Αρχική ΤΕΧΝΕΣ «Φάλαινες-κιθάρες-αστερισμοί-γεωμετρία» – Πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Βαγγέλη Γερμανού στον πολυχώρο πολιτισμού...

«Φάλαινες-κιθάρες-αστερισμοί-γεωμετρία» – Πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Βαγγέλη Γερμανού στον πολυχώρο πολιτισμού “Διέλευσις”

AFISA PRWTH ATOMIKH EK8ESH ZWGRAFIKHS BAGGELH GERMANOY

«Φάλαινες – Κιθάρες – Αστερισμοί – Γεωμετρία» είναι ο τίτλος της  πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του εθνικού μας τροβαδούρου Βαγγέλη Γερμανού, που παρουσιάζεται στον πολυχώρο πολιτισμού Διέλευσις, κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Ιουνίου.

Ένας μαθηματικός του συναισθήματος που στα τραγούδια του λύνει με ακρίβεια τις εξισώσεις και τους γρίφους που ταλαιπωρούν την ύπαρξή μας, με “εργαλεία” του την απλότητα και την αμεσότητα, ισορροπώντας ανάμεσα στον αντισυμβατικό ροκά και τον τρυφερό ερμηνευτή, για πρώτη φορά μαζί μας ως ζωγράφος!

AFISA PRWTH ATOMIKH EK8ESH ZWGRAFIKHS BAGGELH GERMANOY

Ο ίδιος λέει:

«Την ζωγραφική ασκώ από παιδί, στα διαλείμματα της κιθάρας. Οι πίνακές μου είναι ψυχικές διαθέσεις που έγιναν εικόνες. Τα χρώματα είναι ήχοι, η μελωδία το θέμα, το φόντο οι αρμονίες, η πινελιά ρυθμός. Βλέπω την ζωγραφική σαν φυσική δραστηριότητα, χωρίς ιδιαίτερη σημασία πέρα απ’ την καθ’ εαυτού πρακτική της. Απλά, που και που ζωγραφίζω, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Ευχαριστώ την Χρυσάνθη και τον Σωτήρη για την φιλοξενία. Πάντα με αγάπη..»

Βαγγέλης Γερμανός

Ωράριο λειτουργίας:
Kάθε Παρασκευή & Σάββατο: 20.00 – 00.00 για όλο τον Ιούνιο

 *Σημ. οι πίνακες ΔΕΝ πωλούνται, αλλά διατίθενται σε χαρτί, μουσαμά, ή άλλο υλικό, με το ελάχιστο κόστος εκτύπωσης

Επικοινωνία με τον καλλιτέχνη:
210.28.24.171 | 6937.301.149


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤεράστιο Μπράβο: Μητέρα αφαίρεσε το μάτι της για να σώσει τα δίδυμα της!
Επόμενο άρθροΑσυνήθιστα μέρη να επισκεφτείς στην Ευρώπη από το Lonely Planet