Αρχική ΓΕΥΣΗ Τζατζίκι διαφορετικό με ένα μυστικό συστατικό

Τζατζίκι διαφορετικό με ένα μυστικό συστατικό

0914_avocado-tzatziki_006-683×1024

Τζατζίκι διαφορετικό με ένα μυστικό συστατικό. Σήμερα σας έχω μια ξεχωριστή συνταγή για τζατζίκι που ενθουσιάσει ευχάριστα τον ουρανίσκο σας.

Θα χρειαστούμε για το Τζατζίκι διαφορετικό

  • 250ml γιαούρτι (πλήρες)
  • 1 ώριμο αβοκάντο λιωμένο με ένα πιρούνι
  • 3 μέτρια αγγούρια περασμένα από τον τρίφτη
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 3-4 κ.σ φρεσκοτριμμένο κόλιανδρο
  • 1 κ.σ. φρεσκοτριμμένη μέντα
  • χυμό από μισό lime
  • 2 πρέζες θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση

  • Ανακάτεψε όλα τα παραπάνω υλικά μαζί σε ένα μπολ, μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.
  • Για ακόμα πιο απολαυστικό αποτέλεσμα βάλε το στο ψυγείο για 3-4 ώρες πριν το σερβίρισμα.
  • Αν δεν κρατιέσαι, μπορείς να το φας και κατευθείαν.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη

Κείκ του ποπαυ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !

Διαβάστε ακόμη

Κείκ του ποπαυ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗsavoirville.gr
Προηγούμενο άρθροΚέικ του Ποπάυ
Επόμενο άρθροΧρωματιστός πουρές