Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 5+1 σειρές που πρέπει να δεις αν βαριέσαι να βγεις από το...

5+1 σειρές που πρέπει να δεις αν βαριέσαι να βγεις από το σπίτι!

Gotham-

Πόσες είναι οι φορές που βαριέσαι να βγεις αλλά σκέφτεσαι πως θα βαριέσαι και σπίτι; Σου βρήκαμε τη λύση και είναι οι σειρές!

Φτιάξε ποπ κορν, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου και «λιώσε» με αυτά που θέλεις να δεις…Α! Κλείσε και το κινητό σου και απλά απόλαυσε την ηρεμία του σπιτιού σου!

1.Εmpire

Το «Empire» είναι η νέα σειρά του FOX με θέμα τη ζωή του δημιουργού, μιας μουσικής αυτοκρατορίας και τη διαμάχη των τριών γιων του, με την πρώην γυναίκα του για τη διαδοχή στο θρόνο της εταιρείας. Η σειρά είναι μια δημιουργία των υποψήφιου για Όσκαρ, Lee Daniels (The Butler, Precious) και του βραβευμένου με Όσκαρ, Danny Strong (The Butler).

2.Stranger Things

Η ιστορία εξελίσσεται το 1980 στην Indiana των Ηνωμένων Πολιτειών, εκεί όπου ένα νεαρό αγόρι εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Καθώς η οικογένεια, οι φίλοι και η αστυνομία ψάχνουν για απαντήσεις, εισέρχονται σε ένα εξωπραγματικό μυστήριο που περιλαμβάνει άκρως απόρρητα κυβερνητικά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις και ένα πολύ περίεργο μικρό κορίτσι.

3. Riverdale

Το επερχόμενο τηλεοπτικό δράμα ακολουθεί τον Άρτσι (Κέι Τζέι Άπα), την Μπέτι, τη Βερόνικα, τον Ρέτζι και όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες του εμβληματικού κόμικ του 1940, οι οποίοι όταν επιστρέψουν στο λύκειο, θα αντιμετωπίσουν μια μυστηριωδη δολοφονία.

Το Riverdale, σύμφωνα με τους συντελεστές της σειράς, είναι λίγο πιο σκοτεινό, περίεργο και περίπλοκο από τα κόμικ. Μάλιστα ο Σακάσα είχε δηλώσει στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο ότι, μπορεί να δούμε στη σειρά και υπερφυσικά στοιχεία από τα κόμικ «Afterlife with Archie» που περιέχουν αποκάλυψη των ζόμπι. Ενώ παρομοιάζει το Riverdale με το Twin Peaks. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Ρομπέρτο Άγκιουρι-Σακάσα (Supergirl, Glee), ο οποίος θα αναλάβει και την εκτελεστική παραγωγή, σε συνεργασία με τον Γκρεγκ Μπερλάντι (Green Lantern, Pan), τη Σάρα Σέτερ (Arrow, The Flash) και τον Τζον Γκόλντγουότερ (Archie Comics).

4.Gotham

Η σειρά είναι βασισμένη στους χαρακτήρες των κόμικ της DC, και η ιστορία λαμβάνει χώρα πριν «γεννηθεί» ο μεγάλος Μπατμαν. Μέσα απ’ τη σειρά θα μάθουμε την ιστορία του Gordon και του Bruce, αλλά και την ιστορία των διάσημων κακών της DC (Catwoman, Penguin, Riddler, Two-Face, Joker) και πώς αυτοί εξελίχτηκαν στους κακούς που γνωρίζουμε.

5.The People v. O.J. Simpson American Crime Story

Η Πρώτη σεζόν της σειράς, έχει να κάνει με την πολύκροτη και αμφιλεγόμενη δίκη του αθλητή και ηθοποιού O.J Simpson το 1994, που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της γυναίκας του, Nicole και του φίλου της Ronald Goldman. O αθλητής, προσπάθησε να διαφύγει, τον έπιασε ομως η αστυνομία, κι έτσι από τελευταίος ύποπτος της υπόθεσης, έγινε ο κύριος ύποπτος και έτσι κατέληξε στη δίκη. Στη σειρά θα ακούσουμε και το επίθετο Kardashian. Ο πρώην σύντροφος της μαμας Kris Jenner(τότε Kardashian), ήταν ο δικηγόρος υπεράσπισης του Simpson.

+1. Criminal Minds

Οι ήρωές της είναι άνθρωποι της εποχής μας, έξυπνοι, γεμάτοι χιούμορ, αλλά με μία σπάνια ειδίκευση: να διεισδύουν στο δαιδαλώδες μυαλό των πιο επικίνδυνων κακοποιών. Μέλη μιας επίλεκτης ομάδας ψυχολόγων του FBI, ο αναλυτής Τζέισον ‘Γκίντεον΄ και οι ικανοί συνεργάτες του γνωρίζουν πώς να συνθέτουν την προσωπικότητα και να ‘διαβάζουν’ τις σκέψεις μανιακών δολοφόνων, με βάση τη μέχρι τώρα δράση τους. Σκιαγραφώντας το ψυχολογικό προφίλ και διερευνώντας τα κίνητρα που οδηγούν έναν εγκληματία στην πράξη του, επιχειρούν έτσι να προλάβουν το επόμενό του χτύπημα…

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη

5+1 σειρές που πρέπει να δεις το φετινό καλοκαίρι

5+1 σειρές για εσένα που κρύβεις έναν μικρό ντετέκτιβ μέσα σου!

Gotham-

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗneolaia.gr
Προηγούμενο άρθρο5+1 σειρές για εσένα που κρύβεις έναν μικρό ντετέκτιβ μέσα σου!
Επόμενο άρθροΖώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/6)