Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Θυμάστε την Δόμνα από το Fame Story; Τα παραπανίσια κιλά και η...

Θυμάστε την Δόμνα από το Fame Story; Τα παραπανίσια κιλά και η διπολική διαταραχή! (Βίντεο)

trhrth

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια;

Η Δόμνα ήταν η τραγουδίστρια, που μας είχε πρωτο- συστηθεί μέσα από το Fame Story- καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό με την φωνή της!

Η τραγουδίστρια, μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνα Λαμπίρη, “Εμείς” και μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στο bullying που δέχεται λόγω των παραπανίσιων κιλών. Δόμνα έπρεπε να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή που της πρόσθεσε κιλά, αφού διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν είμαι 25 χρονών τώρα, είμαι 39 στα 40. Θα ήθελα να πω κάποια στιγμή ότι πέρασα ένα πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκα να πάρω μία αγωγή η οποία μου πρόσθεσε κιλά. Το πρόβλημα ήταν ψυχικής υγείας, κάποια στιγμή η ψυχική μου υγεία κλονίστηκε.

Το 2011-2012 διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή. Αυτό ρυθμίζεται και πρέπει να πούμε στους ανθρώπους πως όταν νιώσεις ότι πας από την μία άκρη στην άλλη, όταν νιώσεις ότι κινείσαι μεταξύ μανίας και κατάθλιψης, πρέπει να ζητήσεις βοήθεια, είναι βασικό.

Όταν κάποιος αρρωστήσει από κάτι άλλο όλοι λένε ω, τι έπαθε, ενώ όταν το θέμα είναι ψυχικό λένε α ο τρελάρας, ο έτσι, ο γιούχου. Αυτά τα πράγματα είναι τραγικά. Όπως επίσης κι αν αλλάξεις εμφάνιση, όπως εγώ τώρα ας πούμε είμαι με κάποια κιλά παραπάνω. Το bullying είναι αφόρητο. Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που δε θα μου πετάξουνε στη μούρη.

Έχω χάσει ακόμη και δουλειά και είναι τρομερό, δηλαδή συγγνώμη επιτέλους φωτομοντέλα δηλαδή τραγουδάνε; Και με εμένα έγινε τρελό viral όταν ανέβασα μία φωτογραφία στο facebook με παραπάνω κιλά έγινα viral. Με ενοχλεί και τον Johny Depp που βλέπω τώρα που είναι αδύνατος και τον δείχνουν τον άνθρωπο και μπορεί να είναι και άρρωστος, και αυτό με ενοχλεί δεν έχει να κάνει. Είναι θέμα ρατσισμού.»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Εντυπωσίασε ο Ανθιμος Ανανιάδης και η γιαγιά Παραμυθού στο 1ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ Παραμυθιού ” Ένα παραμύθι ενώνει τον κόσμο” !

Ζέτα Μακρυπούλια: Έκανε ελεύθερη πτώση με 220 χλμ! Video


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyouweekly
Προηγούμενο άρθρο«Σαρώνουν» τα «Όνειρα» της Λένας Ζευγαρά στο Youtube με την υπογραφή του Καρρά
Επόμενο άρθροΘρήνος: Πέθανε γνωστή ηθοποιός!