Αρχική ΘΕΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 5 ταινίες του Brad Pitt που αξίζει να δεις

5 ταινίες του Brad Pitt που αξίζει να δεις

6-20

Οι ταινίες του είναι διαχρονικές!

Οι ταινίες του γνωστού ηθοποιού, Brad Pitt,είναι αυτές που θα σε κάνουν να αράξεις στον καναπέ σου και να χαλαρώσεις.

Ο Brad Pitt έχει παίξει σε πολλές ταινίες, αλλά είναι κάποιες που είναι super χαρακτηριστικές και πάντα θα μας θυμίζουν την ερμηνεία του. Οπότε, σήμερα αν δε θέλεις να βγεις, φτιάξε ποπ κορν και βάλε να δεις ταινιούλες.

Αυτές είναι οι ταινίες που αξίζει να δεις:

1.Fight Club

Ο υλικός κορεσμός και η αίσθηση της κενότητας οδηγούν ένα γιάπη στην αϋπνία. Από εκεί στα μεταμεσονύχτια κέντρα υποστήριξης για κάθε πικραμένο. Τελικά, στη γνωριμία με τον Τάιλερ Ντέρντεν, έναν μυστηριώδη αναρχικό λούμπεν. Αυτός θα τους προτείνει την ίδρυση του Fight Club , όπου οι αλλοτριωμένοι αστοί θα εκτονώνονται μέχρι τελικής πτώσης.

2.Seven

Ο Ουίλιαμ Σόμερστ, είναι ένας βετεράνος αστυνομικός που βρίσκεται στα πρόθυρα της σύνταξης. Τον αναγκάζουν να εκπαιδεύσει τον ορμητικό και ανυπόμονο αντικαταστάτη του και έτσι γίνεται δίδυμο με τον ντετέκτιβ Ντέιβιντ Μίλς σε μια έρευνα που παρασύρει όλο και πιό βαθιά στον διεστραμμένο κόσμο ένος πανούργου και σχολαστικού εγκληματία που διαλέγει και δολοφονεί τα θύματα του με βάση της επτά θανάσιμες αμαρτίες: Αδηφαγία – Απληστία – Οκνηρία- Ζηλοτυπία – Οργή – Φιλαυτία -Λαγνεία.

3.Meet Joe Black

Ο θάνατος εμφανίζεται στον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης William Parrish (Anthony Hopkins) με τη μορφή του Brad Pitt και του ζητάει να γίνει ο ξεναγός του στα γήινα πράγματα … όσο θα του κεντρίζει κάτι το ενδιαφέρον του , ο William Parrish θα κερδίζει λεπτά , μέρες , βδομάδες … ζωής . Τι γίνεται όμως όταν ο Θάνατος ερωτεύεται την κόρη (Claire Forlani) του μεγιστάνα ; … Στο μεγαλειώδες πάρτη για τα 65α γενέθλιά του τι πρόκειται να συμβεί ;

4.The Curious Case of Benjamin Button

Ο Benjamin Button είναι ένας άντρας που γερνάει ανάποδα στο χρόνο, δηλαδή καθώς περνούν τα χρόνια δε γερνάει αλλά γίνεται πιο νέος. Παρόλο που αυτό αποτελεί ευχή για πολλούς ανθρώπους, ο Benjamin βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς η γυναίκα που ερωτεύτηκε γερνάει κανονικά.

5.Moneyball

Ο Billy Beane (Brad Pitt) είναι ο general manager των Oakland Athletics, μίας άσημης ομάδας baseball που αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι, πόσο μάλλον να φτάσει στο ουτοπικό για την ίδια ανταγωνιστικό επίπεδο του πρωταθλητισμού. Με τη διοίκηση της ομάδας να μην του προσφέρει την οικονομική δυνατότητα για μεταγραφές αξιώσεων, η πείνα του Beane για διάκριση τον αναγκάζει να κατεργαστεί μία πιθανότατα πολύτιμη τέχνη. Μελετώντας εξονυχιστικά τους κανόνες και τα μυστικά του αθλήματος, θα επινοήσει ένα πανέξυπνο πλάνο σχεδιασμού της ομάδας βασισμένο στη στατιστική ανάλυση που αν πετύχει, θα αλλάξει ριζικά την ιστορία του baseball. Με τη βοήθεια του Peter Brand (Jonah Hill), ενός άπειρου αλλά έξυπνου νεαρού, o Beane αγοράζει φτηνούς παίκτες από το πανέρι, οργανώνει την ομάδα με μία φιλοσοφία που κινείται στα όρια των κανονισμών του αθλήματος κι ελπίζει να ξεγελάσει τις μεγάλες δυνάμεις του πρωταθλήματος, στην προσπάθειά του να στέψει τους Oakland As πρωταθλητές. Το «Moneyball» βασίζεται στην απίστευτη ιστορία του Billy Beane, του ανθρώπου που έφερε επανάσταση στο baseball με την παράδοξη αλλά ιδιοφυή τακτική που έστεψε πρωταθλήτρια την ομάδα των Oakland As. Πλέον ο όρος moneyball έχει ενταχθεί στο λεξικό του παράξενου αυτού αθλήματος ως δηλωτικό του τρόπου που αγωνίζεται μία ομάδα, η οποία προσαρμόζει εξολοκλήρου το παιχνίδι της στην ενδελεχή ανάλυση των στατιστικών της. Το βιβλίο του Michael Lewis με τίτλο Moneyball: The Art Of WINNING An Unfair Game (2003), αποτελεί τη βάση για το σενάριο της ταινίας του Bennett Miller («Capote»), το οποίο υπογράφουν οι Aaron Sorkin («The Social Network») και Steven Zaillian (Η Λίστα Του Σίντλερ). Η ταινία έχει προσελκύσει ένα εξαιρετικό καστ που περιλαμβάνει τους Brad Pitt, Philip Seymour Hoffman, Jonah Hill και Robin Wright (πρώην Penn)

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

6-20


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑΝΝΗ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ: Μια Διδάκτωρ Βιολογίας συναντιέται με την Μουσική!
Επόμενο άρθροΦλώρινα: Καταφύγιο σε ακατοίκητο σπίτι βρήκε μια αρκούδα με τα μικρά της! (Video)