Αρχική ΖΩΔΙΑ Τα 4 ζώδια που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Τα 4 ζώδια που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

rawpixel-665389-unsplash-1

Το να παίρνει κανείς διαζύγιο είναι πολύ πιο συνηθισμένο απ’όσο περιμέναμε. Κάθε ζευγάρι , ανεξάρτητα από το ζώδιο των δύο συζύγων, μπορεί να έρθει αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο χωρισμού.

Υπάρχουν, όμως, μερικοί, που είναι λίγο πιθανότερο να αποφασίσουν ότι ο γάμος τους πρέπει να τελειώσει. Ποιοι είναι αυτοί;

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την αναζήτηση της ανιδιοτελούς και παντοτινής αγάπης. Το θέμα είναι ότι σπάνια είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους, ενώ λένε μικρά – αλλά όχι αθώα – ψέματα, προκειμένου να μη χάσουν το ενδιαφέρον του συντρόφου τους. Αυτά, μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Για να μην πληγωθούν όταν έρθει η ώρα, λοιπόν, προτιμούν να την τελειώνουν νωρίτερα.

Υδροχόος

Όσοι ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, ερωτεύεστε εύκολα και ενθουσιάζεστε, με αποτέλεσμα να κάνετε λάθος επιλογές. Επειδή αναζητάτε την αγάπη σε μεγάλο βαθμό, μπορεί να συμβιβαστείτε με μία επιλογή για να μη μείνετε μόνοι – έστω κι αν αργότερα το μετανιώσετε.

Δίδυμος

Πρόκειται για το πιο αναποφάσιστο ζώδιο. Επικεντρώνονται στο τι ευχαριστεί τους άλλους – και όχι τους ίδιους, με αποτέλεσμα να καταλήγουν με ανθρώπους που δεν τους ταιριάζουν. Αναζητούν την τελειότητα, και όταν δεν τη βρίσκουν, απογοητεύονται. Οι Δίδυμοι, λοιπόν, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι πρώτον, το ιδανικό δεν υπάρχει και δεύτερον, για όλα υπάρχει βελτίωση! Δε χρειάζεται να είστε τόσο αυστηροί!

Ιχθύς

Ο πιο παρορμητικός του ζωδιακού κύκλου! Ερωτεύεται πανεύκολα και συχνά, όταν βλέπει ότι τα πράγματα δυσκολεύουν σκέφτεται «Α, αυτός ο άνθρωπος δεν ταιριάζει τέλεια στη ζωή μου. Μήπως να τον αφήσω;». Ο γάμος, όμως, απαιτεί συμβιβασμούς και θυσίες που πρέπει να γίνονται και από τις δύο πλευρές. Πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε λογικά , και να μην αφήνουμε συναισθήματα της στιγμής να μας επηρεάζουν.

 

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

6 κλισέ για τον Κριό που έχει μπουχτήσει να ακούει

Aυτά τα τρία ζώδια θα έχουν ένα ανεπανάληπτο καλοκαίρι

rawpixel-665389-unsplash-1

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗjenny.gr
Προηγούμενο άρθροΗ δίαιτα των βραστών αυγών υπόσχεται απώλεια 10 κιλών σε 2 εβδομάδες
Επόμενο άρθροΜοσχαρίσια μπριζόλα με ψητά λαχανικά