Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Κόνυ Μεταξά : ” Δεν υπάρχει λόγος να ζεις με κάτι που...

Κόνυ Μεταξά : ” Δεν υπάρχει λόγος να ζεις με κάτι που δεν σε κάνει χαρούμενο ”

DSC_9129

Η μία και μοναδική Κόνυ Mεταξά πανέμορφη, ταλαντούχα, δυναμική, με πολύ ενέργεια, αγάπη και όρεξη γι΄αυτό που κάνει…

Μέσα στις πολλές δραστηριότητες της καταφέραμε να μας παραχωρήσει μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για λογαριασμό του KoitaMagazine, καθώς και μια σούπερ φωτογράφιση, εμπνευσμένη απ΄την εξαιρετική ομάδα του ΚoitaMagazine.

DSC_8995

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στις πολλές δραστηριότητες της, η δημοφιλής Κόνυ συνεχίζει εξίσου δυναμικά να μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στα καλλιτεχνικά αλλά και τα social media όπου αποτελεί μία πό τις πιο δυνατές Instagram influencers της χώρας μας με τους ακόλουθούς της να αγγίζουν τις 200 χιλιάδες. Σημάδι ότι οι μετοχές της ανεβαίνουν συνεχώς…Απολαύστε την.

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε την συνέντευξη μας. Λέγοντας μου τα νέα επαγγελματικά σου βήματα… 

Είχα ένα πολύ δημιουργικό χειμώνα συνδυάζοντας το θέατρο με τις εμφανίσεις μου στο Box με τις Μέλισσες και την Τάμτα– σε ένα πρόγραμμα που απόλαυσα την κάθε του στιγμή.
Είχα επίσης δύο εξαιρετικές εμπειρίες με τις συμμετοχές μου στο Mad Walk 2018 και στην Athens XClusive Designer Week και πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις στο θεάτρο Βεργίνα του Regency Casino Θεσσαλονίκης. Για το καλοκαίρι έχω κάποιες υποχρεώσεις στο εξωτερικό και θα ήθελα να ταξιδέψω και να αφιερώσω χρόνο και στην άλλη μεγάλη μου αγάπη το Instagram.

DSC_8969

Στην φωτογράφηση που έγινε για το περιοδικό μας. Έμαθα ότι ήσουν πολύ ευδιάθετη και υπερδαστήρια. Τι είναι αυτό που σου δίνει τόση ενέργεια, δύναμη και ενθουσιασμό;

Μα και τα παιδιά του περιοδικού είχαν καταπληκτική ενέργεια! Η ενέργεια είναι δούνε και λαβείν! Υπάρχει παντού γύρω μας και η βασική αρχή των επιστημών είναι ότι η ενέργεια δεν χάνεται. Τροποποιείται αλλά δεν χάνεται. Ο ίδιος ο εγκέφαλος μας, είναι μια τεράστια γεννήτρια διαφόρων ¨ειδών ενέργειας¨. Προσπαθώ λοιπόν να εστιάζω τον εγκέφαλό μου στα θετικά να απορροφώ μόνο θετικές ενέργειες από γύρω μου και να ζω τη στιγμή.

Είσαι υπέρ ή κατά στις εξωτερικές αλλαγές (πλαστικές, λίφτινγκ κτλ);

Είμαι κάθετα υπέρ! Αν κάτι πάνω σου σε χαλάει και δεν σου αρέσει, έχεις το δικαίωμα να το αλλάξεις. Εσύ αποφασίζεις. Δεν υπάρχει λόγος να ζεις με κάτι που δεν σε κάνει χαρούμενο…

DSC_9070

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τον χώρο της υποκριτικής και του τραγουδιού;

Από μικρή με τράβηξε ο καλλιτεχνικός χώρος. Θυμάμαι τον εαυτό μου από το δημοτικό ακόμα να συμμετέχω με ζήλο στις σχολικές θεατρικές παραστάσεις, έπαιζα σε μιούζικαλ και έκανα μαθήματα μουσικής. Βέβαια μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι αυτό θέλω να ακολουθήσω και επαγγελματικά και μετά το σχολείο ακολούθησαν οι σπουδές στο εξωτερικό.

DSC_9148

Ποιες είναι οι πολυτιμότερες συμβουλές που έχεις ακούσει και από ποιον/ους;

Οι δύο πιο σπουδαίες συμβουλές που τις έχω ευαγγέλιο είναι «Αν δεν φτάσεις 5 λεπτά νωρίτερα, έχεις ήδη αργήσει 5 λεπτά» (if you’re not five minutes early, you’re five minutes late), και «να θυμάμαι ότι η δουλειά του ηθοποιού είναι να πει την καλύτερη ιστορία» (tell the best possible story). Και τα δυο τα έμαθα στη σχολή υποκριτικής στο Μαιάμι.

DSC_9033

Ποιες λέξεις σε χαρακτηριζουν;

Ο παρορμητισμός και δεν μετανιώνω.

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;

Ουάου! Δεν έχω πραγματικά ιδέα! Θα ήθελα να είμαι ηθοποιός και να μπορώ να μοιράζω τον επαγγελματικό μου χρόνο σε Αθήνα, Λονδίνο και Λος Άντζελες. Υπερβολικό; Ποιος ο λόγος όμως να κάνεις όνειρα αν δεν έχεις το δικαίωμα να ονειρεύεσαι την υπερβολή;

DSC_8905

Ποια είναι τα ανεκπλήρωτα όνειρα σου που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον;

Νομίζω το πιο μεγάλο είναι να ζήσω στην Αμερική

Τι θα ήθελες να πεις κλείνοντας;

Ζήστε την στιγμή!

 

Creator: Mariam Nikou

Φωτογραφία: Αποστόλης Αναστασόπουλος

Styling: P.j Thanos

Ρούχα: Next the Store

Kilo shop

Κοσμήματα: Anna Loc

Make up: Όλγα Σαρσαρίδη

Μαλλιά και στεφανάκια: Noni Mamageishvili

Βοηθός παραγωγής: Ερίνα Σαρακίνη

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροParadise Garden Kolympia Rhodes
Επόμενο άρθροΟ Γρηγόρης Βαλτινός συναντάει τον πολυτάλαντο Γιάννη Σαρακατσάνη στο Θέατρο Ιλίσια Bολανάκης