Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Η μέρα που ο Θανάσης Βέγγος πήγε στο ΝΒΑ

Η μέρα που ο Θανάσης Βέγγος πήγε στο ΝΒΑ

thanasis_veggos

Η μέρα που ο Θανάσης Βέγγος πήγε στο ΝΒΑ. Ήταν λίγο μετά το τέλος του πρώτου αγώνα των Τελικών του NBA ανάμεσα στους Κλίβελαντ Καβαλιέρς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όταν η ήττα των πρώτων λόγω του εφιαλτικού λάθος του Τζέι Αρ Σμιθ στην τελευταία επίθεση, στοίχισε στον Λεμπρόν Τζέιμς να συνδυάσει την επική του εμφάνιση με το σπάσιμο της έδρας των πρωταθλητών.

Η αντίδρασή του στην τελευταία φάση ήταν έντονη προς τον συμπαίκτη του και όσοι γνωρίζουν την επιρροή που έχει ο σούπερ σταρ των Καβς στην ομάδα ξεκίνησαν στα social media να σχολιάζουν για το τι μπορεί να ακολούθησε.

Ένας από αυτούς που σχολίασαν με χιούμορ το τι μπορεί να συνέβαινε μέσα στα αποδυτήρια των Καβαλίερς ήταν και ο Ενές Καντέρ, ο διεθνής Τούρκος καλαθοσφαιριστής, που αγωνίζεται εδώ και 7 χρόνια στο NBA.

Η μέρα που ο Θανάσης Βέγγος πήγε στο ΝΒΑ

Ο Καντέρ, ο οποίος ακολουθείται από πάνω από 500.000 κόσμο μόνο στο Twitter, ανέβασε μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του μεγάλου Θανάση Βέγγου για να δείξει τι θα έκανε ο Λεμπρόν στους ανακόλουθους συμπαίκτες του.

Η περίφημη σκηνή είναι από την ταινία «Ο Παπατρέχας» στην οποία ο Θανάσης Βέγγος παίζει τον βιοπαλαιστή αδερφό που δουλεύοντας ως θυρωρός σε μία πολυκατοικία πρέπει μόνος και ορφανός να φροντίσει να παντρέψει τις έξι αδερφές του και την γεροντοκόρη θεία του.

Η σκηνή που όλοι θυμόμαστε είναι αυτή την οποία έχει γυρίσει κουρασμένος σπίτι και οι αδερφές του καβγαδίζουν οπότε ο Θανάσης της βάζει στη σειρά και τους ρίχνει ένα χαστούκι «τρένο» αφού σε μία κίνηση τις χαστούκισε όλες μαζί.

Δείτε τι ανέβασε ο Τούρκος σέντερ των Νικς, φέρνοντας μέσα στα σπίτια των εκατοντάδων χιλιάδων ακόλουθών του, τον Θανάση Βέγγο και την ταινία του, η οποία εννοείται ότι αναφέρθηκε στα σχόλια.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Το άγνωστο παιδί της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η κρυφή γέννα! Η αλήθεια από τον γυναικολόγο της!

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtilestwra.com
Προηγούμενο άρθροΑυτή η γιαγιά άφησε απρόθυμα την εγγονή της να τη μεταμορφώσει, και το αποτέλεσμα είναι επικό
Επόμενο άρθροO Καραγκιόζης κατεβαίνει Φλοίσβο!