Υπέροχος εύκολος κορμός λευκής σοκολάτας !!! Ενα πολύ ωραίο κέρασμα !!!

Θα χρειαστούμε

250 γραμ βούτυρο
200 γραμ φουντούκια
1 ποτήρι νερού ζάχαρη άχνη οχι πολύ γεμάτο
400 γραμ μπισκότα οτι σας αρέσει
2 βανίλιες
60 γραμ ινδοκάρυδο
200 γραμ κουβερτούρα λευκή
130 φρέσκια κρέμα γάλακτος
6 κουταλιές σούπας malibou ή οτι άλλο γλυκό ποτό έχουμε
Επικάλυψη
200 γραμ λευκή κουβερτούρα
2 κουταλιές λάδι καλαμποκέλαιο

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και βάζουμε να ζεσταθεί όχι να βράσει..προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μόλις αρχίσει να λιώνει κατεβάζω από την φωτιά.

Αφήνουμε την Γκανάζ να κρυώσει πολύ καλά (στο ψυγείο)

Σε ένα μπολ μεγάλο χτυπάω το βούτυρο με την άχνη πολύ καλά προσθέτουμε τις βανίλιες και τη Γκανάζ ανακατεύουμε στην συνέχεια προσθέτουμε τα φουντούκια (καβουρδισμένα και χοντροκομμένα) κρατάμε λίγα για την διακόσμηση.

Στην συνέχεια προσθέτουμε το ινδοκάρυδο τα μπισκότα σπασμένα σε μεγάλα κομμάτια τα οποία έχουμε ραντίσει με το λικέρ.

Ανακατεύουμε το μείγμα και το αραδιάζομαι σε λαδόκολλα κλείνουμε σφικτά Και βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα περίπου.

Ετοιμάζουμε την επικάλυψη λιώνουμε την κουβερτούρα με το λάδι και διακοσμούμε τον κορμό με τη σοκολάτα και τα φουντούκια που έχουμε κρατήσει!

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη

Burger τυλιγμένο με μπέικον

Σπιτικός γύρος κοτόπουλο

29683728_2053775461532246_4761470496859303596_n-300×260