Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ «Τα Αγόρια Όλα με Σνόμπαραν και με Έλεγαν Γουρούνα. Σήμερα με Βλέπουν...

«Τα Αγόρια Όλα με Σνόμπαραν και με Έλεγαν Γουρούνα. Σήμερα με Βλέπουν και τους Τρέχουν τα Σάλια»

KdgePfxE-750×430

Γυναίκα που λέει πως είχε συνηθίσει να την αποκαλούν «χοντρή» και «γουρούνι» οι άγνωστοι όταν έβγαινε έξω αποκάλυψε την εκπληκτική της μεταμόρφωση αφού έχασε 45 κιλά.

Η Katie Webber, 23, από το Essex, είδε το βάρος της να αυξάνεται όταν μπήκε σε μία μακροχρόνια σχέση, άρχισε να παραμελεί τον εαυτό της και να τρώει συνέχεια έτοιμο φαγητό.

Είχε φτάσει να ζυγίζει 116 κιλά και βίωνε καθημερινό bullying για το βάρος της. Αφού αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής τώρα ζυγίζει 72 κιλά. Άλλαξε το γρήγορο φαγητό με υγιή σνακ φρούτων και λαχανικών και μείωσε τα λιπαρά που κατανάλωνε.

Η Katie που είναι μαζί με τον σύντροφό της Adam, 26, για περισσότερα από 9 χρόνια, είχε βαρεθεί τα σχόλια των αγνώστων για το μέγεθός της.

«Υπήρχαν φορές που με αποκαλούσαν ιπποπόταμο, ελέφαντα ή γουρούνι. Είχα έντονη κατακράτηση υγρών και μια φορά μία ομάδα κοριτσιών παρομοίασε τα πόδια μου με κορμούς δέντρων.»

«Ένιωθα πολύ άσχημα και ήθελα να πάω σπίτι. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο πολύ μπορεί να σε επηρεάζουν τέτοια σχόλια. Όλη η οικογένεια με στήριζε αλλά μάλλον είχα συνηθίσει να είμαι η χοντρή.»

«Πλέον προσπαθώ να γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα και εκτός από ότι χάνω κιλά, νιώθω και πολύ καλύτερα.»

Το χειρότερο ήταν όταν πήγαινε για ψώνια και δεν μπορούσε να βρει τίποτα στο νούμερό της. Έτσι, αναγκαζόταν να πηγαίνει σε καταστήματα για μεγαλύτερες γυναίκες και αυτό την έκανε να νιώθει ακόμα πιο άσχημα.

Ο μεγαλύτερος παράγοντας στην απόφασή της να χάσει κιλά ήταν η επιθυμία να αποκτήσει παιδιά και είχε νιώσει πολύ άσχημα όταν είχε διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, που επηρεάζει την γονιμότητα.

«Ο πιο εύκολος τρόπος να αυξήσω την γονιμότητά μου ήταν να ξεκινήσω με κάτι που μπορούσα να ελέγξω και αυτό ήταν το βάρος μου. Έτσι ξεκίνησα αυτό το ταξίδι.»

O Adam την στήριξε πολύ στην προσπάθειά της και μαζί έβρισκαν υγιεινές συνταγές. Επίσης, της έλεγε συνέχεια πόσο καλά τα πάει και πόσο ομόρφαινε με τον καιρό.

Λέει πως ακόμα δεν νιώθει εντελώς άνετα με το σώμα της αλλά νιώθει πολύ καλύτερα που μπορεί να φοράει ρούχα που κάποτε δεν της έκαναν.

Πρόσθεσε: «Τα σχόλια και η υποστήριξη που παίρνω από τον κόσμο είναι απίστευτα. Ο κόσμος δεν μπορεί να το πιστέψει πόσο άλλαξα και πόσο αποφασισμένη είμαι.»

«Συμβουλεύω όποιον θέλει να χάσει βάρος να σταματήσει να αγχώνεται για το αν θα τα καταφέρει και να πιστέψει πως μπορεί να το κάνει.»

«Αφήστε τις δικαιολογίες και ο κόσμος θα γίνει δικός σας.»

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γολγοθάς του Σπύρου Φωκά: “Δικό μου πρόσωπο πήρε όλα τα χρήματά μου”


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue
Προηγούμενο άρθροΧανιά: Αυτό που Βγήκε από τη Θάλασσα γέμισε χαρά τους Πάντες! Χαμός στην Παραλία!
Επόμενο άρθροΒωβός κινηματογράφος με ζωντανή μουσική στο Ηρώδειο