Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ SUMMER CAMP Δημιουργικής Γραφής & Εικονογράφησης για παιδιά

SUMMER CAMP Δημιουργικής Γραφής & Εικονογράφησης για παιδιά

SummerCamp18EventCover
“ΤΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΚΑΠΕΛΑ” Ηλικίες: Γ’-ΣΤ’ Δημοτικού (8-12 ετών)
 

Σε αυτό το summer camp οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τα εκφραστικά τους μέσα και την αυτοπεποίθησή τους ανακαλύπτοντας τη χαρά του να δουλεύεις πάνω σε αυτό που αγαπάς.

Αντλώντας έμπνευση από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του Lewis Carroll και τις μικρές μαύρες τρύπες του Stephen Hawking ξεκλέβουμε χρόνο από το Χρόνο, δοκιμάζουμε διαφορετικά καπέλα, αναποδογυρίζουμε τσαγιέρες, τρυπώνουμε σε κουνελότρυπες και παραμένουμε αγκυροβολημένοι στον εαυτό μας. 
Μαθαίνουμε για τους αφηγηματικούς χρόνους, τις πολλαπλές οπτικές αλλά και για εκείνο το χαμηλόφωνο ημίψηλο που δεν ξεχνάει να μας θυμίζει ποιοί είμαστε, γιατί γράφουμε και πώς φτάσαμε ως εδώ. Γινόμαστε παραμυθάδες, γυρολόγοι και στήνουμε ένα γλέντι πλεγμένο από ιστορίες. Και δικές μας και των άλλων. 
 
Το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής βασίζεται στην αρχή ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι εν δυνάμει συγγραφέας. Αν κάποιος μπορεί να αφηγηθεί μια ιστορία, τότε σίγουρα μπορεί και να τη γράψει. Στόχος μας είναι να πείσουμε τα παιδιά ότι εφ’ όσον σκέφτονται κάτι με το μυαλό τους, τότε σίγουρα μπορούν και να το γράψουν με το χέρι τους!
 
Kατά τη διάρκεια του camp οι μικροί μας φίλοι θα δοκιμάσουν γευστικές μπισκοτολιχουδιές και δροσερούς υγιεινούς χυμούς χάρη στην ευγενική χορηγία των:
KALDI Καφεκοπτείο
PURE Juice Bar
SummerCamp18EventCover
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΘΕΣΕΩΝ
Διάρκεια camp: πέντε τρίωρες συναντήσεις (σύνολο 15 ώρες)
Ημερομηνίες camp: 18 – 22 Ιουνίου 2018
Ώρες: 09.30 – 12.30
Κόστος συμμετοχής:
100€ (+24% ΦΠΑ)
Έκπτωση 10€ στο 2ο αδερφάκι
 
Fårö Creative Learning
Έβρου 14, 11527
210 7717544

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣημαντική διάκριση για τον ελληνικό κινηματογράφο στις Κάννες
Επόμενο άρθροΑπίστευτη Μεταμόρφωση: Έκοψε τα Μαλλιά του και Έγινε Ένας… Άλλος! Δεν Φαντάζεστε Ποιος είναι ο Κοντοκουρεμένος Κύριος…