Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Συνέλαβαν 29χρονη άνεργη μάνα στην Κύπρο επειδή έκλεψε μακαρόνια και ζαμπόν για...

Συνέλαβαν 29χρονη άνεργη μάνα στην Κύπρο επειδή έκλεψε μακαρόνια και ζαμπόν για το παιδί της που δεν είχε να φάει

NU9VMZop-750×430

Χειροπέδες φόρεσε η κυπριακή αστυνομία σε μία 29χρονη γυναίκα, μητέρα ενός 5χρονου παιδιού, η οποία έκλεψε μακαρόνια και ζαμπόν…

Όπως έγινε γνωστό, το «έγκλημα» της ήταν η διάρρηξη σπιτιού από το οποίο έκλεψε λίγο ζαμπόν και μακαρόνια συνολικής αξίας 20 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έκανε καταγγελία στην αστυνομία και κατονόμασε την 29χρονη ως ύποπτη.

Η αστυνομία χωρίς να χάσει καιρό εξιχνίασε το «έγκλημα» λαμβάνοντας καταθέσεις από κατοίκους της γειτονιάς οι οποίοι αναφέρθηκαν στις «ύποπτες» κινήσεις της 29χρονης η οποία συνελήφθη.

Είναι προφανές για ποιο λόγο έκλεψε τα τρόφιμα. Έχει ένα μικρό παιδί και τους δύο τελευταίους μήνες της έκοψαν το επίδομα για να βρει δουλειά. Η γυναίκα δε μπόρεσε να βρει δουλειά αφού δεν έχει κάποιον να προσέχει το 5χρονο παιδί της.

Με διάταγμα του δικαστηρίου το παιδί μεταφέρθηκε σε παιδική στέγη και το δικαστήριο επιδεικνύοντας μεγαλοψυχία επέτρεψε στη μητέρα να το δει. Αυτό το οποίο αναμένεται είναι η ολοκλήρωση των ανακρίσεων και η εκδίκαση της υπόθεσης, προκειμένου η Δικαιοσύνη να επιβάλλει ποινή για το «πρωτοφανές» έγκλημα της κλοπής τροφίμων.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue.gr
Προηγούμενο άρθροΥπέροχες αυλές που μας καλούν να ξεκαλοκαιριάσουμε στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΡάκος η Άβα Γαλανοπούλου! Ξέσπασε σε λυγμούς στις δηλώσεις μετά το δικαστήριο: “Διέλυσα τους γονείς μου” (Βίντεο)