Επαγγελματίες όπως νοσοκόμοι και παραϊατρικό προσωπικό αφιερώνουν πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά τους για να σιγουρέψουν πως θα είμαστε ασφαλείς και υγιείς. Δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο και πολλοί πιστεύουν ότι δεν λαμβάνουν την αναγνώριση που τους αξίζει.

Η Ashley Bolling είναι στυλίστρια και μητέρα τριών παιδιών και θέλει ο κόσμος να μάθει πως αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν περισσότερα από απλά ένα ευχαριστώ. Ανέβασε ένα γλυκό μήνυμα για τις νοσοκόμες, αφού μία την επισκέφτηκε στο κομμωτήριό της και αποκοιμήθηκε στην καρέκλα. Δεν είχε κοιμηθεί όλη τη νύχτα και ήταν πολύ εξουθενωμένη.

Της έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση τα παπούτσια της – δεν ήταν βρώμικα ή χαλασμένα – απλά δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο βάρος κουβαλούσαν κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Δείτε παρακάτω τι έγραψε για τις νοσοκόμες:

«Έζησα μία πολύ συγκινητική στιγμή ενώ έφτιαχνα τα μαλλιά μίας πολύ κουρασμένης νοσοκόμας που την πήρε ο ύπνος στην καρέκλα.

tin-pire-o-ypnos-stin-karekla-ke-i-kommotria-pige-na-tin-xypnisi-otan-kitaxe-ta-podia-tis-pagose1-1

Δούλευε όλο το βράδυ και δεν είχε κοιμηθεί καθόλου όταν ήρθε στο μαγαζί μου.

tin-pire-o-ypnos-stin-karekla-ke-i-kommotria-pige-na-tin-xypnisi-otan-kitaxe-ta-podia-tis-pagose2

Ενώ κοιμήθηκε, έγειρα το κεφάλι της προς το στομάχι μου και συνέχισα να της φτιάχνω τα μαλλιά… μετά παρατήρησα τα παπούτσια της.

tin-pire-o-ypnos-stin-karekla-ke-i-kommotria-pige-na-tin-xypnisi-otan-kitaxe-ta-podia-tis-pagose3

Αναρωτιόμουν πόσα μίλια πρέπει να έχουν περπατήσει αυτά τα παπούτσια. Πόσα δωμάτια και ασθενείς να έχουν επισκεφτεί; Για πόση ώρα να τα φορούσε ενώ κυριολεκτικά έσωζε τις ζωές όσων την χρειαζόντουσαν.

tin-pire-o-ypnos-stin-karekla-ke-i-kommotria-pige-na-tin-xypnisi-otan-kitaxe-ta-podia-tis-pagose4

Όμως αυτή τη φορά, ήταν σειρά μου να την φροντίσω και ένιωσα τεράστια τιμή που είχα αυτή την ευκαιρία.

tin-pire-o-ypnos-stin-karekla-ke-i-kommotria-pige-na-tin-xypnisi-otan-kitaxe-ta-podia-tis-pagose5

Πάντα σεβόμουν και εκτιμούσα αυτούς τους εκπληκτικούς ανθρώπους και είμαι περήφανη που είμαι αδερφή, κόρη, ανιψιά, φίλη και κομμώτρια για πολλούς. Να ξέρετε πως είστε αναντικατάστατοι και σας αγαπάμε!»

tin-pire-o-ypnos-stin-karekla-ke-i-kommotria-pige-na-tin-xypnisi-otan-kitaxe-ta-podia-tis-pagose6