Αρχική ΓΕΥΣΗ Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί σε 20 λεπτά

Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί σε 20 λεπτά

b_manitaria_gemista

Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί σε 20 λεπτά. Σε 20′ σκαρώνουμε ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή ένα νόστιμο μεζέ.

Θα χρειαστούμε

4 μανιτάρια πορτομπέλο
30 ml ελαιόλαδο (και λίγο έξτρα, για τα μανιτάρια)
2 σκελίδες σκόρδου, σε φετάκια (ή όσο σκόρδο θέλουμε)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, σε καρέ
150 γρ. σπανάκι (έτοιμο καθαρισμένο, συσκευασμένο στο τμήμα μαναβικής των σούπερ μάρκετ)
100 γρ. κατσικίσιο τυρί (εμείς χρησιμοποιήσαμε ένα τυράκι καλυμμένο με πιπέρια), κομμένο σε λεπτά φετάκια
φυλλαράκια άνηθου (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το γκριλ. Αλείφουμε τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για περίπου 4-5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και ναμαλακώσουν. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο,μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό, προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί.

Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, μοιράζουμε το μείγμα σταμανιτάρια, τα καλύπτουμε με το κατσικίσιο τυρί και ξαναβάζουμε ταμανιτάρια στο γκριλ για 2 – 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει το τυρί. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με φυλλαράκια άνηθου και σερβίρουμε συνοδεία φρέσκου ψωμιού.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη

Σαλάτα με καλαμπόκι και αυγά βραστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗgastronomos.gr
Προηγούμενο άρθροΣαλάτα με καλαμπόκι και αυγά βραστά
Επόμενο άρθροΚώστας Ευριπιώτης-«Μετά το χειρουργείο έχω κάνει restart» – Video