είδη από Φινλανδία και Γερμανία. Μας στιγμάτισαν μπάντες όπως οι HIM, οι Paradise Lost, οι Rammstein, οι The 69 Eyes και άλλοι πολλοί. Πλέον κόσμος λέει ότι πχ αυτό το κομμάτι είναι κλασσικό SadDoLLs. Δεν ξέρω τι εννοούν και ούτε θα ακούσει κανείς κάτι πρωτότυπο αλλά ίσως έχουμε πλέον ένα δικό μας πιο προσωπικό στυλ.

 

Έχεις κάποιο μεγάλο όνειρο τόσο σαν Παύλος όσο και σαν SadDolls;

Είχα – έχω και θα έχω. Πολλά πήγαν στραβά. Δουλέυουμε πάνω σ’αυτό!

 

Ελλάδα 2018! Αυτά που ακούνε οι πιο πολλοί ίσως να μη ταιριάζουν στο στυλ της μπάντας. Τι σε κάνει να θες να συνεχίσεις να παίζεις αυτό το είδος μουσικής;

Ξεκάθαρα είναι κάτι που δεν είναι επιτρέψτε μου την έκφραση τόσο “trendy” όσο κάποτε. Το στυλ goth που παίζουμε είναι για πολύ συγκεκριμένη κατηγορία ακροατών. Είμαστε κάπου ενδιάμεσα στους Sisters Of Mercy ας πούμε και τους Combichrist. Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο για την Ελλάδα όσο και λυπηρό να ακούγεται διότι δεν υπάρχει το ενδιαφέρον που θα θέλαμε ή που θα αξίζαμε αν το θες έτσι. Η αναγνωρισιμότητα στα 11 χρόνια πλέον υπάρχει αλλά παραπάνω από ένα live το χρόνο δεν μπορεί να δώσει η μπάντα. Έχουμε περισσότερους οπαδούς στο εξωτερικό και δείξαμε κιόλας και απ΄το δεύτερο κιόλας δίσκο τις προθέσεις μας να ανοιχτούμε έξω όπως και κάναμε. Οι περισσότεροι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε πλέον αλλά και η δισκογραφική μας εταιρία βρίσκονται στο εξωτερικό. Καλώς ή κακώς έξω υπάρχουν καλύτερες προοπτικές και ευκαιρίες για εμάς γι’αυτό και δίνουμε τόσο βάση. Σχετικά με το είδος, εμάς αυτό μας εκφράζει και το κάνουμε μόνο για εμάς..Αν αρέσει και στον κόσμο it’s fine!

 

Ποια είναι τα άμεσα σχέδια της μπάντας?

Έχουμε 2 νέα μέλη στη μπάντα. Καινούργιο μπασίστα και έναν keyboard player από την Βρετανία ως studio μέλος για τον επόμενο δίσκο. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνω σιγά σιγά την προ-παραγωγή για 6 νέα κομμάτια που υπάρχουν και δηλώνω πιο ενθουσιασμένος από ποτέ. Την Παρασκευή 25 του Μάη κυκλοφορούμε το τελευταίο ίσως για αυτό τον δίσκο video clip και digital single “Creep It Into You” από την Trisol Music Group και DarkTunes. Το βίντεο επιμελήθηκε ο Domenik Papaemmanouel και το κομμάτι έγινε remastered από τον Mika Jussila στα Finnvox studios στο Helsinki. Αν όλα πάνε καλά νέος δίσκος SadDoLLs την άνοιξη του 2019.

  • Αναμένουμε λοιπόν και για τον νέο δίσκο των SadDolls..

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΘεατρική προσφορά: 1+1 εισιτήριο για την παράσταση «FRAGILE» με την Εύη Καραγιάννη στο Θέατρο Ελπίδας!
Επόμενο άρθροΠεντανόστιμη κρέμα φράουλας χωρίς γάλα και αυγά