Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 5+1 σειρές για εσένα που κρύβεις έναν μικρό ντετέκτιβ μέσα σου!

5+1 σειρές για εσένα που κρύβεις έναν μικρό ντετέκτιβ μέσα σου!

2017_4largeimg25_Apr_2017_121002360

Οι σειρές μυστηρίου είναι ιδανικές για εσένα!

Σειρές για εσένα που μικρός ήθελες να μαθαίνεις πως γίνεται να βρίσκουν οι αστυνομικοί τους κακούς, σειρές που κρύβουν μυστήριο και αγωνία, σειρές που θα σε κάνουν να αναρωτηθείς τι υπάρχει έξω από τον πλανήτη γη!

Κρύβεις μέσα σου έναν μικρό ντετέκτιβ και θες να λύσεις τα μυστήρια όλου του κόσμου; Τότε δες τις παρακάτω σειρές για να μάθεις πως σκέφτονατι όσοι καταφέρνουν να βρίσκουν άκρη σε υποθέσεις που σε τρομάζουν!

1.Monk 

Αστυνομικές σειρές, υπάρχουν πολλές,ντετέκτιβ Μονκ όμως είναι μόνο ένας! Αν νομίζετε ότι οι εμμονές του έχουν εξαντληθεί κάνετε μεγάλο λάθος! Για αυτόν τον ήρωα, η κάθε υπόθεση είναι ένα πλέγμα από φοβίες και η πρόκληση παραμένει η ίδια: να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, αφού η δολοφονία της γυναίκας του εξακολουθεί να τον συγκλονίζει.

2.The Mentalist

Αστυνομικές σειρές, υπάρχουν πολλές,ντετέκτιβ Μονκ όμως είναι μόνο ένας! Αν νομίζετε ότι οι εμμονές του έχουν εξαντληθεί κάνετε μεγάλο λάθος! Για αυτόν τον ήρωα, η κάθε υπόθεση είναι ένα πλέγμα από φοβίες και η πρόκληση παραμένει η ίδια: να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, αφού η δολοφονία της γυναίκας του εξακολουθεί να τον συγκλονίζει.

3.White Collar

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Matt Bomer υποδυόμενος τον απατεώνα Neal Caffrey. Ο Νιλ μετά από ένα κυνήγι τριών ετών πιάνεται και στέλνεται στις φυλακές. Έχοντας ήδη εκτίσει σχεδόν τέσσερα χρόνια, κάνει απόδραση από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για να βρει την κοπέλα του, πιστεύοντας ότι κινδυνεύει. Ο Πίτερ Μπουρκ, ο πράκτορας που τον είχε συλλάβει την πρώτη φορά, τον ξαναπιάνει.

Ο Νιλ, όμως, του δίνει στοιχεία για μια άλλη υπόθεση. Τότε είναι που κάνει πρόταση στον Πίτερ να τον βοηθά στις υποθέσεις του ως εθελοντική εργασία. Ο Νιλ αποφυλακίζεται με περιοριστικά μέτρα, και ήδη από την πρώτη μέρα βλέπουμε να κάνει πράξη την εξυπνάδα του και την εφευρηματικότητά του. Ενώ δε θα λείψουν και οι δόσεις χιούμορ.

4.Elementary

Το ELEMENTARY αναφέρεται σε μια εκμοντερνισμένη ιστορία του Sherlock Holmes που έχει μετακομίσει στην Νέα Υόρκη και προσπαθεί να αναρρώσει (με την βοήθεια της εξαιρετικής Lucy Liu στον ρόλο του Watson) από τα ναρκωτικά καταφεύγοντας σε αυτό που ξέρει καλύτερα, να εξιχνιάζει υποθέσεις . Φυσικά και η ύπαρξη της σειράς οφείλεται στην επιτυχημένη αγγλική SHERLOCK, εκεί όμως σταματούν και οι ομοιότητες μεταξύ αυτών των δύο.

5.Criminal Minds

 

Οι ήρωές της είναι άνθρωποι της εποχής μας, έξυπνοι, γεμάτοι χιούμορ, αλλά με μία σπάνια ειδίκευση: να διεισδύουν στο δαιδαλώδες μυαλό των πιο επικίνδυνων κακοποιών. Μέλη μιας επίλεκτης ομάδας ψυχολόγων του FBI, ο αναλυτής Τζέισον ‘Γκίντεον΄ και οι ικανοί συνεργάτες του γνωρίζουν πώς να συνθέτουν την προσωπικότητα και να ‘διαβάζουν’ τις σκέψεις μανιακών δολοφόνων, με βάση τη μέχρι τώρα δράση τους. Σκιαγραφώντας το ψυχολογικό προφίλ και διερευνώντας τα κίνητρα που οδηγούν έναν εγκληματία στην πράξη του, επιχειρούν έτσι να προλάβουν το επόμενό του χτύπημα.

+1 X-Files

Στην ειδική πράκτορα Dana Scully, που είναι γιατρός και δασκάλα της Ακαδημίας FBI στη Βιρτζίνια και στον πράκτορα Fox Mulder, τους ανατίθεται να διαλευκάνουν το μυστήριο The X Files, το οποίο συνδέεται με παραφυσικά φαινόμενα και αποδείξεις απαγωγής από εξωγήινους … Ο Mulder πιστεύει στους εξωγήινους και προσπαθεί να πείσει την Scully, πως όλες οι καταστάσεις δεν επιδέχονται πάντα λογική εξήγηση. Σταδιακά, η αρχική δυσπιστία εξελίσσεται σε φιλία, και λίγο αργότερα, σε ένα βαθύτερο νόημα.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη

5+1 σειρές που πρέπει να δεις το φετινό καλοκαίρι

2017_4largeimg25_Apr_2017_121002360


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗneolaia.gr
Προηγούμενο άρθρο5+1 σειρές που πρέπει να δεις το φετινό καλοκαίρι!
Επόμενο άρθρο5+1 σειρές που πρέπει να δεις αν βαριέσαι να βγεις από το σπίτι!