Υλικά
- 4 ασπράδια αβγών
- 140γρ. ζάχαρη άχνη
- 45γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 130γρ. ινδική καρύδα τρίμμα
- 100γρ. cranberries ή σταφίδες
- 120γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, σε σταγόνες
- 100γρ. βρώμη
- 80γρ. μέλι
- 90γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς στον αέρα και στρώνετε 1 ταψί 20×30εκ. με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Σε ένα μπολ ρίχνετε τα ασπράδια των αβγών και με μίξερ χειρός τα χτυπάτε σε μαρέγκα. Προσθέτετε το μέλι και την άχνη ζάχαρη και ανακατεύετε απαλά.
Ρίχνετε στο μίγμα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός των 90γρ. κουβερτούρας και ανακατεύετε καλά.
Απλώνετε το μίγμα στο ταψί που ετοιμάσατε και ψήνετε στο φούρνο για περίπου 40 λεπτά. Ξεφουρνίζετε και αφήνετε τις μπάρες να κρυώσουν.
Λιώνετε την κουβερτούρα που κρατήσατε σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Περιχύνετε τις μπάρες με τη λιωμένη κουβερτούρα, τις κόβετε σε ορθογώνιο σχήμα και τις διατηρείτε σε δροσερό περιβάλλον.
Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram
Διαβάστε ακόμα:
Παγωτό σάντουιτς με βερίκοκο και ροδάκινο χωρίς ίχνος ζάχαρης
Cake μπανάνας χωρίς αλεύρι – Με 5 υλικά σε 5 λεπτά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;
Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…
Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…
Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια
Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!
Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !