Από το ζωηρό ροζ της φράουλας, το απαλό πράσινο του φιστικιού και το θελκτικό σοκολατί, στο μαύρο του κάρβουνου. 
Η νέα τάση στο παγωτό είναι το μαύρο. Μαύρο- κατάμαυρο παγωτό που εκτοπίζει την κλασική βανίλια και τις άλλες γεύσεις, αλλά και τα παραδοσιακά χρώματα και θυμίζει σαν να είναι από πλαστικό.

Ανάρπαστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε χωνάκι είτε σε κυπελλάκι, το μαύρο παγωτό έχει γεύση που ακούει στην ονομασία Black Coconut Ash.
Κάτι σαν «καμένη» μαύρη καρύδα. Ή καλύτερα στάχτη μαύρης καρύδας.
Το παγωτό είναι μαύρο σαν πίσσα αλλά δεν περιέχει χρωστικές.

Οφείλει το χρώμα του σε επεξεργασμένα και ‘καρβουνιασμένα’ κομμάτια κελύφους καρύδας.
Κι έχει ανοίξει και διάλογος εάν τελικώς ο «ενεργοποιημένος ξυλάνθρακας» βοηθά στην αποβολή των τοξινών.

Απομένουν πολλά να ειπωθούν. Όπως με πόση λαχτάρα μπορεί να απολαύσει κάποιος μια μπάλα παγωτού που θυμίζει μπατ μομπίλ, το οποίο έχει περάσει προηγουμένως από μπλέντερ.

Οι φανατικοί φίλοι του υποστηρίζουν ότι είναι και αγνό και ευχάριστα δροσιστικό και παρά το χρώμα του, δεν σου μαυρίζει την διάθεση.

Και τώρα, με το συγκεκριμένο, πολύ ιδιαίτερο παγωτό, η Κρι Κρι ανταποκρίνεται με επιτυχία στην τάση που υπάρχει σε Ευρώπη και Αμερική για προϊόντα με άνθρακα, ένα φυσικό υλικό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και θετική επίδραση στην λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Ο ενεργός φυσικός άνθρακας είναι γνωστός από την αρχαιότητα για την εξαιρετική ικανότητα απορρόφησης που έχει. Απορροφά τοξίνες, φάρμακα, ρύπους και αέρια γι΄ αυτό και χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών, για τον καθαρισμό του νερού κλπ.