Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ 6 ιδέες που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορούν να γίνουν coffee table

6 ιδέες που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορούν να γίνουν coffee table

coffee-table-8-1501872079

Το coffee table είναι από τα βασικά έπιπλα ενός καθιστικού αφού εξυπηρετεί ανάγκες από το να ακουμπήσεις το φαγητό σου και το τηλεκοντρόλ μέχρι μέχρι να ξεκουράσεις τα πόδια σου. 

Μπορείς να γίνεις πολύ δημιουργική μαζί του χρησιμοποιώντας παλιά υλικά, υφάσματα, μεταλλικά αντικείμενα για να δημιουργήσεις τελικά κάτι εντελώς καινούργιο.

Παρακάτω θα βρεις εναλλακτικές ιδέες για το coffee table σου, οι οποίες θα δώσουν άλλη αισθητική στη διακόσμηση του χώρου και θα σε κάνουν να αγαπήσεις το interior design.

Minimal

1-208 (1)

Ένα κομμάτι γυαλί πάνω σε ένα κομμάτι μάρμαρο με περίεργο laser cut και voila! Δύο απλά υλικά συνθέτουν ένα σύγχρονο coffetable με λιτά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, το οποίο είναι μια επιβλητική προσθήκη στο σαλόνι σου.

Vintage drum

520x0resize_interior3341_1327399063

Μια πολύ πρωτότυπη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα παλιό μουσικό όργανο όπως είναι ένα τεράστιο drum. Το στρογγυλό σχήμα του και οι παρόμοιες διαστάσεις που έχει με ένα κανονικό τραπεζάκι το κάνουν ιδανικό για τις συνθήκες. Ενίσχυσέ το με ένα κομμάτι γυαλί για να καταφέρεις να το κάνεις εξίσου σταθερό με ένα κανονικό τραπεζάκι και να το διακοσμήσεις όπως θέλεις. Σίγουρα ένα κομμάτι που δεν θα έχουν όλοι στο σαλόνι τους!

Moroccan style

3-178

Το ξύλινο τραπεζάκι με το glossy τελείωμα σιγά-σιγά αναδεικνύεται πάλι σε τάση. Εκτός από τη γοητεία που διαθέτει είναι επίσης και απίστευτα λειτουργικό αφού μεταφέρεται εύκολα στον χώρο. Σίγουρα μια επιλογή που δεν θα μετανιώσεις!

The Ottoman

4-154

Είναι σίγουρα κάτι που ανταγωνίζεται επάξια το coffeetable και έχει μπει σε πολλά σαλόνια τους τελευταίους μήνες. Τελικά coffeetable ή ottoman; Σίγουρα πρέπει να επιλέξεις ό,τι προσαρμόζεται στις ανάγκες σου. Αν είσαι άνθρωπος που απολαμβάνει ένα πολυχρηστικό έπιπλο, στο οποίο παρεμπιπτόντως μπορείς να απλώσεις τα πόδια σου με μεγάλη άνεση, τότε επίλεξε σίγουρα ένα ottoman. Βάζοντας στην επιφάνειά του έναν δίσκο μπορείς να το μετατρέψεις σε ένα σταθερό “τραπεζάκι” για τα αντικείμενά που χρησιμοποιείς καθημερινά.

Side tables in a row

5-112

Μπορείς κάλλιστα να δημιουργήσεις ένα συνδυασμό από τραπεζάκια μικρότερου μεγέθους και διαφορετικών σχημάτων για να τα προσαρμόσεις στο living room σου. Ειδικά εάν το σαλόνι σου δεν διαθέτει πολύ χώρο ή δεν μπορεί να φιλοξενήσει κάτι πολύ βαρύ είναι η ιδανική λύση. Μπορείς εύκολα να δώσεις μια πιο απλή νότα στο χώρο σου.

Upside-Down

6-75

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα μεταλλικό καλάθι σε μεγάλο μέγεθος και να χρησιμοποιήσεις ένα κομμάτι γυαλί για να το κάνεις πιο σταθερό. Πρέπει βέβαια να προσέξεις η κατασκευή του καλαθιού να είναι σταθερή για να καταφέρει να αντέξει το βάρος των αντικειμένων που θα επιλέξεις να βάλεις πάνω.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Αγόρασε ένα παλιό λεωφορείο για να το νοικιάζει στο Airbnb. Μόλις δείτε το εσωτερικό του, θα ζηλέψετε

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να χάσει βάρος για την ημέρα του γάμου τους. Το αποτέλεσμα σίγουρα συγκλονιστικό!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗsavoirville
Προηγούμενο άρθροΟι πιο underrated ταινίες του Martin Scorsese
Επόμενο άρθροΤέσσερις κήποι της Αθήνας μας καλούν να τους ζήσουμε (Δείτε τις δωρεάν εκδηλώσεις)