Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Μοντέλο κάνει δώρο στην αδερφή του με σύνδρομο Down μια φωτογράφηση γενεθλίων...

Μοντέλο κάνει δώρο στην αδερφή του με σύνδρομο Down μια φωτογράφηση γενεθλίων και το όνειρο της γίνεται πραγματικότητα

qX5oMiBn-750×430

Ένα μοντέλο από τη Βοστώνη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “ο καλύτερος αδελφός του κόσμου”, αφού κανόνισε η αδελφή του, που έχει σύνδρομο Down, να νιώσει σαν supermodel την ημέρα των γενεθλίων της.

 

Ο 29χρονος Chris Garafola, και η αδελφή του Brittany, 32 ετών, μεγάλωσαν μαζί στη μικρή πόλη Ludlow του Βερμόντ και ήταν οι καλύτεροι φίλοι σε όλη τη ζωή τους.


Ο Chris έχει μια επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ, έχοντας δουλέψει για εταιρείες όπως η PUMA και η New Balance.


Από τότε που χώρισαν οι γονείς τους, ο Chris και η Brittany ήρθαν ακόμη πιο κοντά – με τον μικρότερο αδελφό να γίνεται γρήγορα ο προστάτης της αδελφής του.

Έλαβα αυτή την ευθύνη από μικρός γιατί αγαπώ την αδελφή μου περισσότερο από την ίδια μου την ζωή,” λέει στη Daily Mail Online, προσθέτοντας ότι συνεχίζει να μιλάει μαζί της κάθε Σαββατοκύριακο και την βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί.

Η ζωή δεν ήταν εύκολη γι’ αυτήν την οικογένεια, αφού η Brittany έπρεπε να υποβληθεί σε πολλές ανοικτές καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις όταν ήταν παιδί. Η οικονομική πίεση έκανε τη μητέρα τους να δουλεύει πολλές ώρες για να τα βγάλει πέρα. Ωστόσο, ο Chris λέει “οι δυσκολίες μας μας έκαναν πιο δυνατούς και μας έφεραν πιο κοντά σαν οικογένεια.”


Είχε πάντα αδυναμία στην αδερφή του και ποτέ δεν της χαλούσε χατίρι, έτσι, όταν η Brittany εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει μοντέλο όπως κι εκείνος, ο Chris ήξερε ότι θα έκανε τα πάντα για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Η Brittany πάντα ήθελε να κάνει ό,τι έκανε ο μικρός αδερφός της,” εξηγεί ο Chris.

Μια μέρα, όταν της έδειξα ένα περιοδικό για το οποίο είχα κάνει μια φωτογράφηση, η Brittany είπε: ‘Θέλω να το κάνω κι εγώ! Θέλω να κάνω φωτογράφηση!’ Προσπαθούσα πάντα να κάνω ό,τι μπορώ να κάνω χαρούμενη τη Brittany, οπότε δεν έχασα ευκαιρία. Όντας στη βιομηχανία της μόδας, συνειδητοποίησα ότι είχα ένα τεράστιο κύκλο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Άλλωστε, πλησίαζαν τα γενέθλιά της!”

Ο Chris ξεκίνησε να οργανώνει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του και άρχισε να ψάχνει για τον τέλειο φωτογράφο.

“Ήταν μια δύσκολη απόφαση, γιατί δεν ήθελα κάποιον που να είναι απλά καλός φωτογράφος – έπρεπε να είναι καλός άνθρωπος και να μπορεί να φωτογραφίσει ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες,” είπε ο Chris.


Τα γενέθλια είναι μεγάλη υπόθεση για τη Brittany, γι’ αυτό με ρωτούσε συνεχώς τι θα κάνουμε. Κι εγώ της έλεγα: “Eεε ίσως βγούμε για φαγητό ή για καμιά βόλτα,” λέει ο Chris.

Μου ήταν δύσκολο να το κρατήσω μυστικό αλλά έπρεπε να γίνει μια καλή έκπληξη.”

Ωστόσο, ο Chris και η μητέρα του Kerryann κατάφεραν να το κρατήσουν μυστικό μέχρι να φτάσουν στο Stevens-Coolidge Place έξω από τη Βοστώνη.

“Πήγαμε στο σημείο που θα γινόταν η φωτογράφηση και της είπα, ‘Brittany, ποιοι πιστεύεις ότι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι;’ Με κοίταξε με μια αμήχανη ματιά και τότε της είπα ότι είχαν έρθει για εκείνη, για να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή φωτογράφηση για τα γενέθλιά της,” λέει ο Chris.

“Τη ρώτησα αν ήθελε να γίνει μοντέλο σαν τον αδελφό της. Δάκρυα άρχισαν να στάζουν απ’ τα μάτια της την ώρα που έλεγε “ναι!” δίνοντάς μου μια μεγάλη αγκαλιά.”

Η Brittany συνεργάστηκε άψογα με τη στυλίστρια Taylor Greeley, τη μακιγιέζ και κομμώτρια Kacie Corbelle και μετά με τους φωτογράφους και την ομάδα τους. Σύμφωνα με τον αδελφό της, “η Brittany έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση.”


“Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο συνεργάσιμη ήταν στην πρώτη της φωτογράφηση! Ήταν εκπληκτική!”

Ο Chris στέκεται δίπλα στην αδερφή του σε πολλά πλάνα, χαμογελώντας και δίνοντάς της αγκαλιές, ενώ η Brittany φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Με τη φωτογράφηση, ο Chris έχει σκοπό να αποδείξει στην αδελφή του ότι “μπορεί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες στη ζωή, ανεξάρτητα από τον αριθμό των χρωμοσωμάτων που έχει στο σώμα της.” Ήθελε επίσης να μοιραστεί την ιστορία της για να δείξει στον κόσμο ότι η αληθινή ομορφιά έχει να κάνει με την ευτυχία και τη θετικότητα που εκπέμπει ένας άνθρωπος.


Είμαι αυτό που είμαι σήμερα εξαιτίας της αδελφής μου, επειδή εκείνη μου έμαθε να χαίρομαι τις μικρές χαρές της ζωής και να μην παίρνω τίποτα δεδομένο, ” λέει ο Chris. “Η Brittany μου έδειξε τα πάντα, από το να αισθάνομαι όμορφος και σίγουρος για τον εαυτό μου μέχρι το να αγαπώ χωρίς όρια.”


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue
Προηγούμενο άρθροΑσυνήθιστα μέρη να επισκεφτείς στην Ευρώπη από το Lonely Planet
Επόμενο άρθροΑυτό το μωράκι βιαζόταν τόσο πολύ που γεννήθηκε στον διάδρομο του νοσοκομείου