Αρχική ΖΩΔΙΑ 15 απίστευτες πληροφορίες για τον Σκορπιό

15 απίστευτες πληροφορίες για τον Σκορπιό

1116870-skorpios_680

Ίσως το πιο παρεξηγημένο ζώδιο, και ήρθε η ώρα να πούμε μερικές αλήθειες για αυτό το ζώδιο με τα αισθήματα που δεν στερεύουν ποτέ.

Για τους Σκορπιούς ακούγονται πολλά πράγματα. Μερικά είναι άσχημα—και ίσως κάποια να πρέπει να ειπωθούν. Ισχύει, ας πούμε, ότι δεν υπάρχει πιο τρομακτικό πράγμα στον κόσμο από έναν Σκορπιό που έχει πληγωθεί. Γιατί δεν μιλάμε, όμως, για τα αισθήματα που κρύβει από πίσω; Για την ευγενική, και ίσως μοναδική, ψυχή του; Ας μάθουμε μερικά πράγματα για το ζώδιο του νερού:

Τι δεν θα παραδεχτούν ποτέ:

Σίγουρα, πλέον γνωρίζουμε καλύτερα πως ο Σκορπιός δεν είναι ο διάβολος προσωποποιημένος, αλλά ένα κομμάτι του είναι σίγουρα. Και το ξέρει, αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχτεί. Ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική και σεξουαλική του ζωή.

Τι σιχαίνονται στους άλλους:

Εδώ το κλισέ ισχύει σε τρομακτικό βαθμό: Αν πεις ψέματα σε έναν Σκορπιό, ετοιμάσου για τα χειρότερα. Η οργή τους δεν γνωρίζει όρια, και δεν θα σταματήσουν μέχρι να σε καταστρέψουν—συναισθηματικά, δηλαδή.

Ποιο είναι το αδύνατο σημείο τους:

Καχύποπτος με τους πάντες, ο Σκορπιός δεν πρόκειται να ανοιχτεί ποτέ. Δεν ξεχνάει ποτέ όσα του έχουν συμβεί, και σε κάθε καινούριο άτομο που γνωρίζει, κάνει προβολή τα τραύματα του παρελθόντος

Πώς καταστρέφουν τις σχέσεις τους:

Οι Σκορπιοί, παρά την τεράστια ανάγκη που έχουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, έχουν σημαντικά προβλήματα επικοινωνίας. Δεν εμπιστεύονται, δεν ανοίγονται εύκολα, και είναι καχύποπτοι σε βαθμό κακουργήματος. Και, ακόμα κι αν είσαι ο πιο ανεκτικός άνθρωπος στον κόσμο, αυτή η συνεχής ανασφάλεια κάποια στιγμή θα σε γονατίσει.

Τι μπορεί να τους κάνει δυστυχισμένους:

Οι Σκορπιοί δεν είναι και οι καλύτεροι στο να… δέχονται συμβουλές. Και δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό, αν δεν γυρνούσε όλος ο φιλικός τους κύκλος να τους κράξει για αυτό ακριβώς το πράγμα και να τους δημιουργήσει κόμπλεξ.

Με τι δώρο θα τους κερδίσεις:

Καλλιτεχνικοί και μυστηριώδεις, οι Σκορπιοί θα εκτιμήσουν ένα καλό αστυνομικό μυθιστόρημα, μια συλλογή DVD με θρίλερ ή και αξεσουάρ-ρούχα ιδιαίτερα «δραματικά», όπως ένα καπέλο, στιλάτα γυαλιά ή ιδιαίτερα φουλάρια και κασκόλ.

Τι τους αρέσει στο κρεβάτι:

Το μόνο που θέλει ο Σκορπιός (γενικά στην ζωή, όχι μόνο στην κρεβατοκάμαρα) είναι να έχει τον έλεγχο. Δυστυχώς, στην ζωή αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Δώσε του, λοιπόν, την ικανοποίηση πάνω στο σεξ.

Τι ζητούν σε μια σχέση:

Οι Σκορπιοί θέλουν να δουν αν είσαι αρκετά γενναίος—όχι μόνο για να σιγουρευτούν ότι θα αντέξεις την έντονη προσωπικότητά τους, αλλά και για να ξέρουν πως, όταν τα πράγματα είναι σκούρα, θα μπορείς να σηκώσεις το κεφάλι σου και να υποστηρίξεις τα πιστεύω σου.

Με ποιο ζώδιο μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι

Όλοι έχουμε γνωρίσει εκείνους τους δύο κολλητούς που σπάνια βγαίνουν απ’ το σπίτι, βλέπουν δέκα ταινίες σε μια νύχτα και έχουν τόσα inside jokes, που πλέον δεν καταλαβαίνεις καν τι λένε. Αυτό είναι η φιλία μεταξύ Σκορπιού και Ιχθύος.

Ποιο είναι το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό τους:

Το πιο σκοτεινό ζώδιο δεν έχει ακριβώς σκοτεινή πλευρά, όσο σκοτεινή… ολότητα. Και τίποτα δεν θα την κάνει πιο εμφανή από το να του φερθείς άδικα. Θα σε καταστρέψει, και μετά θα σε καταστρέψει λίγο ακόμα.

…και το καλύτερό τους χαρακτηριστικό:

Οι Σκορπιοί είναι ικανοί να δώσουν τα πάντα για το πάθος τους – όποιο κι αν είναι αυτό – και δεν περιγράφεται εύκολα η ενέργεια που έχουν όταν βάλουν στο μυαλό τους να κάνουν κάτι. Τα υπόλοιπα ζώδια εύχονται να μπορούσαν να ήταν τόσο αποφασισμένα.

Πώς είναι τα φιλιά τους:

Σαν ένα τσίμπημα σκορπιού. Έτσι είναι και τα φιλιά του ομώνυμου ζωδίου. Γεμάτα πάθος, αλλά και «δηλητήριο». Από εκείνο το δηλητήριο που μπορεί να κάνεις τους άλλους να τον ερωτευτούν ακαριαία και να εθιστούν σε αυτόν.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους:

Μυστικοπαθής, μυστηριώδης, γοητευτικός. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που θα περιγράψουν έναν Σκορπιό. Α, και η λέξη ανασφαλής. Αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ. Η ιδέα ότι οι άλλοι άνθρωποι θα τον δουν ενώ είναι ευάλωτος είναι αρκετή για να κλειστεί στο σπίτι του και να μην ξαναβγεί ποτέ. Σκορπιοί όλου του κόσμου, αν δεν δείξετε την αδυναμία σας χωρίς φόβο, πώς θα έρθετε κοντά με τους υπόλοιπους ανθρώπους;

Πώς θα σου δείξουν την αγάπη τους:

Απλά θα το πουν. Ξεκάθαρα λόγια, ξεκάθαρα αισθήματα. Και θέλουν να το ξέρεις.

Πώς θα σε φλερτάρουν:

Ένας Σκορπιός μπορεί να σου πει κυριολεκτικά “σκουληκομερμηγκότρυπα” και να σου κόψει τα πόδια. Γιατί; Επειδή είναι Σκορπιός, και αυτό είναι το ταλέντο των Σκορπιών. Είναι σέξι και είναι επικίνδυνοι.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

1116870-skorpios_680


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗin2life.gr
Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα: Δυο φοιτητές κατεβάζουν τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη
Επόμενο άρθροΗ Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου είναι αυτό σου λέω! ”Το Τώρα”.