Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Λαμπερό cocktail party για τα 39 χρόνια της Bergmann Kord!

Λαμπερό cocktail party για τα 39 χρόνια της Bergmann Kord!

Λίγο πριν την συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας στην ελληνική αγορά, η Bergmann Kord η κορυφαία κλινική μαλλιών σε Ελλάδα και Ευρώπη γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα λαμπερό cocktail party που συγκέντρωσε την αφρόκρεμα του επιχειρηματικού, πολιτικού, ιατρικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Από νωρίς δύο εντυπωσιακοί κύκνοι αιχμαλώτιζαν το βλέμμα των περαστικών στην λεωφόρο Κηφισίας. Το επιβλητικό κτήριο στον αριθμό 348 είχε βάλει τα καλά του ενώ ένα deck με ροτόντες είχε στηθεί στο δροσερό κήπο.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στις executive εγκαταστάσεις και ενημερώθηκαν για τις διευρυμένες υπηρεσίες που παρέχει πλέον η εταιρία με το σαγηνευτικό Kurland Spa που έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των celebrities αλλά και του Skin Center που συγκεντρώνει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στα δερματολογικά.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Επίτιμος Πρόεδρος της Bergmann Γερμανίας, Klaus Müller και πολλοί εκ των συνεργατών του, όπως είναι οι Faik Ünüvar, Roland Braumann, Franz Rieswick και Max Rieswick.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη.
Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Kord Group, Βασιλική Κορδερά ανέλυσε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Bergmann Kord εστιάζοντας στον άμεσο χρόνο ανταπόκρισής της στις ανάγκες του πελάτη, στην άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία μαζί του, στη συνεργασία με το πλέον εξειδικευμένο και ικανό επιστημονικό προσωπικό, στον πλέον σύγχρονο υλικοτεχνικό επιστημονικό εξοπλισμό, καθώς και στις λειτουργικές και υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις της.
Ολοκληρώνοντας τις ομιλίες, ο Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, μαζί με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Bergmann Γερμανίας, Klaus Müller παρουσίασαν την εξέλιξη της εταιρείας από το 1979 έως σήμερα και αναφέρθηκαν στα σημεία-σταθμούς στην ιστορία της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι : ο υπουργός Δημήτρης Βίτσας με τη σύντροφό του Πέτη Πέρκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και η κόρη της Θεοδώρα, ο Βαϊτσης Αποστολάτος, ο Άνθιμος Ανανιάδης με τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Μάγδα Τσέγκου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος με τη σύζυγό του Ιωάννα Μαρτζούκου, η Σάσα Σταμάτη, η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη με την κόρη της Ιωάννα, η Σοφία Παυλίδου, η Χριστίνα Λαμπίρη με το σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο και την κόρη της Μαρίσα Βουλγαράκη, και ο Λευτέρης Πανταζής που μαζί με τον Πέτρο Δινάλη από τους Master Tempo ανακοίνωσαν τη δυναμική συνεργασία τους σε καινούριο τραγούδι που αναμένεται να γίνει το hit του καλοκαιριού!

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν η Πρόεδρος Ρένα Βασιλάκη με σύσσωμες τις Αθηναίδες, το σύλλογο με το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο αντιπρόεδρος του οποίου είναι η κ. Βασιλική Κορδερά.

Οι φωτογραφίες αναλυτικά:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο24 Hours to Live – Κριτική Ταινίας
Επόμενο άρθροΤο δημόσιο ξέσπασμα του Μένιου Φουρθιώτη στα Αποκαλυπτικά! Η απάντηση για την δήθεν αποχώρηση του από το Epsilon! (Βίντεο)