Αρχική ΓΕΥΣΗ Κέικ “χελώνα” με ξινή κρέμα

Κέικ “χελώνα” με ξινή κρέμα

hqdefault

Κέικ “χελώνα” με ξινή κρέμα. Είναι σίγουρο ότι θα εκτιμηθεί από όλους τους επισκέπτες και θα σας ζητήθει αμέσως να μοιραστείτε τη συνταγή αυτής της υπέροχης και απίστευτης συνταγής και μιας και σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα χελώνας είναι ότι πρέπει.

Θα χρειαστούμε

Για τη ζύμη:

  • Ζάχαρη
  • Βανίλια  1 κουταλάκι του γλυκού
  • Αυγό – 6 τεμάχια
  • Ζάχαρη – 300 g?
  • αλεύρι – 220 g.
  • κακάο – 1,5 κουταλιάς σούπας. κουτάλια
  • μπέικιν πάουντερ  1 κουτ.

Για την κρέμα:

  • κρέμα – 400 ml
  • βούτυρο – 200 gr
  • Ζάχαρη – 200 g.

Για τη διακόσμηση:

  • σοκολάτα γάλακτος – 100 gr
  • καρύδια – 50 gr
  • βούτυρο – 30 gr
  • Γάλα – 2 κουταλιές της σούπας

Εκτέλεση

Έτσι, πρώτα πρέπει να ψήσουμε μπισκόταξυλάκια. Ξεχωρίστε τους κρόκους από τις πρωτεΐνες και αφαιρέστε το τελευταίο στο ψυγείο και αφήστε τους κρόκους για 15 λεπτά. Αυτή τη φορά κοσκινίζουμε το κοκκώδες αλεύρι με μια σκόνη ψησίματος. Ο φούρνος θερμαίνεται στους 180 ° C και η κατσαρόλα καλύπτεται με ειδικό χαρτί περγαμηνής. Ανακατέψτε τους κρόκους σε χαμηλή ταχύτητα με ένα μίξερ και ρίξτε τη ζάχαρη και τη βανιλίνη σε ένα λεπτό τέλμα. Στην κρέμα που έχει ληφθεί, αναμίξτε το μείγμα αλευριού. Οι ψυχρές πρωτεΐνες απομακρύνονται από το ψυγείο και χτυπάνε καλά με έναν ανάμικτη μέχρι να σχηματιστούν σταθερές κορυφές. Εισάγουμε μια μάζα πρωτεΐνης καθαρισμένη στη δοκιμή. Διαδώστε τη ζύμη με ένα κουτάλι σε ένα ταψί με τη μορφή μπισκότου και ψήστε μέχρι να είστε έτοιμοι για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, μετατοπίστε προσεκτικά τα μπαστούνια μπαστούνια στη σχάρα, για ψύξη.

Χτυπήστε το μαλακωμένο βούτυρο σε μια βουτιά με ένα μίξερ,και στη συνέχεια, χωρίς να σταματήσετε, ρίξτε τη ζάχαρη σε ένα λεπτό στάλα. Στη συνέχεια, απλώστε την ξινή κρέμα, χαμηλώστε την ταχύτητα και μαντρίστε την κρέμα μέχρι να μαλακώσει. Περίπου 10 pechenyushek αναβάλει να διακοσμήσει το κέικ, και τα υπόλοιπα απλώνονται σε ένα επίπεδο πιάτο, βυθίζοντας πρώτα και στις δύο πλευρές στην κρέμα. Δίνουμε στο κέικ το σχήμα του κελύφους της χελώνας.

Σοκολάτα σπάμε σε κομμάτια, προσθέτουμεμια μικρή χωρητικότητα, ρίξτε λίγο γάλα και βάλτε το σε ένα λουτρό νερού. Μετά από πλήρη διάλυση, προσθέστε το λάδι και ανακατέψτε καλά. Αφαιρέστε το πάγο από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει. Από τα μπισκότα που εκκρεμούν βγάζουμε το κέλυφος, τα πόδια και το κεφάλι. Καλύψτε τα πάντα με τη γεύση σοκολάτας και αφήστε το έτοιμο κέικ “Turtle” με την ξινή κρέμα να εμποτιστεί, τοποθετώντας την για 3 ώρες στο ψυγείο.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη

Λουκουμάδες με δύο υλικά στο τσακ μπαμ

tort-cherepaha-so-smetanoj

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗrowland98.com
Προηγούμενο άρθροΈλα Παναγία μου… Δείτε ΠΩΣ είναι η Αγγέλα από το Παρά Πέντε Σήμερα και Δεν θα το Πιστεύετε…
Επόμενο άρθροΗ Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το τατουάζ που έχει στο χέρι (video)